Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcısadece senimi dünyayı kandırmış çocuk ya
😀 kanmayanlar azınlıkta olsa var tabii
mesela ben 
FeeLinGKatılımcıhiçbiri…

seninle aynı evde yaşamak kötü o zamn

mantarlı pizza mı sucuklu pizza mıı

FeeLinGKatılımcıkule
FeeLinGKatılımcıtanımıyorumm

gencer
FeeLinGKatılımcı:whistle:

FeeLinGKatılımcıDünyayı kandıran Türk…
Dünyaca ünlü sinema sitesi ‘imdb’de LOST dizisinde rol alacağını yazarak dünya basınını bile tufaya getiren 15 yaşındaki Türk öğrenci bir anda ünlü oldu
LOST dizisinin 5’inci sezonunda bir Türk oyuncunun rol alacağı haberi fos çıktı. Dizide oynayacağı söylenen 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Deniz Efe Açıkgöz’e Akşam Gazetesi ulaştı. Açıkgöz, ABD basınının kaynak gösterildiği haber nedeniyle günlerdir hem Türk hem dünya basınının peşinde olduğunu söyledi. Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde yaşayan Açıkgöz herkesi peşinden koşturan yanlış anlamayı ise şöyle anlattı: Sinemaya büyük ilgi duyduğum için ‘imdb’ adlı sinema sitesindeki blogumda hayallerimi yazıyordum. Ancak site yöneticileri çok titiz davrandığı için bunları yayına almıyordu. 10 gün önce, LOST’un 26 Mart’ta yayımlanacak bölümünde oynayacağımı, daha önce ‘Hatırla Sevgili’ ve ABD’de yayımlanan ‘What I like about you’ gibi dizilerde de rol aldığımı anlatan yazım gözden kaçmış olmalı ki yayına girdi. Siteye giren bir gazeteci de bunu gerçek sanıp haberleştirmiş…
LOST’ta oynayacağı haberlerinden sonra basının ilgi odağı haline geldiğini anlatan Açıkgöz, ‘Google’a adım yazıldığında, artık 30 bini aşkın sonuç çıkıyor. Facebook’ta, sadece bir haftada 900 kişi kendisini arkadaş olarak onaylamamı bekliyor. Bu noktaya gelineceğini tahmin bile edemezdim. Kötü bir niyetim yoktu’ dedi.
Ender TÜRKKAN / Akşam
FeeLinGKatılımcı“Tüm gücümüzle yarışın içindeyiz”
Kaptanımız Alex de Souza, ligdeki şampiyonluk yarışının herkese açık olduğunu, tüm takımların bir birleriyle maçlar yapacağını, kalan 12 maçta daha çok puanlar alınacağını belirterek, “Fenerbahçe, bu yarışın içinde tüm gücüyle var” dedi.
Alex, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda, “Futbolda küçük kazalar vardır. Gençlerbirliği karşısında ilk bölümde etkiliydik ama golü bulamadık. Bu akşam ise yediğimiz gollerden sonra hemen tepki verdik. Eğer hemen gol bulamasaydık mağlup ayrılabilirdik. Erken verdiğimiz tepkilerle galip geldik” diye konuştu.
Şampiyonluk yarışında liderle puan farkını indirdiklerini kaydeden Alex, “Şampiyonluk yarışı herkese açık. Bütün takımlar birbirleriyle oynayacaklar. Kalan 12 maçta alınacak daha çok puan var. Fenerbahçe, bu yarışın içinde tüm gücüyle var” dedi. Alex, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın takımın oyunundan memnun olmadığı şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine, “Başkanımız gibi biz de memnun değildik. Camiamız ve taraftarımız da memnun değildi. Ama bugünkü ruhu ortaya koyup, hataları azaltırsak, bütün bu görüşleri değiştirebiliriz. Yapmamız gereken, çalışmalarımıza devam etmek” diye konuştu.
Alex; Semih ve Güiza ile ilgili bir soru üzerine de bu iki oyuncunun farklı karakterde futbolcular olduğunu ifade ederek, “Takımın tek veya çift forvetle oynamasına teknik direktörümüz karar verir. Bizim görevimiz, hocamızın söylediklerini eksiksiz yerine getirmektir” şeklinde konuştu.
