Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,851 ile 2,865 arası (toplam 7,418)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #73003
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tanımıyorum….

akın

yanıtla: Son PosT. #73001
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ben geldimmm tartışmayın bende kalsın post :D😀

yanıtla: İstanbul’a kar geliyor! #72982
    blankFeeLinG
    Katılımcı

Bugün kar yağacak yerler
    Tüm yurt kar yağışının etkisi altında. Bu akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor. İşte bölge bölge hava tahmini…

Türkiye kışı yaşıyor, Balkanlardan gelen kuvvetli soğuk Ege ve iç kesimlerden sonra bugün Akdeniz’e kadar indi. Türkiye’de bir hafta kalacak soğuklar, batı kesimlerde dahil bir çok bölgeye kar yağışı getirecek.

– İstanbul’da hızla azalan sıcaklık bu hafta yağışları kara çevirecek. Bugün ve yarın sıcaklık 3 dereceyi geçemiyor.
    – Ankara aralıklı kar yağışlı.
    – İzmir kışın en soğuk günlerini yaşıyor, sıcaklık 5 dereceye inerken bugün çok hafif sulu kar yağabilir.
    – Bursa’da kar yağışları başlıyor.
    – Adana üç gün çok soğuk, bugün kuvvetli yağmur var.

Bugün;
    İstanbul 3
    Ankara 4
    İzmir 6
    Bursa 3
    Adana 9 derece.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

* Marmara bir hafta boyunca kışı yaşayacak. İki gündür Edirne ve Çanakkale’de yoğun yağan kar, bugün zayıfladı ancak Bursa’dan Bilecik ve Sakarya’ya kadar etkili oluyor. Sıcaklıklar 5 derecenin altına inerken, kar yağışları bu hafta aralıklı olarak sürecek. Bugün Edirne 1, Kocaeli 4 derece.

* İç Anadolu’da kar yağışları başladı, bugün Konya, Yozgat, Sivas ve Kayseri’de yoğun yağacak kar köy yollarını kapatabilir. Bu hafta hava çok soğuk, kar yağışları salı, çarşamba hafiflese de hafta sonuna kadar kalıyor. Eskişehir 3, Niğde 5 derece.

* Egeliler bu kışın en soğuk günlerini yaşıyor, soğuk hava yaklaşık 8 gün kalacak. Kıyılar bulutlu, sıcaklık 5 derecenin altında ve hava çok soğuk. Bugün Uşak, Kütahya ve Afyon’da hafif kar yağışı var. Gece kıyılara da sulu kar yağabilir. Sıcaklık Muğla’da 3, Kütahya’da 2 dereceyi geçemiyor.

* Güneyde bugün hava Adana ve Kahramanmaraş’a kadar hızla soğudu. Adana-Diyarbakır arasında kuvvetli yağış görülüyor. Bugün Isparta ve Burdur’a hafif, Kahramanmaraş’a yoğun kar yağabilir. Yarın her iki bölge de çok soğuyor, Güneydoğu’da kar etkili olacak. Bugün ise Antalya 8, Diyarbakır 10 derece.

* Doğu Anadolu’da bugün soğuma ve kar yağışı etkili olmaya başlıyor. Malatya’dan Erzurum’a kuvvetli yağış yaşamı aksatabilir. Asıl soğuma yarından sonra etkili. Erzurum 3, Malatya 7 derece.

* Batı Karadeniz’den sonra bugün Doğu Karadeniz de soğuk. Dün Trabzon’da 20 dereceyi aşan sıcaklık bugün 14 dereceye indi. İç kesimler boyunca kar var, özellikle Tokat, Gümüşhane ve Bayburt’ta kar yoğun yağacak. Yarın Zonguldak ve Bartın’da da sıcaklık 1 dereceye kadar inecek ve kar yağışı görülecek. Trabzon 14, Samsun 8, Bolu 1 derece.

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #72972
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ne bilim yaa tuhaf tuhaf sorular sorma aaaa :D😀

git hadi desemm :D

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #72970
    blankFeeLinG
    Katılımcı

yokum ya gidiyorum ders çalşıcam biraz derimm :D

hadi görüşrüz kaçtıı bende desemm :D:D:D

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #72968
    blankFeeLinG
    Katılımcı

iyide oyunu düzgün oyna derimm :D😀 ayrıca istemiyorum şuan desemm :D

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #72967
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tanımıyorumm

aylin

yanıtla: o mu? bu mu? #72966
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ikiside değill :D😀 tabakta istedi canım :D😀 ya napıyım soru gelmiyo aklıma :D

kıraç mı nev mi :D

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #72963
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D ya uff ne bilim be aklıma gelmedikii :D evt beğnmiştim :D ya yok bende çıkıcam zaten takmayalım kemer falan :D😀

ya ne güzel gezicektim havanın kötü olması tüm planlarımı suya düşürdü desemm :D😀

yanıtla: o mu? bu mu? #72961
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ikisi birdenn :D:D:D ya canım dondurma istedi bakk :D😀

laptop mı masa üstü mü :D

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #72958
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D 14 şubat değil 15 şubat beee :D😀 beğendim bebiş çok tatlıydı şiirde güzeldi :D

uff canım sıkılıyo desemm

yanıtla: Son PosT. #72955
    blankFeeLinG
    Katılımcı

:D:D:D

yanıtla: ben ……. dersem.ne dersin? #72954
    blankFeeLinG
    Katılımcı

msndeyim senin haberin yok derim :D:D:D

net kopuyo habire ondan ç.içi olamıyorum desem :D

yanıtla: o mu? bu mu? #72953
    blankFeeLinG
    Katılımcı

ikiside değil ya :D😀

suların kesik olmasımı elektriklerin kesik olmasımı :D

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #72952
    blankFeeLinG
    Katılımcı

tanımıyorum…

cemil

15 yazı görüntüleniyor - 2,851 ile 2,865 arası (toplam 7,418)