- Bu konu 21 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 14 yıl 6 ay önce m_bostancii tarafından güncellenmiştir.
- YazarYazılar
-
30 Ocak 2010: 14:05 #24157Mehmet AKINÜye
[resiyan2=http://www.veterinerhekimiz.com/images/vesba.jpg 330 440 Veterinerhekimlik]
[size=xx-large]V[/size][size=x-large]ES[/size][size=xx-large]BA[/size] 2010
[size=large]Veteriner Hekimliğe Sektörel Bakış[/size]
Bursa Veteriner Hekimler Odası ve
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrencileri olarak, 11-14 MART tarihinde ulusal çapta veteriner hekim öğrencilerine yönelik ve çeşitli alanlarda veteriner sanayi sektörünü bir araya getirecek olan
’’ Veteriner Hekimliğe Sektörel Bakış ’’ programını düzenleyeceğiz.
‘Çiftlikten Sofraya Veteriner Hekimlik‘ sloganıyla yola çıkan VESBA bu yıl ilk kez Bursa’da misafirlerini ağırlayacak. Çok farklı sürprizlerle ve yeniliklerle gerçekleşecek olan VESBA için takipte olun, bu keyfi kaçırmayın…
[/resiyan2]
Veteriner hekim öğrencilerine ve bu alanda çalışma yapmak isteyen herkese hitap edecek olan bu dev organizasyon sayesinde; Türkiye’nin dört bir yanında bulunan sektör temsilcilerini, veteriner hekimleri ve veteriner hekim adaylarını bir araya getirmeyi, veteriner hekimler ile veteriner hekim adayları arasında iletişimi ve dayanışmayı artırmayı, iş çevresiyle olan bağlantıları güçlendirmelerini, sosyal ve kültürel yönden kaynaşmalarını sağlamayı amaçlamaktayız.[size=large]PANELLER[/size];
- GIDA SEKTÖRÜ
- 2023 Türkiyesine doğru gıda ve hayvancılık politikaları
- Çiftlikten sofraya veteriner hekim
- KANATLI SEKTÖRÜ
- Türk Tavukçuluk sektörü AB ‘ye hazır mı?
- Akdeniz ülkelerinde kanatlı üretiminin sosyal ve ekonomik önemi
- YEM SEKTÖRÜ
- Küresel ısınma ve kuraklık spekülasyonlarının yem sektörüne etkileri
- Çiftlik yönetimi ve Biyogüvenlik
- KLİNİK VE İLAÇ SEKTÖRÜ
- Veteriner ilaçlarının ilaç sektöründeki Pazar payı
- Geleceğin veteriner hekim vizyonu ve yeni konseptler
[size=large][align=center]TEKNİK GEZİLER;[/align][/size]
SÜTAŞ, MATLI YEM, İTİMAT, ÖZTAVUK, TİGEM, OSMANGAZİ BELEDİYESİ HAYVAN BARINAKLARI,[align=center]EĞİTİMLER;[/align]
1) WORKSHOP: ISO 22000: GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİMİ
2) KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ: TEMEL YÖNETİM BECERİLERİÇİFTLİKTEN SOFRAYA HER AŞAMADA MÜKEMMEL GELİŞİM İÇİN VESBA’YI KACIRMAYIN….!
Ön Kayıtlar Başlamıştır. Ön kayıtlar ve detaylı bilgiler için
[align=center][size=xx-large]http://www.vesba.org[/size][/align]http://www.facebook.com/group.php?gid=267401091023&ref=nf
Organizasyon için kurulmuş olan Facebook grubu adresidir.http://groups.google.com/group/vesba10
Google Group takip sayfaları.Fakültelerinizdeki öğrencilerede duyurularınızı yaparsanız, bu güzel organizasyonda hep birlikte buluşabiliriz.
Görüşmek dileğiyle.
