Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcışimdiii sesimin yerinde olması vardı

FeeLinGKatılımcıtabiki FENERBAHÇEEmmm

beyaz mı siyah mı

FeeLinGKatılımcıerken kalkması geliyo
😀
FeeLinGKatılımcısessiizz

FeeLinGKatılımcıAdnan Polat hakemlere çattı
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, derbinin suçlusunu buldu. Polat’a göre asıl suçlu futbolcular değil hakem üçlüsü!
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 0-0 bitirdikleri Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine tepki gösterdi.
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, özellikle karşılaşmasının hakem üçlüsüne tepkide bulunarak, ”İki takım sabaha kadar oynasalar, bu hakem üçlüsü maçı berabere bitirecekti” dedi.
Yaşanan durumun bir ”tezgah” olduğunu ileri süren Polat, şunları kaydetti:
”Tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye’nin iki önemli takımı devre dışı bırakılmaya çalışılıyor ve başarılı da oluyorlar bana göre.”
Polat, karşılaşmanın son anlarında yaşanan ve 4 oyuncunun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı gerginliğin sorulması üzerine, ”O gerginliği kim yarattı, ona bakmak lazım. Televizyondan izlenince açık açık görülüyor” diye konuştu.
Diğer yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, maçın ardından herhangi bir açıklamada bulunmadan stattan ayrıldılar.
FeeLinGKatılımcı“Ne anamız kaldı ne avradımız!”
Olaylı geçen maçın ardından konuşan kaleci Volkan Demirel, Galatasaray taraftarını hedef alan açıklyamalar yaptı..
Volkan Demirel maçtan sonra LİG TV mikrofonlarına şu çarpıcı açıklamayı yaptı:
“Biz daha stada gelirken Emre’ye küfürler vardı.. Ne zaman Ali Sami Yen’e gelsek aynı şeyleri yaşıyoruz.. Dışarıda bize ağabey diyen futbolcular sahada ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Biz futbolcular sahada yorumuyoruz geriliyoruz ve zaman zaman itişmeler oluyor. Ancak taraftarın tavrı çok ağır.. Bugün burada ne anamız kaldı ne avradımız.. Ağıza gelen her küfrü savuruyorlar.. “
Volkan’ın ardından söz alan Uğur Boral ise, “Ben kendimden büyüklere sahada saygısızlık yapmamaya özen gösteriyorum. Ayhan abi ile saha dışında da bir samimiyetim var ve sahada kendisine aynı saygıyı gösteriyorum. Ama yaşça bizden küçük olan, kardeş dediğimiz futbolcular saha içinde öyle küfürler ediyor ki inanamıyoruz. Bizim saha dışındaki dostluğumuz sahada kavgaya küfüre dönüşüyorsa, demek ki bizim dostluğumuz yalanmış..” dedi.
İnternetspor
FeeLinGKatılımcıSabri ve Emre birbirine girdi
Lig’in 27. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında Sabri ve Emre arasında bir gerginlik yaşandı.
Karşılaşmada sık sık karşı karşıya gelen ve tartışmalar yaşayan Sabri ve Emre, son olarak bir pozisyondan sonra büyük bir tartışma yaşadılar ve sarı kart gördüler.
Sabri’nin, Emre’nin boğazını sıktığı pozisyonda, her iki futbolcu da takım arkadaşları tarafından zorlukla yatıştırıldı.
İnternetspor
FeeLinGKatılımcıçok oldu hatrlamıyorum

en son ne zaman derbi izledin

FeeLinGKatılımcışimdii ortaköyde olmak vardıı

FeeLinGKatılımcıdilara ismindeki arkadaşım geliyoo

FeeLinGKatılımcıdün

en son ne zaman yorgunluktann her yerin ağrıyana kadar gezdin

FeeLinGKatılımcıçizgi filmler geliyoo
😀
FeeLinGKatılımcısiteyi yavaş yavaş tanımana yardımcı olurdum….alttakii benim için napardın??
FeeLinGKatılımcışimdii uyumak vardıı

FeeLinGKatılımcıkafama göre takılırdım

- YazarYazılar