blank
  1. Anasayfa
  2. Veterinarium
  3. Veteriner Hekim Mesleki
  4. 2008 KPSS İLE İLGİLİ ATAMALAR HAKKINDA HERŞEY BURAYA...
15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 116)
  • Yazar
    Yazılar
  • #19559
    realvet
    Üye

    selam arkadaşlar atamalar hakında herşeyi burda paylaşalım bir birlik yapalım meclisle bağlantısı olan bişeyler yapsın atamalar kaldı 2008’in sonuna geldik halen bişey yok 720 veteriner hani nerde alınacak bu konuda güç birliği yapalım herkes bu konu hakkında bildiğini buraya yazsın…

    #61248
    binali
    Üye

    bu konuyu açan arkadaşıma tşkr ederim…kaç ay oldu atamaları bekliyoruz…tarım bakanlığı alımlarım 2008 içinde yapılacağını söylemiş ama ne zmn…büyük bir boşluk içindeyiz…en kısa zamanda bu atamaların olmasını bekliyorum…psikolojimiz bozuldu… ne bir işe girebiliyorum askerlik yüzünden nede askere gidebiliyorum….tamamen kilitlenmiş durumdayım…arkadaşlar tepkimizi gösterelim….atamalar açıklansın artık…:@

    #61252

    Tepkimizi nasıl gösterebiliriz?

    #61257

    AK PARTİ İletişim Merkezi (AKİM)
    http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp

    ARKADAŞLAR
    GENELLİKLE BAKANLIK VE MİLLETVEKİLLERİNE SORU VEYA TALEPLERLE İLGİLİ KONULARDA ARKADAŞLAR BURAYI KULLANIYORLAR VE ÇOĞUNA DA CEVAP GELİYOR..

    SİZDE DENEYEBİLİRSİNİZ…

    #61258

    Formları yazalım arkadaşlar.Kime erken cevap gelirse buraya paylaşsın diğer arkadaşlarında bilgisi olsun atamaların ne zaman yapılacağı hakkında.

    #61279

    http://www.tarimgonulluleri.com

    BİRDE BU SİTEYİ TAKİP ETMENİZİ ÖNERİRİM…

    #61284

    Teşekkürler Murat abi.Yolladık formu bekliyoruz bakalım sıra gelir mi bize de…

    #61543
    realvet
    Üye

    bende başbakanlığa bir yazı yazdım inşallah cevap gelince sizlerle paylaşıcam arkadaşlar.buarda ankarda bulunan bşr arkadaş varsa TVHB’ne gidip bilgi alsın burda paylaşsın lütfen.

    #61544

    25.11.2008

    İşsizliğin en büyük sorunların başında geldiği ülkemizde, devlet yine iş kapısı olacak. Bir çok devlet kurumundan gelen memur ihtiyaçları Devlet Personel Başkanlığı”nda toplandı.15 bin yeni memur alımını içeren pakete son hali veriliyor. Paketin hafta sonuna kadar Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi”ne

    (ÖSYM) gönderilmesi bekleniyor. Bilgisayar teknisyeni, memur, sekreter, mühendis gibi kadrolara KPSS puanına göre 15 bin kadrolu memur alınacak.ÖSYM Başkanlığı, açık kadroları ve alınacak elemanın niteliğini gösteren yerleştirme kılavuzunu ay sonuna kadar yayımlayacak. Yerleştirme ise Kurban Bayramı”ndan sonra 15 Aralık”ta bilgisayar ortamında yapılacak. 15″er tercih yapma hakkı bulunan vatandaşlara taban puan zorunluluğu getirilmeyecek.İşe girmek isteyenler KPSS”den aldıkları puana göre en yüksekten düşüğe göre sıralanacak. Lise ve ön lisans mezunları için KPSS-93 Puan türü, üniversite mezunları içinse KPSS-1, KPSS-2 ve KPSS- 3 puan türleri geçerli olacak. Kadroya girmeye hak kazananlar, 657 sayılı yasaya tabu devlet memuru olacak.

    http://www.kamuhaber.net

    #61553

    Hepimiz açısından hayırlısı olmasını temenni ediyorum…Bu arada AKİM’den ne aradılar ne mail attılar,bakan Çelik açıklama yaptı öyle öğrendik.

