1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Veteriner Hekim Haberleri
  4. 2 milyon YTL'lik gasp çeki ile yakalandı
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #19157

    2 milyon YTL’lik gasp çeki ile yakalandı
    Yılmaz ÇAMDALI/ÇUBUK (Ankara), (DHA)

    ANKARA’nın Çubuk İlçesi’nde bir veteriner kliniğinin sahibi olarak görünen Aytekin Varol, Balıkesir’in Gönen İlçesi’ne bağlı Sarıköy’deki fabrikasında öldürülen 50 yaşındaki İşadamı Özkan Özer’den gasp edilen 2 milyon YTL’lik çekleri Çubuk’ta bankaya bozdurmaya çalışırken yakalandı.

    Gönen Sarıköy’de 5 Ağustos 2008 sabahı Çeltik Fabrikası ve Özer Gıda’nın sahibi Özkan Özer’i yeterli haraç vermediği iddiası ile iş yerinde tabanca ile vurarak öldüren ve yüklü miktardaki çeki gasp ettikleri belirlenen sabıkalılar Mustafa Avcı ve E.E., jandarma tarafından yakalanıp, adalete teslim edildi.

    Çubuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gönen Sarıköy’deki işyerinde gasp edilerek öldürülen işadamından gasp edilen çekleri Ankara’nın Çubuk İlçesi’nde bankada bozdurmaya çalışan Aytekin Varol’u, durumdan şüphelenen banka müdürünün haber vermesi sonucu yakaladı. Aytekin Varol, Gönen Jandarma Asayiş Komutanlığı’na teslim edildi. Aytekin Varol’un, “Benim paraya ihtiyacım yok. Bu çekler elime dolaylı geçti. Çubuk’ta 70 milyon YTL’lik mısır tarlam var” diye verdiği ifadesinin de asılsız olduğu anlaşıldı.

    Gaspçılarla işbirliği suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Aytekin Varol’un, geçmiş dönemlerde Çubuk’ta birkaç sayı yayınladığı yerel gazeteyi şantaj aracı olarak kullanıp, Çubuk’taki bazı işadamı ve kuruluşlardan para sızdırmaya çalıştığı öne sürüldü.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.