Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcıeveett

alttakii çok acıkmışş

FeeLinGKatılımcı|-|akan wrote:ya ben hatırlıyorum
sen oozaman reddarkblue kullanıyordun bende ondan ötürü ReD_GirL yazdım gibime geliyor
yada ReD_LinE mıydı 
hatırlamıyorum işte zorlama boşverr unut hepsini
orjinal bişey bulucam benn
😀
FeeLinGKatılımcıevettt
😀alttakiii yeni girmiş nete:D:D
FeeLinGKatılımcıniye bıkıyım yaa bıkmam benn
😀 bilmiyorum valla hiç ama hiç hatrlamıyorum hele şuan zaten hatrlamam
:D:D
FeeLinGKatılımcıneden sıkıldı nolduki derim …. satmadık ya uzun hikaye anltırım msnde snra
😀süperim bugün desemm

FeeLinGKatılımcıartık var ya okanı izleyebilicem
bugün hallettiler sonunda:Dbende seniiii mtlu çok mutlu birine çeviriyorum

FeeLinGKatılımcıfarkmaz ama bugün çok yanlız gezesim vardı bırakmadı birilerii

sevgilinin olmasımı olmamasımı
😀
FeeLinGKatılımcıVizyondaki yeni filmler
Biri Türk yapımı 6 yeni film beyazperdede..Peyami Safa’nın kitabından beyazperdeye uyarlanan ”Gölge” seyirciyle buluştu. Julia Roberts’ın uzun bir aradan sonra yeniden beyazperdeye döndüğü ”Sahtekarlar-The Duplicity” sinemalarda. Mickey Rourke’un Oscar ödülüne aday gösterildiği ”Şampiyon-The Wrestler” gösterime girdi. Yönetmen Steve McQueen’in büyük ses getiren filmi “Hunger-Açlık” ile macera filmi “Race to Witch Mountain-Sihirli Dağ” ve gerilim filmi ”Mahşerin Dört Atlısı-The Horsemen”, haftanın diğer yeni yapımları…
Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler..
GÖLGE
Peyami Safa’nın intihar, şüphe, kıskançlık, dostluk ve aşk hakkındaki ,”Selma ve Gölgesi” adlı romanından uyarlanan film, bizim coğrafyamızda, bizden yola çıkılarak hazırlanmış, kurgusuyla göz dolduran, düşündürüp heyecanlandıran bir hikâye. Gizemli bir kadının plânlarını gizlice uygulamasını ustaca anlatan, aynı zamanda da iki yakın erkek arkadaşın nasıl olup da birbirini yok edecek birer canavara -usulca, bilinçsizce ve yumuşak bir şekilde- dönüştüğünü gösteren bir yapıt.
Yönetmen: Mehmet Güreli
Senaryo: Nilgün Önes
Oyuncular : Görkem Yeltan (Selma), Kaan Çakır (Nevzat), Serkan Ercan (Halim), Memet Ali Alabora, Alper Kul, Ünal Silver (Salim), Hikmet Körmükçü, Zeynep Konan, Ali Pınar (Resepsiyoncu)
Eser: Peyami Safa (Selma ve Gölgesi)
Yapımcı: Tülin Soyarslan, Burak Yamanlıca
Kurgu: Ulaş Cihan Şimşek
Sanat Yönetmeni: Selda Çiçek
Kopya Baskı: Tamer Eşkazan
Negatif Kayıt: Kadir Burç
Işık Şefi: Aydın İz
Sanat Yönetmeni Yrd: Ceylan Kara
Sanat Asistanı: Ruhan Ünlüer, Davut Kanmaz
Ses Teknisyeni: Okan Selçuk
Dağıtım: Özen Film
Yapım: Lup FilmSAHTEKARLAR-THE DUPLICITY
Yedi dalda Oscar’a aday gösterilen “Michael Clayton – Avukat”ın yönetmeni Tony Gilroy’un yeni romantik macera filmi “Duplicity-Sahtekarlar”da Oscar ödüllü Julia Roberts (Charlie Wilson’s War, Ocean’s Eleven, Closer) ile Clive Owen (Inside Man, Sin City, Closer) ikinci kez bir araya geldiler.
