Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,281 ile 2,295 arası (toplam 7,418)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #75028
    blankFeeLinG
    Katılımcı

oo süpermiş :D😀 ama kaydet okumak istiyorum :D

ben kaçar görşrz sonra desem :D

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #75025
    blankFeeLinG
    Katılımcı

burayada geliyo gibiydi ama gitti kanımca:D:D kapandı hava gene ya puff :D

buraya baharı yollasana desem :D:D:D

yanıtla: Son PosT. #75024
    blankFeeLinG
    Katılımcı

evette konuyla çok alakasız biyerde söyledin yani :D

yanıtla: Son PosT. #75020
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ne alaka bee :D

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #75019
    blankFeeLinG
    Katılımcı

bilmiyorumkii :D ama mutluyum ya nedenini boşverr:D:D

ee sen napıyosun desem :D

yanıtla: Son PosT. #75017
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D niye kaçıyoruz ya ben burdayımm :D

yanıtla: Fenerbahçe’den Cimbom’a gönderme! #75012
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Fener Taraftarı Espriye Doymuyor
    Ezeli rakibe göndermeler sürüyor.

Galatasaray’ın Hamburg’a elenerek, UEFA Kupası’na 4. turda veda etmesinin ardından, Fenerbahçeli taraftarların internet sitelerinden ”antu.com”da, Kadıköy’deki finali hedefleyen ezeli rakiplerine göndermede bulunuldu.

”www.antu.com” adlı web sitesinde, ”Dev Kampanya: Kombinelerimizi Galatasaraylılar’a Veriyoruz” başlığıyla yer alan yazıda, kombine kart sahibi tüm Fenerbahçeli taraftarlardan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak UEFA Kupası finalini seyredebilmeleri için kombinelerini Galatasaraylı taraftarlara vermeleri istenerek, ezeli rakiplerinin Kadıköy’de final oynama hedefine gönderme yapıldı.

Yazıda özetle şöyle denildi:
    ”UEFA Finali’nin Saracoğlu’nda oynanacağını duyduğunuz anda aç tavuğun kendini buğday ambarında sanması gibi olmayacak hayaller kurdunuz. Söyleye söyleye sonunda bu hayale kendiniz de inandınız. Neyse olan oldu. Üzülmeyin, acınızı yürekten paylaşıyoruz. Antu.com olarak bir kampanya başlatıyoruz. Kombine sahibi bütün taraftarlarımızı, mabedimizde oynanacak UEFA finalini seyredebilmeleri için Galatasaraylılar’a vermelerini istiyoruz. Ebedi dostları olarak bu isteklerini yerine getirmek hepimizin görevi.”

AA

yanıtla: Son PosT. #75010
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:whistle:

yanıtla: Zor Bir Anket… #75008
    blankFeeLinG
    Katılımcı

aynen benim içinde 1. sevdiğimden uzakta kalmaktansa onunla 5 yıl mutlu yaşayıp ölmeyi tercih ederdim…

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #75007
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ne güzeldee daha dün burda kar yağıyodu :D😀 ama bugün güneşli çok dengesiz havalar :D

mutluyuumm desem :D😀

yanıtla: Son PosT. #75006
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ikisidee :D😀 hem dedikodu hem son post :D

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #74993
    blankFeeLinG
    Katılımcı

şuan gitmez çok soğuk çünkü :D ama genel olarak gider :D gerçi ben soğuktada gidiyorum sahile :D😀 derim :D uzun oldu biraz ama :D😀

canım sıkılıyo desem :D

yanıtla: Son PosT. #74992
    blankFeeLinG
    Katılımcı

sebepp :D😀

yanıtla: Son PosT. #74986
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D farkmaz aynı hesap :D

yanıtla: sinema haberleri #74983
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmi yola çıktı

Yılmaz Erdoğan, kalabalık bir grupla İstinye Park’ta dolaşırken görüntülendi. Sebebi ise yönetmenin yeni filmiymiş…

Yılmaz Erdoğan, kalabalık bir grupla İstinye Park’ta dolaşırken görüntülendi. Ellerini açıp hareketler yapan Erdoğan’a, gazeteciler, ‘Ne yapıyorsunuz?’ diye sorunca şu yanıtı aldı: “BKM Mutfak oyuncularının da rol aldığı yeni filmim ‘Neşeli Hayat’ın bazı sahnelerini İstinye Park’ta çekiyorum. Şimdi de çekimler için mekan arıyorum…” Heyecanlı olduğu gözlenen Erdoğan, çekim yapacağı yerleri belirledikten sonra beraberindekilerle birlikte Borsa Restaurant’ta yemek yedi.

15 yazı görüntüleniyor - 2,281 ile 2,295 arası (toplam 7,418)