Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcıgidemiyorumkiii
elimde olsa gidicem zaten…görünmez olsaydıımm gider öss sorularını çalardım
😀
FeeLinGKatılımcıgezmeeekkk
ama yatıyorum 
çalışmakmı yatmak mı

FeeLinGKatılımcıgülerdim
aklıma bişey gelmedi
alttakii sen benim için napardın 
FeeLinGKatılımcışimdiii uykuda olmak vardıı
😀
FeeLinGKatılımcı4-5 sene oldu ya

en son ne zamann koştun

FeeLinGKatılımcıhistoloji…
baş ağrısımı bel ağrısımı

FeeLinGKatılımcı
😀 mmuuttlluuu 
FeeLinGKatılımcıbenimkiler hep slaınmış halde zaten
😀alttakii çokk gezmee

FeeLinGKatılımcısevdiğimin yanına giderdim….
FeeLinGKatılımcı
:whistle:
FeeLinGKatılımcıAli Sami Yen’de oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçında sarı kırmızılı taraftarın hazırlıkları arasında bir de lazer ışık vardı. Zaman zaman başka statlarda da sıkça görülen lazer ışığı ile rakip takım oyuncusunu taciz etme girişimi, G.Saray tribününde de yaşandı. Derbi mücadelesinin canlı yayınında Semih’in yüzüne yansıyan yeşil lazer görüntüsü, mücadelenin detayları arasında yerini aldı.
FeeLinGKatılımcıLugano kendini tutamamış
Lugano, Galatasaray ile yaptıkları derbi maçta yaşanan olaylardaki sorumluluğu üzerine aldı.
Lugano, “Olayların ateşini biz yaktık. Emre arka arkaya ayağıma bastı. Ben de dayanamadım ve kafa attım. Özür dilemem gerekiyorsa özür dilerim” dedi..
Uruguaylı futbolcu maçın son dakikasında kullandıkları serbest atış sırasında 21 numaralı Emre Aşık’ın üst üst 3 kere ayağına bastığını savunarak, “Üçüncüde dayanamayarak kendimi tutamadım ve kafa attım. Aslında çok da sert bir darbe değildi.
Ancak 21 numaralı oyuncu (Emre Aşık) kendisini yere attı. Olayların ateşini biz yaktık. Derbiye yakışmayan olaylar oldu” diye konuştu.
Uruguaylı futbolcu, yapmaması gereken bir harekette bulunduğu dile getirerek, “Bundan dolayı özür dilemem gerekiyorsa, bunu da diliyorum” dedi. Lugano, maçın derbiye yakışır bir biçimde çekişmeli geçtiğini de sözlerine ekledi.
FeeLinGKatılımcıFırat Aydınus gevşek yönetti
Usta yorumcu Ahmet Çakar dün akşam oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.
Çakar “Dört kırmızı kartın Emre Aşık hariç hepsi doğru gibi gözüküyor. Ama büyük hadiseler çıkmasının temel nedeni Fırat Aydınus’un gevşek yönetimidir” dedi.
İlk Devre Galatasaraylılar’a göre Selçuk atılmalıydı. Ama Selçuk, ayağını kaldırıp döndüğünde Ümit’in geldiğini fark etmiyordu. Kart çıkmaması doğruydu. İkinci yarı bir duran topta Deivid’in Balta’ya yaptığı hareket penaltıydı. Aydınus göremedi. Sabri, Emre’nin gırtlağını sıktı.
İkisi de sarı kart gördü. Üç defa bozulan barajı açtırmak için üç dakika bekledi; bir kart çıkarmadı. Bu, çağdaş hakemlik değildir. Maç boyunca gevşek ve oyunculara tavizkar tutumu +93’teki kavgaya neden oldu. Orada da adamları atmayıp eyyama girseydi, hem kendini hem de Türk hakemliğini bitirirdi. Dört kırmızı kartın Emre Aşık hariç hepsi doğru gibi gözüküyor. Ama büyük hadiseler çıkmasının temel nedeni Fırat Aydınus’un gevşek yönetimidir.
FeeLinGKatılımcıGökhan Gönül ve Samet Güzel hastaneye kaldırıldı
Galatasaray maçının ilk yarısında, kaburgalarından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Yasin’e bırakan oyuncumuz Gökhan Gönül, Kadıköy Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan, ilk yarının son dakikasında Selçuk’un oyundan alınması sırasında kafasına tribünlerden atılan bir kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel de hastaneye kaldırıldı. Gökhan’ın sakatlığı hakkındaki detaylı bilgilerin daha sonra verileceği belirtirken, kafasına kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel’e hastanede 8 dikiş atıldı.
FeeLinGKatılımcıdün

en son ne zaman sesin kısıldı

- YazarYazılar