    #61600
    realvet
    Üye

    iyigünler arkadaşlar malesef tahminim bu 15 bin içinde bizler yokuz herzmanki gibi aslında pek şaşılacak bir cümle değil ama malesef yokuz.Oda görevlilerine sordum ama onlar bunda olmazsınız diyorlar ancak şubattakine diyolar seçime doğru yani ama sanırım ordada biz olmayız neden diyecek olursanız zaten 45 bin öğretmen alıyolar geriside diğer mesleklerden olur haydi bakalım bizlerde yine çiftetelli oynarız.birde dediklerine göre ankarada baskı kuruyolarmış bakanlığa neyse artık gülermisin ağlarmısın sanki neolacaksa adamlar veteriner hekimleri sevmiyolar hani devletlerin gizli politkalrı olur acaba bizde o politiklardanmı eziliyoruz.
    üzülüyorum ya okadar okuduk bumudur bedeli.

    #62622

    Atamasınlar da görelim…

    #62742

    Bugun 15 Aralık 2008.Bakan çelik açıklama yaptı ama hala ses seda yok.Birkaç siteden araştırma yaptım.Genelde şu kanı hakim:

    2008 yılı bitene kadar tercih işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve atamalara başlanması gerekiyor.Bu nedenle önümüzdeki haftaya kadar kılavuzun yayınlanması tercihlerin yapılması gerekiyor.

    Bunun içinde ilk önce ösym başkanlığının basın açıklaması yapması ve kamuyu bilgilendirmesi gerekiyor.Bundan sonra kılavuzlar yayınlanıyor ve tercih işlemleri başlıyor.

    Yine sitelerden yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla veteriner hekim ataması bu bahsedilen 15.000 içerisinde yer almıyor.

    Sağlık olsun.Sağlık sektöründekilere iş bulunmuyor ama sağlık olsun.Veteriner hekimlik mesleğini tarım bakanlığı bünyesinde kuran zihniyeti de alkışlıyorum.Bu onurlu mesleğin böyle ayaklar altına alınması ve hakettiği değere ulaşamaması gerçekten çok üzücü.

    #63063
    binali
    Üye

    arkadaşlar gözümüz aydın sonunda beklediğimiz haber geldi…24 aralıkta tercih formları osym nin sitesinde yayınlanacak…o kadar beklediğimize değer umarım…

    #63114

    24 aralık 2008 ve 5 ocak 2009 tarihleri arasında ösym’nin sitesinde yayınlanacak olan formlardan internet üzerinden tercih yapacağız. Elden ösym bürolarına verilen veya posta ile ösym’ye gönderilen tercihler geçersiz sayıalcakmış.Sadece internet üzerinden 15 tercih yapacakmışız.

    Bu atama işi çoğumuzun işini etkiledi.Bir sürü iş tekliflerini gerçi çevirmek durumunda kaldık.Kendi adıma belki 100 tane iş teklifini geri çevirmek zorunda kaldım ve arkadaşlar ile akrabaların yanında çalışmak zorunda kaldım bunun yanında asistanım ve kadro istemedim kpss ile atanırım diye bunun için para da alamıyorum.Kısacası bu kpss ataması işi hepimizi kötü etkiledi,sarktıkça sarktı bu tarih,maddi açıdan sıkıntılarımız oldu ama en azından şu durumda BİRŞEYLER neticelenecek.Alım olurda gidersek çalışacağız olmazsa kendi yolumuza bakacağız,en azından kafamız rahatlamış olacak.Bizi yeterince oyaladılar.

    Hepimiz açısından hayırlısı olmasını,ileride atacağımız adımların yolumuzu aydınlatmasını temenni ediyorum.

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 116)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.