Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcıoo süpermiş
😀 ama kaydet okumak istiyorum 
ben kaçar görşrz sonra desem

FeeLinGKatılımcıburayada geliyo gibiydi ama gitti kanımca:D:D kapandı hava gene ya puff

buraya baharı yollasana desem
:D:D
FeeLinGKatılımcıevette konuyla çok alakasız biyerde söyledin yani

FeeLinGKatılımcıne alaka bee

FeeLinGKatılımcıbilmiyorumkii
ama mutluyum ya nedenini boşverr:D:Dee sen napıyosun desem

FeeLinGKatılımcı
niye kaçıyoruz ya ben burdayımm 
FeeLinGKatılımcıFener Taraftarı Espriye Doymuyor
Ezeli rakibe göndermeler sürüyor.Galatasaray’ın Hamburg’a elenerek, UEFA Kupası’na 4. turda veda etmesinin ardından, Fenerbahçeli taraftarların internet sitelerinden ”antu.com”da, Kadıköy’deki finali hedefleyen ezeli rakiplerine göndermede bulunuldu.
”www.antu.com” adlı web sitesinde, ”Dev Kampanya: Kombinelerimizi Galatasaraylılar’a Veriyoruz” başlığıyla yer alan yazıda, kombine kart sahibi tüm Fenerbahçeli taraftarlardan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak UEFA Kupası finalini seyredebilmeleri için kombinelerini Galatasaraylı taraftarlara vermeleri istenerek, ezeli rakiplerinin Kadıköy’de final oynama hedefine gönderme yapıldı.
Yazıda özetle şöyle denildi:
”UEFA Finali’nin Saracoğlu’nda oynanacağını duyduğunuz anda aç tavuğun kendini buğday ambarında sanması gibi olmayacak hayaller kurdunuz. Söyleye söyleye sonunda bu hayale kendiniz de inandınız. Neyse olan oldu. Üzülmeyin, acınızı yürekten paylaşıyoruz. Antu.com olarak bir kampanya başlatıyoruz. Kombine sahibi bütün taraftarlarımızı, mabedimizde oynanacak UEFA finalini seyredebilmeleri için Galatasaraylılar’a vermelerini istiyoruz. Ebedi dostları olarak bu isteklerini yerine getirmek hepimizin görevi.”AA
FeeLinGKatılımcı:whistle:
FeeLinGKatılımcıaynen benim içinde 1. sevdiğimden uzakta kalmaktansa onunla 5 yıl mutlu yaşayıp ölmeyi tercih ederdim…
FeeLinGKatılımcıne güzeldee daha dün burda kar yağıyodu
😀 ama bugün güneşli çok dengesiz havalar 
mutluyuumm desem
😀
FeeLinGKatılımcıikisidee
😀 hem dedikodu hem son post 
FeeLinGKatılımcışuan gitmez çok soğuk çünkü
ama genel olarak gider
gerçi ben soğuktada gidiyorum sahile
😀 derim
uzun oldu biraz ama
😀canım sıkılıyo desem

FeeLinGKatılımcısebepp
😀
FeeLinGKatılımcı
farkmaz aynı hesap 
FeeLinGKatılımcıYılmaz Erdoğan’ın yeni filmi yola çıktı
Yılmaz Erdoğan, kalabalık bir grupla İstinye Park’ta dolaşırken görüntülendi. Sebebi ise yönetmenin yeni filmiymiş…
Yılmaz Erdoğan, kalabalık bir grupla İstinye Park’ta dolaşırken görüntülendi. Ellerini açıp hareketler yapan Erdoğan’a, gazeteciler, ‘Ne yapıyorsunuz?’ diye sorunca şu yanıtı aldı: “BKM Mutfak oyuncularının da rol aldığı yeni filmim ‘Neşeli Hayat’ın bazı sahnelerini İstinye Park’ta çekiyorum. Şimdi de çekimler için mekan arıyorum…” Heyecanlı olduğu gözlenen Erdoğan, çekim yapacağı yerleri belirledikten sonra beraberindekilerle birlikte Borsa Restaurant’ta yemek yedi.
- YazarYazılar