Oscarlı ünlü aktris Julia Roberts’ın uzun bir aradan sonra beyazperdeye döndüğü filmde Roberts’a, Clive Owen, Billy Bob Thornton, Paul Giamatti ve Tom Wilkinson’ın eşlik ettiği filmin yönetmeni Tony Gilroy. Senaryosunu da Gilroy’un kaleme aldığı filmin konusu kısaca şöyle:
Julia Roberts ile Clive Owen ikilisi, bu filmde gizliden gizliye bir aşk ilişkisi yaşayan casus kökenli iki şirket görevlisi rolünü üstlendi. “Duplicity-Sahtekarlar”ın baş karakterleri kendilerini şirketler arası bir savaşın karşıt taraflarında bulunca, işlerinin en zor kısmının sevdiği insana ne kadar güvenebileceğine karar vermek olduğunu keşfederler.CIA ajanı Claire Stenwick (Julia Roberts) ile MI6 ajanı Ray Koval (Clive Owen), hükümete bağlı istihbarat dünyasından ayrılarak özel sektöre geçmişlerdir. Artık birbiriyle kıyasıya rekabet halindeki iki dev şirkette çalışmaktadırlar. Bu iki şirket arasında yüksek kazanç elde etme amaçlı soğuk savaş hüküm sürmektedir. Peki, Claire ve Ray’in görevleri nedir? Patentini ilk alan şirkete servet kazandıracak yeni bir ürünün formülünü elde etmek için kıyasıya mücadele.
Claire ile Ray’in patronları olan endüstri devi Howard Tully (Tom Wilkinson) ile CEO Dick Garsik’in (Paul Giamatti) her ikisi de sınır tanımayan işadamlarıdır.Claire ile Ray’in en büyük sorunu ise, birbirleriyle nasıl oynamaları gerektiğini bilememektir. Önlerine çıkan engelleri teker teker aşmaya çalışırken hazırladıkları büyük soygun planını tehlikeye atacak tek şeyin bir türlü uzak duramadıkları aşk olduğunu keşfedeceklerdir.
Yönetmen: Tony Gilroy
Oyuncular: Julia Roberts, Clive Owen, Paul Giamatti, Tom Wilkinson, Wayne Duvall
Senaryo: Tony Gilroy
Tür: Gerilim, Korku
Dil: Altyazılı
Süre: 120 dk.ŞAMPİYON – THE WRESTLER
İlk olarak 25 yıl önce Rumble Fish’teki rölüyle seyircileri ekrana kilitleyen Mickey Rourke, Şampiyon’da son yılların en çarpıcı sinema performanslarından biriyle yeniden izleyicinin kalbini fethediyor. Film emekli bir güreşçinin eski görkemli günlerine dönmek için yeniden ringe çıkışını anlatıyor…
Mickey Rourke’un Oscar ödülüne aday gösterildiği ”Şampiyon -The Wrestler” gösterime girdi. Venedik Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapan film gerçekçi üslubu, etkileyici senaryosu ve elbette Mickey Rourke’un kendisine yeniden itibar kazandıran olağanüstü performansıyla öne çıkıyor. “Pi” ve “Bir rüya için ağıt” gibi filmlerin yönetmeni Darren Aronofsky’nin kamera arkasına geçtiği “The Wrestler”ın diğer oyuncuları Marisa Tomei, Evan Rachel Wood, Ajay Naidu ve Judah Friedlander. Senaryosunu Robert D. Siegel’in yazdığı filmde olaylar şöyle gelişiyor:
