Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,161 ile 2,175 arası (toplam 7,418)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: seytan diyor ki….. #75510
    blankFeeLinG
    Katılımcı

kimi dövüyon bee sen o şeytanına söyle fazla konuşmasın :D şeytan diyo ama uymıycam şeytana merak etme doktorumu seviyorum pazartesi kontrolüm var gidicem :D şeytan diyorkii üsttekinin şeytanını yok ett bi daha bişey diyemesin :D

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #75509
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tanımıyorum

sercan

yanıtla: sinema haberleri #75497
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Kenan İmirzalıoğlu ganster olacak!

Kenan İmirzalıoğlu Türkiye’nin ilk gangsterini canlandıracak. Ganster Kemal’in çekimleri için şimdiden hazırlıkta…

Kenan İmirzalıoğlu temmuzda çekilecek ‘Beyaz Güvercin’de sünnetli doğan Hacı’yı oynayacak. Anlaşma yaptığı İkinci filmde ise 60’lı yılların ünlü soyguncusu Necdet Elmas’ı oynayacak. 2010’da çekilecek filmin adı Gangster!..

İki yıl önce Şener Şen’le başrol oynadığı ‘Kabadayı’ filminden sonra askerlik yapan Kenan İmirzalıoğlu setlere geri dönüyor. İmirzalıoğlu ‘Beyaz Güvercin’ ve ‘Gangster’ adlı iki filmde oynamak üzere yapımcı İbrahim Mertoğlu ile bir anlaşma imzaladı. İmirzalıoğlu önce çekimlerine 1 Temmuz’da başlanacak olan ‘Beyaz Güvercin’ adlı filmde; sünnetli doğan Hacı lakaplı bir genci canlandıracak. Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğunda oturacağı, Barbaros Canlı’nın uygulayıcı yapımcı olarak imza atacağı film kasımda vizyona girecek.

ÇEKİMLER İSTANBUL’DA

İmirzalıoğlu daha sonra da ‘Gangster’ isimli filmde 60’lı yılların ünlü soyguncusu Necdet Elmas’ı oynayacak. Çekimleri 2010’da İstanbul’da gerçekleştirilecek filmi yine Mustafa Şevki Doğan yönetecek. İmirzalıoğlu filmde; Necdet Elmas gibi bıyık bırakarak siyah gözlükler takacak.

ELMAS 12 GÜN KAÇTI

‘Gansgter’ filmine konu olan Necdet Elmas’ın adı, Buğday Bankası ve İş Bankası’nı şubelerini soyduktan sonra Chevrolet tutkusu nedeniyle araba soygununa da karışmıştı. Elmas’ı tam 700 kişi helikopter ve uçakla takip ederek 12 günün sonunda yakalamayı başarmıştı. Günlerce manşet olan ve bir kahramana dönüşen Elmas, kaldığı hapishaneden firar etmeye kalktı, başarılı olamayınca zindana atıldı.

yanıtla: sinema haberleri #75496
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Uzay Yolu devam ediyor…

Ünlü televizyon dizisi Uzay Yolu’nun (Star Trek) 12. bölümü çekiliyor.

Variety dergisinin haberinde, 11. bölümü mayıs ayında ABD sinemalarında gösterime girecek olan filmin 12. bölümü için Hollywood’da çalışmalara başlandığı bildirildi.

Filmin, ”Lost” ve ”Alias” dizileriyle ”Görevimiz Tehlike 3” ve ”Cloverfield” gibi filmlerle tanınan Amerikalı yapımcı J.J. Abrams’ın da katkıda bulunduğu 11. bölümünün, yazın en büyük gişe başarısına ulaşan filmlerden olması bekleniyor.

Variety’nin haberinde, Kaptan Kirk ve tayfasının sinemadaki 12. macerası için senaristlerin harekete geçtiğini ve Abrams’ın da ekibe dahil olabileceği kaydedildi.

ABD televizyonlarında 1966’da yayımlanmaya başlayan dizinin, 1979’da ilk sinema filmi çekilmişti.

Dizisi ABD’de 726 bölüm olarak gösterilen Uzay Yolu, bugüne dek tüm filmleriyle toplam 1 milyar dolardan fazla gişe geliri elde etti.

yanıtla: sinema haberleri #75495
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Alacakaranlık sürüyor…

‘Alacakaranlık’ filminin ikincisi için çekimler tüm hızıyla sürüyor.

Stephanie Meyer’in kaleme aldığı ‘Alacakaranlık’ serisinden beyazperdeye uyarlanan ‘Alacakaranlık’ filminin ikincisi için çekimler tüm hızıyla sürüyor. Başrollerini Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın oynadığı filmin ikincisi ‘New Moon’ bu yıl bitmeden vizyona girecek. Edward rolündeki Pattinson, yeni filmin afişi için poz verdi.

yanıtla: bi biskrem versem …….. yapar mısın? #75493
    blankFeeLinG
    Katılımcı

yokk kola içelim :D😀 zaten annem habire bitki çayı içiriyo hasta olduğumdan beri çay görmek duymak istemiyorum :D😀

bi biskrem versemm kola alırmısın banaa :D

yanıtla: Atatürk resimleriyle Atatürk resmi… #75492
    blankFeeLinG
    Katılımcı

süperr … teşekürlerr

yanıtla: tek kelime ile sen:D #75490
    blankFeeLinG
    Katılımcı

uykuuuuu :D😀

yanıtla: Son PosT. #75488
    blankFeeLinG
    Katılımcı

bendeeeeeeeeeee :devil:

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #75487
    blankFeeLinG
    Katılımcı

günaydın deerim :D

mutluyuuumm desem :D

yanıtla: tuttu tutmadı oyunu #75486
    blankFeeLinG
    Katılımcı

yoo karnımı doyurdumda girdim :D:D:D

alttaki dışarı çıkıcakmışş

yanıtla: Üstteki üyeyi nereye ışınlardın #75485
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D tamam altınları bana verin olay çıkmasın :D:D:D:D ikinizi gamaya ışınlıyorum kendimide gökkuşağının dibinee :D😀

yanıtla: var mısın yok musun… #75484
    blankFeeLinG
    Katılımcı

varımm :D tiyatroya her şekil giderim yaa bu sene hiç gidemedim zaten :( sezonda kapanıcak zaten…

beni tiyatroya götürmeye varmısın yokmusun :D:D:D

blankFeeLinG
    Katılımcı

zombi değil ya joker o :D FENERBAHÇE geliyo :D

yanıtla: seytan diyor ki….. #75482
    blankFeeLinG
    Katılımcı

şeytan diyokii bi daha doktora gitme :D😀

15 yazı görüntüleniyor - 2,161 ile 2,175 arası (toplam 7,418)