Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=small]öyle birini tanımıyorum walla:flowers:
rugeyye??[/size]
dilaraKatılımcı[size=xx-large]benim yolladığım kelime ‘R’ ile bitiyo yaa ‘K’ ile değil
:yerlerde::yerlerde::yerlerde::yerlerde:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]valla beni kimse uyandırmazsa çook sevinirim:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=xx-large]HİÇBİRİ:NonNon03:
HÜLYA AVŞAR MI , GÜLBEN ERGEN Mİ ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]iğrençç:sm_cry:
tek kelime ile anlat bakalım anneni??[/size]
dilaraKatılımcıAKCİĞER:flowers:
dilaraKatılımcı[size=medium]tamam:bravo:
heyy sen alttaki sakın çok fazla çikolata yeme,sonra benim gibi alerji olup,fısır fısır kaşınırsın:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-large]ayyy yazık patlamış da mı ölmüşşş mü??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]kesinlikle yalannnn :unsure::unsure::unsure:
hey alttaki duyduğuma göre gece evde herkes uyuduktan sonra kaçıp,sabaha karşı geliyormuşsun doğru mu??[/size]
6 Eylül 2007: 15:19 yanıtla: VeriLen keLimenin harfLerinin yerLeri değiştiriLerek yeni anLamLı keLimeLer oLuşturma #39234
dilaraKatılımcı[size=small]kale:flowers:
soruyorum telefon ??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]ben de seni beni çok uyuz ettiğin için hapse atardım:sleep: :icon9:[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-small]büyükbaba :bravo:
satranç mı , dama mı ??[/size]
dilaraKatılımcı:bravo: :bravo: :bravo:
dilaraKatılımcıÖykü Serter 26 Şubat 1976 Ankara doğumludur.Ankara TED kolejini bitirmiştir ayrıca milli yüzücüdür ve 250 si altın olmak üzere 800 e yakın madalyası vardır.Hacettepe Amerikan Kültür ve Edebiyatını bölümü mezunudur.
Öykü medya dünyasına ilk adımını radyo ile atmışıtır. Capital radyo ile başlayan Öykü daha sonra Number One da çalışmaya başlamıştır.Daha sonra 5 te 5 adlı programla televizyon ekranlarına geçiş yapmıştır.
5 te 5 ten sonra uzun bir zaman haber ve belgesel programları yapmıştır daha sonrada konuklu müzik programları yapmıştır. Öykünün en büyük farklarından biri de programlarındaki metinleri kendinin hazırlamasıdır.Ve son olarak yine yeniden Türk televizyonlarının efsanesi olan yarışmayı BBG-6 yı yine sunmaktadır…
dilaraKatılımcı[size=x-large]BU UYGULAMAYI BAŞLATAN YABANCILAR,TABİ Kİ DE KENDİ ÜLKELERİNİN KANALLARINI KOYACAKLAR:flowers:
BENCE ÇOK GÜZEL BİRŞEY:bravo:[/size] - YazarYazılar