Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcıbir çocuk gördüm uzaklardaa gözleri kederli hatta korkuluu herşeye rağmen biran gülümsedi çocuk sıcak sade ama biraz kuşkulu…..bir çocuk sevdim uzaklarda sanıyordumki onun özlemide buydu o ise bir bakışta beni örtülerimden yanlızca duygularıyla soydu…
FeeLinGKatılımcıkoyverdin gittin benii oyy koyverdin gittin beni….
FeeLinGKatılımcıkötü kedi

semih
FeeLinGKatılımcıgüzell

pc
FeeLinGKatılımcıyoo

alttaki bugn çok enerjikmiş

FeeLinGKatılımcıtanımam
kamil

FeeLinGKatılımcıtanımıorum…
erkin
FeeLinGKatılımcıyoo ben derslere zaten girmiyorum
😀 niye ya ben pc başındayken tvde izliyorum
:D:D gayette hoş oluyo 
alttakiii 2 işi aynı anda yapmayı sevmiyomuş

FeeLinGKatılımcıtanımıyorum
serhat
FeeLinGKatılımcısiyaah en sevdiğim renk saçta
bende konuşmaktan nefret ederim 

duygu

FeeLinGKatılımcıChristina Aguilera oyuncu oluyor
Christina Aguilera şarkıcılığı bir kenara bırakıp oyunculuğa soyunuyor!
Christina Aguilera şarkıcılığı bir kenara bırakıp oyunculuğa soyunuyor! Çekimlerine 2010’da başlanacak olan ve Steve Antin’ın yönettiği Burlesque adındaki filmin oyuncu kadrosunda Christina Aguilera’nın da ismi bulunuyor. Tüm kadro belli olmasa da Aguilera’nın hamile bir dansçıyı canlandıracağı konuşuluyor.
FeeLinGKatılımcıÖzcan Deniz, Mahsun’un yolunda
Yönetmenlikteki başarısı tescillenen Mahsun Kırmızıgül, eski dostu Özcan Deniz’e ilham kaynağı oldu.
Yönetmenlikteki başarısı tescillenen Mahsun Kırmızıgül, eski dostu Özcan Deniz’e ilham kaynağı oldu. Deniz, yaz aylarında kendisine ait senaryoyu hayata geçirmek için kolları sıvadı
Saklambaç’ta yer alan habere göre, Mahsun Kırmızıgül, “Beyaz Melek” ve “Güneşi Gördüm” filmleriyle hem oyuncu hem de yönetmen olarak kendisini ispatlamıştı. Müzik dünyasından sonra, sinemada da büyük başarı yakalayan Mahsin Kırmızıgül, eski dostu ve rakibi olan Özcan Deniz’e ilham verdi. Özcan Deniz de Yeşilçam’a el atıyor.
Başrolünü oynadığı “Aşk Yakar” dizisinin sezon sonu finalini bekleyen Özcan Deniz, uzun süredir üzerinde çalıştığı film projesini hayata geçirecek. “En büyük hayalim yönetmenlik yapmak” diyen yakışıklı şarkıcının böyle bir proje içine girmesi “Mahsun Kırmızıgül’e özendi” yorumlarına sebep oldu.
BİR PROJE DE SEVGİLİYLE
Oyuncu Fahriye Evcen’le mutlu bir ilişki yürüten Özcan Deniz, aşkla işi karıştırmaya hazırlanıyor. Deniz sevgilisiyle aynı projede buluşmak için çalışmalarını sürdürüyor.
FeeLinGKatılımcıNinja Kaplumbağalar geliyooor!
Ninja Kaplumbağalar geliyooor! Canlı sinema filmi 2011 yılında sinemalarda…
2007 yılında sinemalarda izlemiştik Ninja Kaplumbağalar’ı, ama o zaman animasyondu. Şimdi kanlı canlı bir versiyonu geliyor!
Filmin yönetmeni veya oyuncu ekibi henüz belli değil. Fakat hiayenin Ninja Kaplumbağalar’ın nasıl ortaya çıktığını ortaya koyacağı söyleniyor. Bu anlamda proje çizgi romanlara oldukça sadık kalacakmış. Merakla bekliyoruz!
FeeLinGKatılımcıÖrümcek Adam 3D
Örümcek Adam geri dönüyor! Ama film bu kez üç boyutlu (3-D) çekilebilir…
Örümcek-Adam serisini seviyor musunuz? Bu seri diğer çizgi roman uyarlamaları gibi karanlık değil. Üstelik komik yönleri bile var. Dolayısıyla biz çocuklar Örümcek-Adam 4’ü merakla bekliyoruz.
Geçen aylarda Beyazperde’de okumuştuk, belki yeni filmi Sam Raimi çekmeyebilirmiş. Bizim yönetmen korku sinemasına geri döndü.
Bugünlerde oyuncu ekibi belirlenen Örümcek-Adam 4 de üç boyutlu (3-D) çekilebilirmiş. Yapımcılar, bu teknolojinin gördüğü yoğun ilgi üzerine bu olasılığı düşünmeye başlamışlar!
FeeLinGKatılımcıPolitik bir film geliyor
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Serdar Bayraktutan’ın ‘Anne Ben Geldim’ adlı kitabı film oluyor…Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Serdar Bayraktutan’ın ‘Anne Ben Geldim’ adlı kitabı beyazperdeye uyarlanıyor. Teröristlerin hayatlarını, itiraflarını ve sorgulama süreci içinde yaşanan tümüyle gerçek olayları kitabında anlatan Bayraktutan, filmde konsept danışmanı olarak da görev yapacak. Saran Yapım’ın ortak yapımcısı olduğu ‘Anne Ben Geldim’in senaryosunu ‘Arka Sıradakiler’ adlı dizide başrol oynayan Sinem Öztürk kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda da oturacak olan Öztürk, “Senaryomda Nejat İşler’le birebir örtüştürdüğüm çok önemli bir karakter var. O rol için düşündüğüm tek isim kendisi” diyor.
Tuzaktan çıkanlar
Gerçek operasyon ve yaşam öykülerinden esinlenerek kaleme alınan kitap, hayatından vazgeçmiş intihar eylemcilerinin düştükleri örgüt tuzağından el verilerek çıkarılma hikayelerinden oluşuyor. ‘Anne Ben Geldim’ adlı kitapta, terör uzmanlarının gözaltına alınan örgüt üyelerini yeniden topluma kazandırma süreçleri ve terörle solan hayatların yeniden topluma kazandırılmaları örneklerle anlatılıyor.
En cesur film
Saran Yapım Genel Koordinatörü Serkan Balbal, yapımına çok önem verdikleri bu film için, Hollywood’da efekt dalında iki kere Oscar’a aday gösterilmiş önemli bir teknik yönetmenle görüşme halinde olduklarını ve filmin Türkiye’de terör konusunda bugüne kadar çekilmiş en cesur filmlerden biri olacağını söyledi. 2010 yılında vizyona girmesi planlanan filmin çekimleri önümüzdeki aylarda başlayacak.
- YazarYazılar