Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
Mahmut BABURKatılımcıAllah razı olsun bişey daha ögrenmiş olduk bu arada herhangi bi kaynak warmı yoqsa senin yorumunmu_?_
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]emegine saglık çok güsel de… aranızda delikanlı bilgisayarcı warmı[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]emegine saglık dostum çok sık kullanıyoruz bu kelimeleri ALLAH affetsin bizi bende bi kaç eklemek istiyorum mesela bi müslümana (haşa) Allahsız demek hangi niyetle olursa olsun caiz degildir ya da işimiz sana kaldıysa Allah!a kaldı demek uygun degildir bir digeri Allah özene bezene yaratmış cümlesi uygun degildir çünkü Allah için özenme diye bi şey söz konusu degildir o ol der ve olur[/size]
Mahmut BABURKatılımcıbuda hata werdi dostum bendemi sorun war yoqsa
Mahmut BABURKatılımcıhata werdi bi sorun war galiba ama yinede emegine saglık
Mahmut BABURKatılımcıhoşgeldin onurkan
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]teşekkürler[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]beşeri hekimlik insan içinse veteriner hekimlik insanlık içindir anonim:bravo:[/size]
Mahmut BABURKatılımcıeline sağlık
Mahmut BABURKatılımcıeline sağlık güzelmiş
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]acı ama gerçek bizim ewede hırsız girsede bulaşıkları yıkayıwerse ne iyi olur[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]kaçık[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]AŞK:icon12:[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]hayırlı olsun bakalım arkadaşlar kafkas ünv. tavsiye ederim siz bilirsiniz ama kaliteli olmayan bi ünvtede kaliteli bi bölüm okumak çok güzel bişi[/size]
Mahmut BABURKatılımcı[size=x-large]hp den şaşmamak lazım:bravo:[/size]
- YazarYazılar