30 Ocak 2010: 14:40 #90514Mehmet AKINÜye[resiyan2=http://www.vesba.org/images/konaklama/2.jpg 250 167 Veterinerhekimlik]
[size=large][align=center]Konaklama: KERVANSARAY BURSA [/align][/size]
Bursa Şehir Merkezi’nde yer alan Kervansaray Bursa, kanıtlanmış hizmet kalitesi, tecrübeli ve dinamik personeli, müşteri memnuniyetini ilke edinen anlayışıyla Bursa’nın en gözde otellerinden biridir
Eşsiz Bursa manzarası eşliğinde içkinizi yudumlayıp, havuz keyfini çıkartabileceğiniz teras Açık Yüzme Havuzu, hem serinlemek isteyen hem de manzaranın tadını çıkartmak isteyen konuklarına hizmet veriyor.
[/resiyan2][resiyan2=http://www.vesba.org/images/buttim.jpg 250 167 Veterinerhekimlik]
[size=x-large][align=center]Buttimdeyiz .. [/align][/size]
Buttim Ticaret Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen başarılı organizasyonlara ev sahipliği yapan Buttim Kültür Merkezi örnekleri arasında özel bir yere sahiptir. Her türlü kongre, seminer, konferans, defile, tiyatral gösteri, konser, sergi ve toplantılar için üç ayrı büyüklükte salonu ve stand galerileri bulunan özel bir tesis olma niteliğindedir. Buttim Kültür Merkezinde kendinizi güven içinde hissedebilir, her türlü organizasyonda başarıyı temsil edebilirsiniz.
[/resiyan2]30 Ocak 2010: 14:44 #90515Mehmet AKINÜye[size=x-large][align=center]Konuşmacılar (Panelistler)[/align][/size]
[align=center]12 MART 2010 CUMA[/align]
KLINİK VE İLAÇ SEKTÖRÜ: Veteriner İlaçların İlaç Sektöründeki Pazar Payı
Oturum Başkanı: Prof. Dr. Nilüfer AYTUĞ- Tahir YAVUZ – EGEVET GENEL MÜDÜRÜ
- Fikriye SÜZER TURUNÇOĞLU – PET’SINN VETERİNER POLİKLİNİĞİ
- Ramazan BAYHAN – İNTERVET SATIN ALMA MÜDÜRÜ
[align=center]13 MART 2010 CUMARTESİ[/align]
GIDA SEKTÖRÜ: 2023 Türkiye’sine Doğru Gıda ve Hayvancılık Politikaları
Oturum Başkanı: Prof. Dr. Mustafa TAYAR- Can DEMİR – GIDA HİJYENİ VE AKADEMİSİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI
- Prof. Dr. İrfan EROL – DÜNYA VET. HEK. BİRLİĞİ TÜRKİYE TEMSİLCİSİ
- Mustafa ALBAYRAK – ET-BİR BAŞKAN YARDIMCISI
KANATLI SEKTÖRÜ: Türk Tavukçuluk Sektörü AB’ye Hazır Mı?
Oturum Başkanı: Erol ŞENGÖR – BESD-BİR BAŞKANI- Şahin AYDEMİR – HASTAVUK GENEL MÜDÜRÜ
- Derya PALA – YUM-BİR BAŞKANI
- Ali TAŞGÜLEN – BEYAZDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI
- Tuba TIRAKOĞLU – CP PİLİÇ
YEM SEKTÖRÜ: Dünya ve Türkiye Karma Yem Üretimi ve Yemin Pazar Yapısı
Oturum Başkanı: Prof. Dr. Melih YAVUZ- Önder MATLI – MATLI YEM YÖNETİM KURULU BAŞKANI
- Olgun ERYÜZ – SÜTAŞ (TARFAŞ) GRUP BAŞKANI
30 Ocak 2010: 14:56 #90516Mehmet AKINÜye[size=large][align=center]Veteriner Hekimliğe Sektörel Bakış 2010 Programı[/align][/size]
[align=center]11 Mart Perşembe[/align]
12:00-18:00 Konukların Karşılanması ve Otele Yerleşim
18:00-19:00 Serbest Zaman
19:00-20:00 BTSO’ya Hareket
20:00-20:30 Açılış Programı
20:30-23:00 Kokteyl – Bursa Ticaret ve Sanayi Odası
23:00-00:00 Otele Dönüş[align=center]12 Mart Cuma[/align]
07:30-08:30 Kahvaltı
08:30-09:00 Konferans salonuna hareket
09:00-11:00 1.Oturum – Klinik ve İlaç Sektörü
11:00-11:30 Kahve arası
11:30-12:30 Eğitim – Temel yönetim becerileri
12:45-14:00 Yemek arası
14:00-18:00 TEKNİK GEZİLER
18:00-18:30 Otele dönüş
18:30-19:00 Serbest Zaman
19:00-19:30 Akşam yemeğine hareket
20:00-23:00 Akşam yemeği (CANLI MÜZİK)[align=center]13 Mart Cumartesi[/align]
07:00-08:30 Kahvaltı
08:30-09:00 Konferans salonuna hareket
09:00-10:30 2.Oturum – 2023 Türkiye’sinde Tarım ve Gıda Politikaları
10:30-11:00 Kahve arası
11:00-12:30 3.Oturum – Türk Tavukçuluk Sektörü AB’ye Hazır Mı ?