1980’lerin en başarılı profesyonel güreşçilerinden biri olan Randy ‘Koç’ Robinson (Mickey Rourke), artık New Jersey civarındaki okul ve müsamere salonlarında dövüşerek kuruşu kuruşuna geçinmeye çalışmaktadır. Özel hayatında başarısız, tek ailevi bağı olan kızıyla arası kopuk bir adamdır. Ringe çıkmanın heyecanı, dövüşün adrenalini ve kalan hayranlarının sevgisiyle hayata tutunur.
Ancak bir karşılaşma esnasında kalp krizi geçirince, doktoru Randy’ye bir daha güreşmemesi gerektiğini söyler. Şov dünyasına bu şekilde zoraki bir veda eden Randy, hayatını gözden geçirmek durumunda kalır. Bir süre için işler yolunda gider gibi gözükür. Bir süper markette tezgahtar olarak işe girer, kızıyla ilişkisini düzeltmeye başlar ve bir striptizciyle yakınlaşır. Ancak dövüşün cazibesi karşı koyulmazdır ve bir süre sonra ringe dönmeye karar verir.
Yaşlı, bitik bir et parçasıyım ve yalnız olmayı hak ediyorum. Tek isteğim, benden nefret etmemen.
Günümüzün en heyecan verici, bağımsız ruhlu yönetmenlerden biri olan Darren Aronofsky imzalı film, hayattan tokat yemiş hayalperestlerin ve kaybedenlerin hikayesi.
İlk olarak 25 yıl önce Rumble Fish’teki rölüyle seyircileri ekrana kilitleyen Mickey Rourke, Şampiyon’da son yılların en çarpıcı sinema performanslarından biriyle yeniden kalbimizi fethediyor.
Yönetmen: Darren Aronofsky
Oyuncular: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood , Mark Margolis
Senaryo: Robert D. Siegel
Tür: Aksiyon, Dram
Dil: Altyazılı
Süre: 109 dk.MAHŞERİN DÖRT ATLISI-THE HORSEMEN
“The Horsemen”, “Mahşerin Dört Atlısı” korku dolu bir 2 saat geçirmek isteyenleri salonlara bekliyor. İncil’deki mahşerin dört atlısından esinlenen bir seri cinayeti araştıran detektif Aidan Breslin’in başından geçenleri anlatan filmin yönetmeni daha çok videokliplerle adını duyuran Jonas Akerlund.
Yönetmenliğini Jonas Akerlund’un üstlendiği gerilim filminin oyuncuları Dennis Quaid, Ziyi Zhang, Lou Taylor Pucci, Clifton Collins Jr, Patrick Fugit ve Barry Shabaka Henley. Filmin öyküsü şöyle gelişiyor:
Aidan Breslin (Dennis Quaid), eşinin ölümünden sonra oğulları Alex (Lou Taylor Pucci) ve Sean’dan (Liam James) giderek uzaklaşmış, katı bir polis dedektifidir. Kendisini İncil’de geçen mahşerin dört atlısını temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur.Aldatma ustası ve fethetmek için her şeyi yapmaya hazır, beklenmedik bir lider olan Beyaz Atlı, masumiyeti alev alev bir öfkeyi gizleyen, insanları birbirine düşürme amacına sahip bulunan keskin zekâlı bir savaşçı olan Kızıl Atlı, dengesiz, ama daima bir adım ileride, insanları yönlendiren ve karanlık bir tiran olan Kara Atlı ve ölümü bir cerrah titizliğiyle yaymaya kararlı, karşı konulmaz güce sahip Solgun Atlı… Breslin, davada açığa çıkan her yeni bilgiyle boğuşurken, yavaş yavaş kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı da keşfeder.
Dört Atlı. Birbiriyle bağlantısı olmayan dört kurban. Dört acı verici sır…
Tür : Dram / Korku / Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009