Önlerinde Sivasspor’la yapacakları Fortis Türkiye Kupası maçı bulunduğunu ve şimdi bu karşılaşmaya odaklanacaklarını dile getiren Kaptanımız, bundan sonraki maçlarda en az hatayla oynamaları gerektiğini ifade etti. Aragones’le aralarında bir sıkıntının bulunmadığının altını çizen Alex, “Haftalardır Aragones ile aramda sıkıntı olduğu yazılıyor. Benim teknik direktörümüzle hiçbir sorunum yok. Takımda emirleri Aragones verir. Onun kariyeri başarılarla dolu. Biz, onu dinleriz” dedi.
FeeLinGKatılımcı“Daha yeni başlıyoruz”
Sivasspor maçında 2 gol birden kaydeden oyuncumuz Uğur Boral, Takımın iyi konsantre olduğu zamanlarda iyi şeyler yaptığını belirterek, “Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Daha yeni başlıyoruz” dedi.
Maç sonrası açıklamalar yapan Uğur Boral, “Gol atmak çok önemli gerçekten de. Sivas gibi bir takıma iki gol atmak beni mutlu etti.. Yediğimiz goller defansif hatalarımızdan oldu. Sivas’ın pas yapmasına izin vermedik. İyi mücadele ettik. Fenerbahçe Takımı iyi konsantre olduğu zaman iyi işler yapıyor. Fenerbahçe ile kimse alaycı bir şekilde konuşamaz. Alaycı şekilde konuşulursa böyle bir skor ortaya çıkar. Geçen haftaki mağlubiyetten sonra buraya gelen gerçek Fenerbahçe taraftarına da teşekkür ediyorum. Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Daha yeni başlıyoruz. Çarşamba günü de maçımız var. Formanın ağırlığıyla çıkıp sahada maç kazanamazsınız. Türkiye’deki takımlar artık iyi mücadele ediyor. Bugünkü oyuna baktığımız zaman, bir şeyleri başarmışız gibi görünüyor. Konsantrasyon eksikliğinden dolayı kötü oynuyorduk. Biz gerçekten onlara saygı duyuyoruz ama biz de Fenerbahçe’yiz. Bu galibiyet takımımızın güvenini inşallah yerine getirir” diye konuştu.GOLLER CARLOS VE BALLI’YA HEDİYE
Ayrıca bugün attığı golleri Carlos ve Volkan Ballı’ya hediye ettiğini belirten Uğur Boral, “Carlos maçtan önce bugün benim için oyna ve gol at dedi. Gollerimden birini ona armağan ediyorum Ayrıca bugün attığım gollerden birini de, Fenerbahçe’deki görevinde tam da bugün 6. yılını dolduran Volkan Ballı’ya hediye ediyorum” dedi.
FeeLinGKatılımcı“Oyuncularımı tebrik ediyorum”
Teknik Direktörümüz Luis Aragones, Sivasspor maçında olağanüstü paslar kullandıklarını ve geriye düştükleri bir mücadeleyi çevirebildikleri için oyuncularını tebrik ettiğini söyledi. Ligin hala uzun bir maraton olduğunu savunan Aragones, lig sıralamasında üst bölümde çok fazla takım bulunduğunu ve şampiyonun son haftalarda belirleneceğini söyledi.
Sivasspor karşısında elde ettiğimiz 4-2’lik galibiyet sonrası açıklamalar yapan Aragones, takımı ve oyunu değerlendirirken, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Biz taktik konuşmamızda ne konuştuysak hemen hemen hepsini sahaya yansıttılar. Özellikle pasları olağanüstü kullandık. Kontralara çok iyi çıktık. Geri düştüğümüzde de; oyuncularım geri dönüp o maçı oradan kaldırmayı başardılar. Atak kısmında da bugün olağanüstü işler yaptık. Defans hatalarını beğenmedim.Yediğimiz gollerde hatalarımız vardı” diye konuştu.
