1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Muhabbet & Eğlence
  4. Klasörlere de Arka Plan Resmi Koymaya Ne Dersiniz.??
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #2345

    Bildiğiniz gibi hepimiz birbirinden güzel arkaplanları veya wallpaperleri sadece masaüstünde kullanmaya alışkınız. Oysa sizinle paylaştığım bu güzel program sayesinde artık bu kısıtlamaya son verebilirsiniz. Bu yazılım ile neler yapabileceğimize aşağıda bir göz atalım.

    1- Kendi arzumuza göre herhangi bir klasörümüzün arkaplanını yine kendi çözünürlügümüze uygun olarak seçmiş olduğumuz harika resimlerle donatabiliriz.

    2- Veya istersek klasörümüzün arkaplanına resim yerleştirmek yerine aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sadece renk scalasından bir renk seçmekle klsörümüzü renklendirebilir ve özelleştirebiliriz.

    3- Ayrıca Klasörümüz içinde bulunan tüm alt klasörelere ait etiket (label) renklerini istediğimiz gibi seçebilir ve hoş bir görüntü kazanabiliriz.

    Wpxp1-thumb.jpg

    Wpxp2-thumb.jpg

    Wpxp3-thumb.jpg

    [IMG]http://images.yuklet.com/files/30/thumb/Wpxp4-thumb.JPG[/IMG]

    [IMG]http://images.yuklet.com/files/30/thumb/Wpxp5-thumb.JPG[/IMG]

    [IMG]http://images.yuklet.com/files/30/thumb/Wpxp6-thumb.JPG[/IMG]
    [IMG]http://images.yuklet.com/files/30/thumb/Wpxp7-thumb.JPG[/IMG]

    [IMG]http://images.yuklet.com/files/30/thumb/Wpxp8-thumb.JPG[/IMG]

    Bence klasörlerinize güzel görüntüler kazandıracak olan bu programı indirip denemelisiniz. İyi günlerde kullanın.

    programı yuklemek için tıklayınız

    Kolay gelsin..

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.