Yönetmen : Jonas Åkerlund
Senaryo : Dave Callaham
Görüntü Yönetmeni : Eric Broms
Müzik : Jan A.P. Kaczmarek
Yapım : 2009, Kanada / ABD , 110 dk.
Oyuncular: Dennis Quaid (Aidan Breslin) , Ziyi Zhang (Kristen) , Lou Taylor Pucci (Alex Breslin) , Clifton Collins Jr. (Stingray) , Barry Shabaka Henley (Tuck) , Patrick Fugit (Corey)SİHİRLİ DAĞ-RACE TO WITCH MOUNTAIN
1975 tarihli “Escape to Witch Mountain” adlı bilimkurgu filminin bir yeniden çevrimi olan “Race to Witch Mountain”, ” Sihirli Dağ” ise haftanın bir diğer yeni filmi. Disney yapımı film özel efektleri ve görsel zenginliğiyle dikkat çekiyor.
Yönetmenliğini Andy Fickmanın üstlendiği filmde Carla Gugino, Dwayne Johnson, Christine Lakin, Annasophia Robb, Chris Marquette ve Cheech Marin rol alıyor. 1975 yapımı aynı adlı kitaptan uyarlama olan filmin 2009 çevrimi olan Walt Disney yapımı filmin konusu şu şekilde:
Las Vegas’lı taksi sürücüsü Jack Bruno’nun, otomobiline aldığı Sara ve Seth adlı iki genç yüzünden hayatının bir anda kaosa dönüşmesini konu alan bir aksiyon-macera filmi. Gençleri otomobiline alan Jack Bruno, ikisinin de sıradışı paranormal güçlere sahip olduğunu fark eder. Peşlerinde acımasız katillerin olduğunu öğrenince de onları kötü niyetli takipçilerinden korumaya çalışır.Yönetmen: Andy Fickman
Oyuncular: Dwayne Johnson, Anna Sophia Robb, Carla Gugino , Ciaran Hinds
Senaryo: Alexander Key
Tür: Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera
Dil: Türkçe
Süre: 100 dk.
AÇLIK-HUNGER
Yönetmen Steve McQueen’in Cannes Film Festivali’nde büyük ses getiren ve Altın Kamera ödülünü kazanan ilk filmi “Hunger” ya da Türkçe adıyla “Açlık”, 1981 yılındaki İrlanda’da açlık grevinin liderlerinden IRA mensubu Bobby Sands’in hayatından bir kesiti anlatıyor.
Michael Fassbender ve Liam Cunningham’ın başrollerini paylaştığı film, plastik sanatlar kökenli ve Turner ödülü sahibi Steve McQueen’in kendine has üslubu ve çarpıcı konusuyla dikkat çekiyor. Başroldeki Michael Fassbender’in etkileyici bir performans sunduğu filmin konusu şöyle:
IRA ile ilişkilendirilmiş olan filmde, Bobby Sands’in insanlık dışı muamelelere maruz kalışı ele alınıyor. Mahkûmların yıkanmama eylemleriyle ilerleyen direnişleri, altı hafta süren açlık grevi ile güçleniyor. Hayatı mücadele ile geçmiş Sands’ın kendi vücudunu yaşamının son savaş alanı olarak addedmesiyle yaşanan dramatik süreç gözler önüne seriliyor. Filmde gardiyanların psikolojileri de aktarılıyor.Tür : Gerilim / Dram / Deneysel / Politik
Gösterim Tarihi : 20 Mart 2009
Yönetmen : Steve McQueen
Senaryo : Steve McQueen , Enda Walsh
Görüntü Yönetmeni : Sean Bobbitt
Müzik : Leo Abrahams
Yapım : 2008, İngiltere / İrlanda , 96 dk.
Oyuncular: Michael Fassbender (Bobby Sands) , Stuart Graham (Ray Lohan) , Liam Cunningham (Peder Moran) , Helena Bereen (Anne)(NTV)
FeeLinGKatılımcıyoo kaşınmıyorum

