Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcıkırmızı ay yıldız

FeeLinGKatılımcıliseden arkadaş…
orçun
FeeLinGKatılımcıfenerbahçe ben serhat
:D:D
FeeLinGKatılımcıgörünmez olsaydım maçlara giderdim

FeeLinGKatılımcıbende burdayım

FeeLinGKatılımcıoldu 1 sene falan sanırım

en son ne zaman hayattan bıktığını düşündün

FeeLinGKatılımcıuykusuuzzzz
FeeLinGKatılımcıyoo çok deil orta…

alttakii inatçıymış hemde çokk

FeeLinGKatılımcıarkadaşım..
melek
FeeLinGKatılımcıtweety olsun

FeeLinGKatılımcıDerbi sonrası şok kararlar
Olaylı derbinin faturası da büyük olacak. Federasyon iki takıma da bedel ödetmeye kararlı görünüyor.
Arda Turan, Semih, Emre Aşık ve Lugano tedbirli, Sabri ve Volkan Demirel tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi.
Federasyon Başkanı Özgener, oldukça sert cümleler içeren bir açıklama yaptı. Özgener, olaylara karışanlar hakkında mevcut prosedür dışında da ceza vermeyi düşündüklerini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu PFDK’ya sevk edilen isimleri açıkladı. 3 saatlik toplantının ardından Başkan Mahmut Özgener ve Metin Kazancı açıklama yaptılar.
1. Galatasaray Başkanı Adnan Polat (Tedbirli olarak ceza kurulunda)
2. Galatasaray Kulübü (Taraftar olayları nedeniyle)
3. Emre Aşık (Sportmenliğe aykırı hareket) (Tedbirli olarak ceza kurulunda)
4. Arda Turan (Sportmenliğe aykırı hareket) (Tedbirli olarak ceza kurulunda)
5. Sabri Sarıoğlu (Sportmenliğe aykırı hareket – Tedbirsiz / Perşembe günü karar çıkmazsa, hafta sonu oynanacak maçta forma giyebilecek)
6. Diego Lugano (Sportmenliğe aykırı hareket) (Tedbirli olarak ceza kurulunda)
7. Semih Şentürk (Sportmenliğe aykırı hareket) (Tedbirli olarak ceza kurulunda)
8. Volkan Demirel (Sportmenliğe aykırı hareket – Tedbirsiz / Perşembe günü karar çıkmazsa, hafta sonu oynanacak maçta forma giyebilecek)
Ayrıca Ali Sami Yen Stadı’nda kapalı tribünün çökme tehlikesi bulunması nedeniyle, bu tribüne seyirci alınmaması kararlaştırıldı.
9. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz (Tedbirli olarak ceza kurulunda)
FeeLinGKatılımcıArda’dan beklenen açıklama
Semih yaşananların ardından “delikanlı bir açıklama” yapmıştı. Gözler Arda’ya çevrilmişti. Arda’dan da beklenen açıklama geldi.
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, pazar günü oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan üzüntü duyduğunu açıkladı.
SEMİH AĞABEYİM’DİR
Arda’nın Galatasaray’ın resmi internet sitesinde yer alan açıklaması şöyle:
“Pazar gecesi Ali Sami Yen Stadı’nda maçın bitimine doğru yaşanan istenmeyen olaylar beni de derin üzüntüye boğmuştur. Özellikle Milli Takım ve Fenerbahçe’den her zaman ağabey olarak gördüğüm, sevdiğim ve ailesiyle görüştüğüm Semih Şentürk ile istemeden ve düşünmeden içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiç bir zaman arzu etmediğim ve hiçbir zaman onaylayamayacağım görüntülere neden oldu.HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM
Gerek kişiliğim gerekse futbol kimliğime yakışmayan bu olayın içinde Semih Şentürk’le birlikte olumsuz olarak anılmak bizim gibi birbirine saygı ve sevgisi tartışılmaz iki oyuncunun görebileceği en büyük cezadır diye düşünüyorum. Semih Şentürk’ün içten açıklaması ve yaklaşımı içinde hissettiklerini ben de onun gibi bir ağabeyim için düşünüyorum. Saha içinde yaşanan olumsuzlukların saha içinde kalması gerektiğini biliyorum. Kimin haklılığından çok dostluğumuzun, ağabey-kardeş ilişkimizin devamının önemli olduğu bilincinde yaşananlardan dolayı tüm spor kamuoyundan ve Türk halkından özür dilerim. Ayrıca Semih Şentürk ile bugüne kadar gelen inanılmaz dostluğumuzun asla tükenmeyeceğini buradan belirtirken, ona olan sevgi ve saygımın ise sonsuza kadar süreceğinin bilinmesini isterim.
Öte yandan bugünkü Milliyet Gazetesi’nde “Vicdanım rahat” başlığı altında yer alan haberdeki cümlelerin bana ait olmadığını ve tamamen asılsız olduğunu belirtirim.
Saygılarımla”
FeeLinGKatılımcı“Çok mutluyuz”
Bayanlar Teknosa Türkiye Kupası’nda şampiyon olan takımımızın oyuncularından Birsel Vardarlı, kupa seremonisinden sonra açıklamalarda bulundu. Takım olarak hedeflerini tutturduklarını dile getiren oyuncumuz; “Çok mutluyuz. Derbi maçı her zaman kolay geçmiyor biliyorsunuz. Hedefimizi Kupa’yı kaldırmaktı ve hedefimizden şaşmadık. Maçın son periyodunda yorgunluktan kaynaklanan bir düşüş yaşadık ancak maçı vermedik. Finalde rakibimizin kim olacağı bizim için önemli değildi ancak tabii ki rakip Galatasaray olduğu zaman, maçların temposunun daha yüksek ve taraftarın da daha coşkulu olduğu bir gerçek. Taraftarımız da çok güzel destek verdi. Onlara da çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
FeeLinGKatılımcı“Camiamıza armağan ediyoruz”
Galatasaray’ı 63-60 yenerek 2008-2009 Sezonu Bayanlar Türkiye Kupası Şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın Teknik Direktörü Haydar Kemal Ateş, bu Kupayı tüm camiaya armağan ettiklerini söyledi.
Maç sonrası açıklamalar yapan Haydar Kemal Ateş, “Oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyeti; Fenerbahçe’yi destekleyen, burada olan veya olmayan tüm taraftarlarımıza ve tüm camiamıza armağan ediyoruz” dedi. Maçı da değerlendiren Ateş, “Bu kadar çetin bir dönemde önemli bir mücadele verdik. Maç; 10, 12 sayı farktan buralar geldi. Bu gibi durumlarda geriden gelen takımlar daima avantajlıdır. Ancak biz bu tuzağa düşmedik ve rakibimizi durdurmayı başardık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Bugün takım olarak iyi bir oyun sergiledik. Gerçekten de iki takımda Euroleague seviyesinde bir basketbol oynadı. Biz basketbolun doğrularını yerine getirmeye çalıştık. Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası’nı kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde play-off’lar var. Aynı mücadeleyi ve iyi oyunu burada da göstermek istiyoruz” dedi.
FeeLinGKatılımcıgörünmez olsaydım tüm sevdiğim insanların konserlerine giderdim bedavaa
😀 - YazarYazılar