- Bu konu 6 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 12 yıl 11 ay önce sancaktar tarafından güncellenmiştir.
- YazarYazılar
- 20 Aralık 2009: 11:43 #23945dilekovaÜye
laborant ve veteriner sağlık son sınıf öğrencisiyim eskişehirde yaşamaktayım . kızılay tıp merkezinde 7 ay laboratuvarda çalıştım daha sonra esogü mikrobiyolojide 2 ay stajımı tamamladım . Anadolu ünv çevre müh. asistan olarak 5 ay çalıştım ve şuan işsizim iş arıyorum . kan almasını damar yolu açmasını enjeksiyon yapmasını biliyorum birde ilk yardım sertifikam var . güler yüzlü insanlarla diyologum iyidir hayvanlarla bu güne kadar yakından bi ilişkim olmadı ama hayvanlarla aram iyidir severim .. başaramayacağım hiç bir işin olduğunu sanmıyorum kendime bu konuda fazlasıyla güvenirim .. şimdiden ilginiz için teşekkür eder iyi günler dilerim …:bye::bye:
28 Ocak 2010: 08:45 #90367vetserhatÜyeinşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz
30 Ocak 2010: 11:15 #90494vethekimiÜyeinşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz
12 Şubat 2010: 14:07 #91267jojeÜyeeskişehirde mi çalışmayı düşünüyorsun?
6 Haziran 2011: 16:49 #99506petlandÜyedilekova wrote:laborant ve veteriner sağlık son sınıf öğrencisiyim eskişehirde yaşamaktayım . kızılay tıp merkezinde 7 ay laboratuvarda çalıştım daha sonra esogü mikrobiyolojide 2 ay stajımı tamamladım . Anadolu ünv çevre müh. asistan olarak 5 ay çalıştım ve şuan işsizim iş arıyorum . kan almasını damar yolu açmasını enjeksiyon yapmasını biliyorum birde ilk yardım sertifikam var . güler yüzlü insanlarla diyologum iyidir hayvanlarla bu güne kadar yakından bi ilişkim olmadı ama hayvanlarla aram iyidir severim .. başaramayacağım hiç bir işin olduğunu sanmıyorum kendime bu konuda fazlasıyla güvenirim .. şimdiden ilginiz için teşekkür eder iyi günler dilerim …:bye::bye:Ankarada çalışmak istersen 0 532 4845063 nolu telefodan başvuru yapabilirsin
7 Haziran 2011: 10:38 #99519belalÜyedilekova wrote:laborant ve veteriner sağlık son sınıf öğrencisiyim eskişehirde yaşamaktayım . kızılay tıp merkezinde 7 ay laboratuvarda çalıştım daha sonra esogü mikrobiyolojide 2 ay stajımı tamamladım . Anadolu ünv çevre müh. asistan olarak 5 ay çalıştım ve şuan işsizim iş arıyorum . kan almasını damar yolu açmasını enjeksiyon yapmasını biliyorum birde ilk yardım sertifikam var . güler yüzlü insanlarla diyologum iyidir hayvanlarla bu güne kadar yakından bi ilişkim olmadı ama hayvanlarla aram iyidir severim .. başaramayacağım hiç bir işin olduğunu sanmıyorum kendime bu konuda fazlasıyla güvenirim .. şimdiden ilginiz için teşekkür eder iyi günler dilerim …:bye::bye:Merhabalar iş bulmak çok zor çok iyi bilirim ama her şey yeni başlıyor başarabileceğine inanıyorum. kamu isterseniz bilemem şu olabilir mi on parmak bilgisayar yazabilirseniz adalet bakanlığının açmış olduğu sınav var kadro sayısı hep yüksek olabilirlik daha yüksek bence
özel isterseniz bilemimiyorum hangi sektörde iş imkanı var sizin
bence kendi iş yapma imkanı nız var mı hayvancılık gibi
Allah yar ve yardımcınız olsun7 Kasım 2011: 12:32 #101584sancaktarÜyeDilek hanım
Nasıl bir işte çalışmayı düşünüyorsunuz düşüncenizi net bir şekilde yazarsanız belki yatdımcı olabiliriz. hazar1hazar@gmail.com
hazar
saygılarımızla - YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.