- Bu konu 5 yanıt içerir, 6 izleyen vardır ve en son 14 yıl 3 ay önce
royalinshadow tarafından güncellenmiştir.
- YazarYazılar
- 18 Eylül 2008: 03:50 #18815
Bayan Pati
ÜyeİSTEDİĞİNİ GÖREBİLMEK
Aynı kalp rahatsızlığıyla aynı kaderi paylasan iki yaşlı adam aynı odayı da paylaşıyorlardı. Tek fark biri cam kenarında diğeri ise duvar dibinde yatıyordu. Cam kenarındaki yaşlı adam her gün camdan bakarak arkadaşınadışarısını anlatırdı.
“Bugün deniz sakin, yine de hafif rüzgar var sanırım çünkü uzaktaki teknenin yelkenleri rüzgarla doluyor. Park bu sabah sakin, iki salıncak dolu iki salıncak bos, Erguvan ağaçları ne kadar güzel açmış her yer mor bir renk almış, erik ağaçları da beyaz çiçekleriyle onlara eşlik ediyor. Denizin üzerindeki martılar bugünkü yemeklerini arıyorlar, ne güzelde dalıyorlar suya”
Günler böyle geçip gidiyordu ta ki cam kenarındaki yaşlı adam kalp krizi geçirene kadar, iste o anda duvar kenarındaki adam düğmeye bassa kurtaracaktı arkadaşını ama şeytana uydu, bunca zamandır sadece dinleyebiliyordu, artık görebilirdi de, işte bunun için düğmeye basmadı ve hemşireyi çağırmadı. Aynı kaderi paylaştığı kişiyi ölüme gönderdi, ama o bunun haklı bir savunma olduğunu düşünüyordu.
Ertesi gün hastabakıcılar ölen yaşlı adamın yerine kendisini koymaya gelmişlerdi. Hemen yatağının yerini değiştirdiler, işte o günlerdir bakmak istediği manzarayı nihayet görecekti. Basını kaldırdı ve penceredenbaktı
“Karsısında Simsiyah bir duvar”18 Eylül 2008: 10:47 #53443Güzel bir hikaye…
Biz ilkokuldayken bile bu hikaye anlatılırdı…
Teşekkürler paylaşımın için.
19 Ekim 2010: 20:12 #96915cefrinnn
Üyesüper bir hikaye ben bu hikayeyi gevezenin bi kitabında okumuştum
19 Ekim 2010: 21:41 #96916_Doktor_
Katılımcıgüzel hikaye
20 Ekim 2010: 23:19 #96920ayikon
Katılımcıhayat belki de budur siyaha bakıp beyaz görebilmek paylaştığın için sağol
25 Ekim 2010: 09:25 #96974cam kenarındaki amcanın kızı var mı acaba
- YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.