Fenerbahçe’nin yeniden eline geçecek fırsatları değerlendireceğini belirten Aragones, “Hala çok uzun bir maraton var. Tekrar bir fırsat gelecektir diye düşünüyorum. O fırsatlarla yeniden ileriye çıkabiliriz. Gelen fırsatları değerlendiremedik ama artık bundan sonra gelen fırsatları kaçırma lüksümüz yok. Lig uzun maraton. Son 5-6 haftada belirleniyor üst sıralar. Bu yüzden uzun bir maraton var önümüzde. Üstte çok fazla takım var. Bu yüzden bu sıralardan kopmamamız lazım. Şampiyon son haftalarda belli olacak” diye konuştu.
Tüm Dünyada durumun aynı olduğunu belirten Aragones, “İspanya’da, İngiltere’de, İtalya’da yani dünyanın her yerinde bu böyle. Takımlar 10-12 puan farkı bile açsa bu puan farkları kapanıyor” dedi.
Sivasspor’la Kupa’da hafta içinde yapacağımız maça da değinen Aragones, “Aynı takımla arka arkaya iki maç oynamak bazen oyuncuları etkileyebilir, karmaşık bir duygudur çünkü bu. Ama umarım o gün de başarılı oluruz. Çünkü kazanan takımı motive etmek daha zordur, kaybeden takımı motive etmek daha kolaydır. O gün biraz daha zorlanabiliriz diye düşünüyorum” dedi.BASIN TOPLANTISI
Aragones, düzenlediği basın toplantısında da açıklamalar yaptı. Başkan Yıldırım’ın Fenerbahçe Dergisi’nin Mart ayı sayısındaki yazısında “Takımımızın oynadığı futbol bizleri gelecek için umutlandırmıyor” şeklindeki değerlendirmesi konusundaki yorumu sorulan Aragones, “Aziz Yıldırım bizim ve benim başkanımdır. Belki bazı puanlar kaybettik, mücadeleden uzaklaşmış gibi göründüğümüz anlarda bu tip yorumları doğal karşılıyorum. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacak bir takım olduğumuza inanıyorum. Şampiyonluklar son 6-7 haftada belli olur. Her an her şey olabilir. Takımıma inancım sonsuzdur. Başkan da bu maçı gördükten sonra tahmin ediyorum ki fikrini değiştirmiştir” diye konuştu.
Futbolcularının Sivasspor karşısında takdire şayan bir futbol sergilediğini belirten Aragones, “Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Sergiledikleri mücadele takdire şayan. 1-0 ve 2-1 geriye düştükten sonra çok iyi geri dönüşler ve ayağa kalkışlarla, oradan çıkmasını bildiler. İyi pas yaptık. 4 gol attık ama 2 tane daha atabilirdik. Sivasspor’un ligin en az gol yiyen takımlarından birisi olduğunun da altını çizmemiz gerekiyor” ifadesini kullandı. Sivaspor ile Çarşamba günü yapılacak Fortis Türkiye Kupası Final mücadelesine de değinen Aragones, “Özellikle ben çarşamba maçı için karşı takımın antrenörüne göre daha fazla çalışacağımı düşünüyorum. Kaybeden takımı psikolojik anlamda bir yere getirmek daha kolaydır. Ama kazanmış takımın psikolojisini aynı tutmak için daha fazla mesaim olacak. Kupa mücadelesi benim her zaman için sevdiğim kulvardır. İspanya’da da kıymetli bir kulvardır. Ben olabildiği kadar bu yarışın içinde de takımımı tutmak istiyorum. Final oynamak ve şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe’nin görevinden alınışının ardından Süper Lig’de Türkiye’de şu anda görev yapan tek yabancı teknik adam oluşu hatırlatılan Aragones, “Belki tek başıma kaldım yabancı olarak ama, ilk günden beri söylediğim bir şey var; Ben futboldan anladığım her şeyi Fenerbahçe’nin yararına kullanmak istiyorum. İyi bir takım yapmak için her zaman, zamana ihtiyaç vardır” şeklinde konuştu.
FeeLinGKatılımcıgeç kalkmaakkkk
:D:D bende erken kalkanlara ve kaldıranlara sinir oluyorumm 
tom ve jerry mi sponge bob mu

FeeLinGKatılımcıliseden arkadaş

duru
FeeLinGKatılımcı
:bye:
FeeLinGKatılımcıkanıt

FeeLinGKatılımcınaz
FeeLinGKatılımcı

- YazarYazılar