Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
FeeLinGKatılımcı
😀 evetttt nasıl bişey yaptırsam diye arıyorum ama kafama göre bişey bulamadım
müzik bende dinliyorum ama artık onu söylememe gerek yok her daim dinliyorum
bu arada sen hala aynı şarkıyı dinlemiyosun dimii
😀
FeeLinGKatılımcıtanımıyorum…
eylül
FeeLinGKatılımcı+550

FeeLinGKatılımcı
😀 dövme resimlerine bakıyorum
sen napıyosun 
FeeLinGKatılımcışekilll
😀
FeeLinGKatılımcıpiyangodann
:D:D:D
FeeLinGKatılımcıeyfell

FeeLinGKatılımcıişte gidiyorum birşey demedenn arkamı dönmeden şikayet etmeden….
FeeLinGKatılımcı
😀 olurr 
FeeLinGKatılımcıresmi yoktu o yüzden eklemedim…..teşekürler Dilara eklediğin için…!!!
FeeLinGKatılımcı
son postu alıyım benn siz gülmeye devam edin 
FeeLinGKatılımcı
😀 günaydınn D:D:D
FeeLinGKatılımcı+549
tamam 
FeeLinGKatılımcıUmut
UmutUmut, yurtdışında hapis yatan Yılmaz’ın yıllar sonra vatanına dönmesiyle Şarköy’de başlayan ve Istanbul’da devam eden olaylar zincirini konu ediyor. Köyüne varan Yılmaz’ın hasret kaldığı yuvası paramparça olmuş, bebekliğinden beri görmediği altı yaşındaki oğlu Umut ise kendisine yabancılaşmıştır. Üstelik kader henüz en büyük oyununu oynamamıştır. Yılmaz Umut’la yeniden yakınlaşırken bu kez oğlunu tümüyle yitirme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Umut ile çıktığı zorlu macerası Yılmaz’ı çocukluktan beri görmediği eski bir arkadaş, bir otelin sakinleri ve karşılık veremediği bir aşk ile buluşturur.
Sıradışı bir teklif, kalpten bir veda armağanı…
Umut’u kurtarmak için çareler azaldıkça Yılmaz kaderle işbirliğine girer ve kendini akıl almaz bir can pazarlığının içinde bulur. Umulmadık bir şekilde karşısına çıkan bir teklif, Yılmaz’ı verebileceği en kritik kararla yüz yüze getirir. Şimdi yüreğini ortaya koyup karşılığında oğluna geleceğin yolunu açabilecektir. Ancak bu dar geçitte Yılmaz’a yer yoktur.Yönetmen
Murat Aslan
Senaryo
Murat Aslan
Oyuncular
Selim Erdoğan
Zafer Algöz
Zeynep Tokuş
Seda Bakan
Mesut Akusta
Bertan Ceylan
Kemal İnci
Asu Maralman
Ali Cağaloğlu
Fikret Hakan
Tür
Dram
Görüntü Yönetmeni
Gökhan Atılmış
Müzik
Mazlum Çimen
Gösterim Tarihi
27 Şubat 2009 Cuma
Ülke
Türkiye
Yıl
2009
FeeLinGKatılımcıİki Çizgi
İki Çizgiİş kadını olan Selin, kendisinden yaşça küçük fotoğrafçı sevgilisi Mert ile birlikte yaşamaktadır. Yaz dönemidir ve çift arabalarıyla güneye doğru yola çıkar.
Selin ve Mert, birbirinin aynısı günlerin ardından çıktıkları bu yolculukta, şehirden uzaklaştıkça, farkında olmadıkları bir şekilde ilişkileri ile oynamaya başlarlar.
Yönetmen
Selim Evci
Senaryo
Selim Evci
Oyuncular
Gülçin Santırcıoğlu
Kaan Keskin
Perihan Kurtoğlu
Mehmet Aslan
Yakup Yavru
Özgül Koşar
Zeynep Aydın