Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcı13. Gün
Friday the 13thYönetmen: Marcus Nispel
Senaryo: Damian Shannon, Mark Swift
Müzik: Steve Jablonsky
Görüntü Yönetmeni: Daniel PearlOyuncular: Aaron Yoo, Amanda Righetti, Arlen Escarpeta, Danielle Panabaker, Derek Mears, Jared Padalecki, Julianna Guill, Ryan Hansen, Travis Van Winkle, Willa Ford
Tür: Korku
Yapım: ABD
Dil: İngilizce
Dağıtıcı Firmalar: UIP
Internet adresi: http://www.fridaythe13thmovie.com/Kayıp kızkardeşini aramak için Kristal Gölü ormanlarının yolunu tutan Clay, bölgeye hafta sonu tatili için gelen üniversiteli gençlerden Jenna adlı bir genç kızdan yardım ister. Ancak büyük bir tehlikeyle karşılaşmak üzeredirler. Farkında olmadan film tarihinde yaratılmış en korkunç canavarlardan birisinin, büyük bıçağıyla Kristal Gölü’nü mesken tutan ünlü katil Jason’ın yaşam alanına girmişlerdir.
FeeLinGKatılımcıBaşka Semtin Çocukları
Başka Semtin ÇocuklarıYönetmen: Aydın Bulut
Senaryo: Aydın Bulut, Serkan Turhan
Müzik: Tolga Çetin
Görüntü Yönetmeni: Cem YıldızOyuncular: Bülent İnal, Ertan Saban, Eyşan Özhim, İsmail Hacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Volga Sorgu Tekinoğlu
Tür: Dram
Yapım: Türkiye
Dil: Türkçe
Dağıtıcı Firmalar: Medyavizyon
Internet adresi: http://baskasemtincocuklari.com/Çöplerin içinde bulunan bir ceset. İstanbul Gazi Mahallesi’nde işlenmiş bir cinayet. Öldürülen gencin ağabeyi Güneydoğu’da yaptığı askerliğini yeni bitirmiş, geri dönmekte… Kardeşinin katilini bulmak için harekete geçtiğinde cevaplanması zor sorularla dolu bir başka savaşın içine sürüklenmektedir. Gerçeğin arayışı içinde iz sürerken, “kaybedilen” şeyin sadece kendi kardeşinin hayatı olmadığını görecektir.
FeeLinGKatılımcıErkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
He s Just Not That Into YouYönetmen: Ken Kwapis
Senaryo: Abby Kohn, Marc Silverstein
Müzik: Cliff Eidelman
Görüntü Yönetmeni: John BaileyOyuncular: Ben Affleck, Douglas Barcellos, Drew Barrymore, Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Joan M. Blair, Mike Beaver, Sasha Alexander, Scarlett Johansson
Tür: Komedi
Dağıtıcı Firmalar: Warner Bros
Internet adresi: http://www.hesjustnotthatintoyoumovie.com/Bir telefonun başına oturmuş, daha önce sizi arayacağını söylemiş erkeğin geri aramasını mı bekliyorsunuz? Ya da kız arkadaşınızın artık sizinle niye uyumadığını anlayamıyor musunuz? Ya da belki ilişkinizde ileri atım atamıyorsunuz.
Belki de sadece o kişi size göre değildir…
Aralarında Akademi ödülüne sahip birçok Hollywood starının bir araya geldiği filmde, çeşitli tür ilişkileri erkek ve kadın gözüyle masaya yatırıyor.
FeeLinGKatılımcıDilber’in Sekiz Günü
Dilber’in Sekiz GünüYönetmen: Cemal Şan
Senaryo: Cemal Şan
Müzik: Nail Yurtsever
Görüntü Yönetmeni: Cengiz UzunOyuncular: Nesrin Cavadzade, Fırat Tanış, Osman Akça, Necmettin Çobanoğlu, Macit Sonkan, Ahmet Saraçoğlu, Mustafa Üstündağ
Tür: Dram
Yapım: Türkiye
Dil: Türkçe
Dağıtıcı Firmalar: Medyavizyon
Internet adresi: http://www.dilberinsekizgunu.com/Doğu’nun kıraç topraklarında fakir bir köyde annesi, babası ve kardeşleriyle yaşayan Dilber, çocukluk aşkı Ali ile evlenme hayalleri kurmaktadır.
Ali ile birbirlerine aşıktırlar ama Ali’nin babası, oğlunu bir başka kızla evlendirmek için arkadaşına söz vermiştir. Dilber bunu kabullenemez ve bir karar alır; kendisini isteyen ilk adamla evlenecektir. Ve o adam topal bir okul hademesi olan Mehmet olmuştur…
Dilber’le Mehmet’in aralarındaki ilişki zamanla gelişir. Mutluluk artık Dilber’in de kapısını çalmışken, bir gece kapıyı bir başkası da çalar; Ali… Ali gelmiştir ve her ne pahasına olursa olsun Dilber’i geri istemektedir. Ortada bir silah vardır. Ali, Mehmet’i yere yıkmıştır ve Dilber’e doğru gelmektedir.
Filmin başrol oyuncuları Nesrin Cavadzade ve Fırat Tanış, filmdeki rolleriyle önemli festivallerde en iyi oyuncu ödüllerini topladılar.
FeeLinGKatılımcıBeverly Hills Çuvava
Beverly Hills ChihuahuaYönetmen: Raja Gosnell
Senaryo: Analisa LaBianco, Jeffrey Bushell
Müzik: Heitor Pereira
Görüntü Yönetmeni: Phil MeheuxOyuncular: Andy Garcia, Cheech Marin, Drew Barrymore, Edward James Olmos, George Lopez, Jamie Lee Curtis, Loretta Devine, Paul Rodriguez, Piper Perabo, Plácido Domingo
Tür: Aile – Komedi – Romantik – Dram
Dağıtıcı Firmalar: UIP
Internet adresi: http://adisney.go.com/disneyvideos/liveaction/beverlyhillschihuahua/Chloe adındaki Beverly Hills chihuahua’sı, Meksika’da tatildeyken kaybolur. Ondan fidye kazanmak isteyen bir köpek hırsızının eline düşmeden önce evine geri dönmek için, Chloe’nun arkadaşlarına güvenmekten başka çaresi yoktur.
Erkek bir chiuahua olan Papi, Chloe’ya aşıktır ve bu zaman içerisinde onun peşindedir. Chloe da onu kötü bir dobermandan korumak için onunla seyahat eden bir Alman çoban köpeği ile arkadaş olmuştur. Doberman Chloe’yu öldürüp elmaslarını çalmak ve onları sahibi olan köpek hırsızına götürmek istiyordur.
Seslendirmesini Hollywood’un ünlü isimlerinin yaptığı film Walt Disney Pictures imzasını taşır.
FeeLinGKatılımcı
suna pekuysal …seren
FeeLinGKatılımcıdıt dıt dıdıtdıt
:D:D:D
FeeLinGKatılımcısüperlerrr
FeeLinGKatılımcıbeenn
:D:Dderya
FeeLinGKatılımcıbeenn
çok görüyorum bu aralar ya puuff 

alttakii tv izliyo

FeeLinGKatılımcıduyguuuu….!!! yazardım

FeeLinGKatılımcılüüküüs hayatt

FeeLinGKatılımcıdağılmıyoruumm
en azından ben
herkes gidebilir ben burdayımm 
FeeLinGKatılımcıumarım atmışlardır derim ….
hava çok soğuk desemm
- YazarYazılar