Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,041 ile 2,055 arası (toplam 7,418)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: ŞİMDİ ………..OLMAK VARDI #75930
    blankFeeLinG
    Katılımcı

şimdiii sesimin yerinde olması vardı :D

yanıtla: o mu? bu mu? #75929
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tabiki FENERBAHÇEEmmm :D

beyaz mı siyah mı :D

blankFeeLinG
    Katılımcı

erken kalkması geliyo :D😀

yanıtla: tek kelime ile sen:D #75927
    blankFeeLinG
    Katılımcı

sessiizz :D

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75926
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Adnan Polat hakemlere çattı

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, derbinin suçlusunu buldu. Polat’a göre asıl suçlu futbolcular değil hakem üçlüsü!

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 0-0 bitirdikleri Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine tepki gösterdi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, özellikle karşılaşmasının hakem üçlüsüne tepkide bulunarak, ”İki takım sabaha kadar oynasalar, bu hakem üçlüsü maçı berabere bitirecekti” dedi.

Yaşanan durumun bir ”tezgah” olduğunu ileri süren Polat, şunları kaydetti:

”Tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye’nin iki önemli takımı devre dışı bırakılmaya çalışılıyor ve başarılı da oluyorlar bana göre.”

Polat, karşılaşmanın son anlarında yaşanan ve 4 oyuncunun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı gerginliğin sorulması üzerine, ”O gerginliği kim yarattı, ona bakmak lazım. Televizyondan izlenince açık açık görülüyor” diye konuştu.

Diğer yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, maçın ardından herhangi bir açıklamada bulunmadan stattan ayrıldılar.

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75925
    blankFeeLinG
    Katılımcı

“Ne anamız kaldı ne avradımız!”

Olaylı geçen maçın ardından konuşan kaleci Volkan Demirel, Galatasaray taraftarını hedef alan açıklyamalar yaptı..

Volkan Demirel maçtan sonra LİG TV mikrofonlarına şu çarpıcı açıklamayı yaptı:

“Biz daha stada gelirken Emre’ye küfürler vardı.. Ne zaman Ali Sami Yen’e gelsek aynı şeyleri yaşıyoruz.. Dışarıda bize ağabey diyen futbolcular sahada ağıza alınmayacak küfürler ediyor. Biz futbolcular sahada yorumuyoruz geriliyoruz ve zaman zaman itişmeler oluyor. Ancak taraftarın tavrı çok ağır.. Bugün burada ne anamız kaldı ne avradımız.. Ağıza gelen her küfrü savuruyorlar.. “

Volkan’ın ardından söz alan Uğur Boral ise, “Ben kendimden büyüklere sahada saygısızlık yapmamaya özen gösteriyorum. Ayhan abi ile saha dışında da bir samimiyetim var ve sahada kendisine aynı saygıyı gösteriyorum. Ama yaşça bizden küçük olan, kardeş dediğimiz futbolcular saha içinde öyle küfürler ediyor ki inanamıyoruz. Bizim saha dışındaki dostluğumuz sahada kavgaya küfüre dönüşüyorsa, demek ki bizim dostluğumuz yalanmış..” dedi.

İnternetspor

yanıtla: Derbi rezillik şampiyonu #75924
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Sabri ve Emre birbirine girdi

Lig’in 27. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında Sabri ve Emre arasında bir gerginlik yaşandı.

Karşılaşmada sık sık karşı karşıya gelen ve tartışmalar yaşayan Sabri ve Emre, son olarak bir pozisyondan sonra büyük bir tartışma yaşadılar ve sarı kart gördüler.

Sabri’nin, Emre’nin boğazını sıktığı pozisyonda, her iki futbolcu da takım arkadaşları tarafından zorlukla yatıştırıldı.

İnternetspor

yanıtla: en son ne zaman??? #75905
    blankFeeLinG
    Katılımcı

çok oldu hatrlamıyorum :D

en son ne zaman derbi izledin :D

yanıtla: ŞİMDİ ………..OLMAK VARDI #75904
    blankFeeLinG
    Katılımcı

şimdii ortaköyde olmak vardıı :D

blankFeeLinG
    Katılımcı

dilara ismindeki arkadaşım geliyoo :D

yanıtla: en son ne zaman??? #75894
    blankFeeLinG
    Katılımcı

dün :D

en son ne zaman yorgunluktann her yerin ağrıyana kadar gezdin :D

blankFeeLinG
    Katılımcı

çizgi filmler geliyoo :D😀

yanıtla: Benim için N’apardın? #75892
    blankFeeLinG
    Katılımcı

siteyi yavaş yavaş tanımana yardımcı olurdum….alttakii benim için napardın??

yanıtla: ŞİMDİ ………..OLMAK VARDI #75891
    blankFeeLinG
    Katılımcı

şimdii uyumak vardıı :D

yanıtla: görünmez olsaydınız…. #75890
    blankFeeLinG
    Katılımcı

kafama göre takılırdım :D

15 yazı görüntüleniyor - 2,041 ile 2,055 arası (toplam 7,418)