Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcıPazar: Bir Ticaret Masalı
Tür: Drama, Duygusal
Yönetmen : Ben Hopkins
Senarist : Ben Hopkins
Yapım: 2007 ~ Almanya, İngiltere, Kazakistan, Türkiye, 93 Dak.
Oyuncular: Mehmet Ali Nuroğlu, Bülent İnal, Tayanç Ayaydın, Genco Erkal, Hakan ŞahinBen Hopkins’in yönettiği ve Tayanç Ayaydın, Genco Erkal, Melih Düzenli ile Hakan Şahin’in oynadığı Pazar: Bir Ticaret Masalı (The Market: A Tale of Trade), 10 Nisan 2009′da Tiglon Film dağıtımıyla Pi Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Mihram, Doğu Anadolu’nun bir sınır köyünde yaşayan, uyanık bir küçük tacirdir fakat sermayeye sahip değildir. Cep telefonu satan bir dükkân açmaya karar vermiştir. Bir gün, çocuklar için acilen ilaç gerekince kasabadaki hekim Mihram’dan karaborsa ilâç bulmasını ister. Mihram bu durumu hayatının fırsatı olarak görür. Sınır ötesine, Azerbaycan’a, kaçakçılık yapacaktır.
FeeLinGKatılımcıKehanet
Orijinal Adı: Knowing
Tür: Macera, Bilim Kurgu
Yönetmen : Alex Proyas
Senarist : Juliet Snowden, Ryne Douglas Pearson
Yapım: 2009, ABD, Avustralya
Oyuncular: Nicolas Cage, Rose Byrne, Adrienne Pickering, Chandler Canterbury, Ben Mendelsohn
Alex Proyas’ın yönettiği ve Nicolas Cage, Rose Byrne, Lara Robinson ile Chandler Canterbury’nin oynadığı Kehanet (Knowing), 10 Nisan 2009’da Warner Bros. dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
1959 yılında, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimler 50 yıl boyunca saklanır. Yarım asır sonra, mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felâketleri tahmin ettiği ortaya çıkar. John Koestler belgeden, üç büyük felâketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını keşfeder. Felâketi durdurabilmek için zamanla yarış başlar.
FeeLinGKatılımcıvar Leyleklerin Uçuşu ama okumadım elimdeki kitap bitsin başlarım onada zaten bu aralar kitap manyağı oldum 2-3 günde 1 kitap bitiriyorum
ben Siyah Kan’a bitmiştim o zaman Leyleklerin uçuşunu hemen okumam lazım 
FeeLinGKatılımcıGrange gerçekten süper bende hastasıyım onun …tüm kitapları muhteşem..hemen hemen hepsini okudum …
FeeLinGKatılımcışeytan diyokii bi şeytanlık yap
😀
FeeLinGKatılımcıyengem..
aysun
FeeLinGKatılımcıvarıımm
😀yeni yerler keşfetmeye varmısın yokmusun
FeeLinGKatılımcıtookk
😀
FeeLinGKatılımcışeytan diyokii çek git…
FeeLinGKatılımcıyoo beklemiyoduk
😀
FeeLinGKatılımcıvarımm çok zevkli olur