12:30-14:00 Yemek arası
14:00-15:30 4.Oturum – Dünya’da ve Türkiye’de Karma Yem Üretimi ve Yemin Pazar Yapısı
15:30-16:00 Kahve arası
16:00-18:00 Workshop: ISO 22000 – Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetimi
18:00-18:30 Otele dönüş
18:30-19.00 Serbest zaman
19:30-20:30 Akşam Yemeği
21:00-01:00 VESBA’10 Parti[align=center]14 Mart Pazar[/align]
07:00-08:00 Kahvaltı
08:00-09:00 Uludağ’a hareket
09:00-11:00 Serbest Zaman
11:00-12:00 Gündem dışı bir konuk
12:00-15:00 Mangal Partisi
15:00-16:00 Eve dönüş31 Ocak 2010: 11:44 #90537oytuncÜyeteşekkürler
31 Ocak 2010: 11:44 #90538Mehmet AKINÜyehttp://www.facebook.com/group.php?gid=267401091023&ref=nf
Organizasyon için kurulmuş olan Facebook grubu adresidir.http://groups.google.com/group/vesba10
Google Group takip sayfaları.Fakültelerinizdeki öğrencilerede duyurularınızı yaparsanız, bu güzel organizasyonda hep birlikte buluşabiliriz.
Görüşmek dileğiyle.
31 Ocak 2010: 11:59 #90541cloudÜyeTeşekkürler Duyuru ve bilgilendirme için.
Güzel organizasyon yapılmış.1 Şubat 2010: 20:51 #90626ImraHorÜyeçok güzel bir etkinliğe benziyor
2 Şubat 2010: 14:13 #90638Mehmet AKINÜyeHerşey daha da güzel olacak birlikte katılımlarımızla inşallah
VesBA ‘ Da görüşmek dileyile…2 Şubat 2010: 19:15 #90641çok faydalı bir etkinlik
3 Şubat 2010: 09:19 #90679ImraHorÜyesanırım bizim okulun ÖTK(ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ)sı vesbaya katılmak için bir etkinlik düzenleyecek…
6 Şubat 2010: 18:02 #90891hax345Üyemaliyeti nedir acaba
6 Şubat 2010: 22:58 #90935Mehmet AKINÜyehttp://www.vesba.org/onkayit.php sayfasından katılım ücretlerini, konaklama vs bilgilerini edinebilirsiniz.
Ön kayıtlar için kendi arkadaş çevrenize vs de bilgilendirme yaparsanız iyi olur
9 Şubat 2010: 00:03 #91103Mehmet AKINÜyeÖn kayıtlar için son 2 gün arkadaşlar.
İlgilenenler http://www.vesba.org adresinden ön kayıtları yapıp, fakülte temsilcilerine ulaşsınlar.11 Şubat 2010: 16:54 #91231nokia 6131Üyeçok iyimiş gitmek isterim[hr]
siteye baktımda kontenjanlar dolmuş başka nasl gidebilrim ki - GIDA SEKTÖRÜ
- YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.