alttakii mutluuu

FeeLinGKatılımcıAslan ile kafa buldular
Galatasaray hezimeti internette de alay konusu oldu. Bu esprilere Cimbom taraftarı çok kızacak. Bakın neler yazıldı.
Galatasaray’ın Saraçoğlu’nda kupa kaldırma Hayali Mecidiyeköy’de son bulurken, milyonlarca taraftar adeta kahroldu. Bir kesim hariç…
O kesim, Sarı-Kırmızılı takımın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin fanatik taraftarları. Antu.com sitesinde Cimbom’un elenişini adeta bayram havasında kutlayan Sarı-Lacivertli taraftarlar, sitenin görselinde, “Üzülmeyin, babaocağına gelemediniz, 2 hafta sonra biz size geliyoruz” resmini kullandı… Sadece bununla da kalmadı…
Galatasaray’ın elenmesinden sonra Fenerbahçeli taraftarlar da mesajlarıyla rakiplerine göndermelerde bulundular.
Galatasaray işte bu sözlerle alaya alındı;
* pnr1907: Hamburger cimboma hazımsızlık yaptı
* ali: Akşam kalenin önüne o kazandığınız kupaları dizseydiniz ya
şu meşhuuuur dilinizden düşürmediğiniz kupalarınızı çıkarın saha futbolcularınızın yapamadığını belki onlar yapar:)* ilkercan: Kadıköy size 3 beden büyük
* glshfb: Eyyy ruhhh geldiysen 3 kez tıkla; Ses yok.. 2000 senesinde kalmış sanırım…
* salimka: RÜYA yazıp 1907’ye gönderin‚ Saraçoğlu’nun resmi cebinize gelsin
* tamer keskin: Galatasaray “hamburger”ini yiyemedi, Hamburger boğazımızdan geçmedi… Kadıköy hayalleri söndü…
* HASAN KAYI: One minute! “One minute. Daha kadıköye gelmem. kadıköy benim için bitmiştir. “
* coskunsu: “ALMA MAZLUMUN AHINI, ÇIKAR AHESTE AHESTE!-Skibbe”
* coolsövalye: Wah wah cok üzüldüm. “Üzülmeyin, baba ocağına gelemediniz, 2 hafta sonra biz size geliyoruz”
* Perimasalı: * “Şimdi Şükrü Saraçoğlu’nda Galatasaray taraftarına ayrılan koltuklar boşmu kalacak?”
* Fllty: * “30 milyon Fenerli’yi güldürdünüz ya, Allah da sizi güldürsün”
* furkan buğra:
rüya bu ya
Yer: ş.saraçoğlu stadı önü
Tarih: 20 Mayıs
-sizde kimsiniz toparlanıp toparlanıp gelmişsiniz bayram değil seyran değil
-aç kapıları kupayı kaldırmaya geldik
-ne kupası ne kaldırması dağılın bakayımm hadi
-çekil önümüzden kimse engelleyemez
-(3.kişi)abi idare et hamburger yiyim derken zehirlendiler o gün bu gün böyleler toparlanamadılar daha bırak girsinler içeri sevaptır…* Elizabeth: şu kriz ortamında gülmeyen yüzümüzü güldürdün Galatasaray, Allah da seni güldürsün…
* Sapiyon: HAMBURGER içi CİN CON istiyorum lütfen…
* Hayalgünlüğü: Arda: Başkanım hep Fener yüzünden yenildik.
Adnan Polat: Haklısın Arda bu fenerliler biz Kadıköyde final oynamayalım diye Hamburga teşvik vermiş olabilirler.
Arda : Nefret ediyorum Fenerlilerden başkanım.
Adnan Polat: Dur Arda telefonum çalıyor. Efendim karıcığım
Tamam tamam geliyorum yok halı saha maçındayız kem küm. Saat 21:45’te evde olurum.* Malkaçoğlu: Cinconlar burger kıng yeni ürün çıkarmış aslan etli hamburger bi tadına bakın isterseniz…
* Metastaz: Aziz başkandan rica ediyorum adnan polata uefa final maçı için kale arkasından bilet göndersin.uefa finalini görmek istiyormuş,kadıköyde.
* Levent Özde: Olsun bizi sizi Kadıköy’de yine bekliyoruz, metrobüse atlayın gelin.
* Fatih Dönmez: Cimbom gelse gelse anca kadıköydeki final dersanesine gelirdi zaten
FeeLinGKatılımcıbilmem bende hatrlamıyorum
ama beğenmiştim onu sanırım ya
neyse postu aldım ben 
FeeLinGKatılımcıafiyet olsun ama şimdiye kadar çoktan 3-4 öğün daha yemişsindir derim
:D:D:Dbu akşam tvmiz yok deseem

uff beyazı izleyemiycem
FeeLinGKatılımcıyok ya golden olsun yeter bana sevgiliye gerek yok

seniii golden sahibi yapıyorumm

FeeLinGKatılımcıevet severimm

alttakii tv izlemeyi seviyomuş

FeeLinGKatılımcıyok red girl güzel deil başka bişey bulucam ben
şimdi çıkmam lazım düşünürüm buarada
😀 hadi byee - YazarYazılar