6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #21219

    KEÇİ YETİŞTİRİCİLİĞİ

    1. Türkiyede keçiciliğin genel durumu

    2. Keçi yetiştiriciliğinin önemi

    2.1. Türkiye Keçi Yetiştiriciliğinin Durumu
    3. Keçi ırkları

    3.1. Süt Keçisi Irkları
    3.1.1. Saanen
    3.1.2. Toggenburg
    3.1.3. Alpin
    3.1.4. Beyaz Alman Keçisi
    3.1.5. Alaca Alman Keçisi
    3.1.6. Nubya Keçisi
    3.1.7. Malta Keçisi
    3.2. Et Keçisi Irkları
    3.2.1. Boer Keçisi
    3.2.2. Keşmir ve Tiftik Irkları
    3.3. Türkiye Yerli Keçi Irkları
    3.3.1. Ankara Keçisi
    3.3.2. Türkiye Yerli Kıl Keçisi
    3.3.3. Kilis Keçisi
    4. Keçi yetiştiriciliğince seleksiyon ve yetiştirme metodları

    4.1 Giriş
    4.1.1. Fenotipik Varyasyon ve Kaynakları
    4.1.1.1. Kalitatif Fenotipler
    4.1.1.2. Kantitatif Fenotipler
    4.1.1.3. Çevre Faktörleri
    4.1.1.4. Çevre Faktörleri ve Genotip İlişkileri
    4.1.5. Kalıtım Derecesi:

    5. Süt keçilerinde teke seçimi

    5.1.Damızlık Değeri
    6. Süt keçilerinin beslenmesi, bakım ve yönetimi

    6.1. Süt Keçilerinin Beslenmesi
    6.1.1. Besin Madde Gereksinimleri
    6.1.1.1. Enerji Gereksinimleri
    6.1.1.2. Protein Gereksinmesi
    6.1.1.3. Mineraller
    6.1.1.3.1. Makro Mineraller
    6.1.1.3.1.1. NaCI
    6.1.1.3.1.2. Kalsiyum ve Fosfor
    6.1.1.3.1.3. Kükürt
    6.1.1.3.2. İz Elementler = Mikro Mineraller
    6.1.1.4. Vitaminler
    6.1.1.4.1. Vitamin A
    6.1.1.4.2. Vitamin D
    6.1.1.4.3. Vitamin E
    6.1.1.4.4. Diğer Vitaminler
    6.1.2. Keçi Yemleri
    6.1.2.1. Mera ve Otlaklar
    6.1.2.2. Kuruot ve Diğer Kaba Yemler
    6.1.2.3. Silaj, Kök ve Yumrular
    6.1.2.4. Kesif Yemler
    6.1.2.4.1. Enerji Yemleri
    6.1.2.4.2. Proteinli Yemler
    7. Keçi yetiştiriciliğince üretim biçimleri

    7.1. Aile İşletmelerinde Üretim
    7.2. Köy Sürülerinde Üretim
    7.3. Yaylacılık Biçiminde Üretim
    7.4. Göçebe Sürülerde Üretim
    8. Keçi yetiştiriciliğince damızlık seçimi

    8.1. Döl Verimi Bakımından Damızlık Seçimi
    8.2. Süt Verimi Bakımından Damızlık Seçimi
    8.3. Et Verimi Bakımından Damızlık Seçimi
    9. Keçi ağıllarının planlanması

    9.1. Ağıllarda Çevre Koşulları ve Çevre Koşullarının Kontrolü
    9.2. Çevre Koşullarının Kontrolüne İlişkin Ana Kavramlar
    9.3. Keçi Ağıllarında Havalandırma
    9.4. Keçi Ağıllarını Planlama Kriterleri
    9.5. Ağıllarda Yapıyı Oluşturan Yapı Elemanları
    10. Keçi orman ve insan ilişkileri

    10.1. Keçi Yetiştiriciliğinin Ulus ve Tarım Ekonomisindeki Yeri ve Önemi
    10.2. Süt Keçilerinin Aile İşletmesindeki Önemi
    10.3. Süt Keçisinin Diğer Hayvan Türleri İle Karşılaştırılması:
    10.4. Kıl Keçisinin Ormana Zararları

    11. Keçi sütü ve önemi

    11.1. Sütün Bileşimi
    11.1.1. Süt Proteini
    11.1.2. Süt Şekeri – Laktoz
    11.1.3. Süt Yağı
    11.1.4. Süt Vitamin ve Mineral Maddeleri
    11.2. Keçi Sütünün Beslenmedeki Yeri ve Önemi
    11.3. Keçi Sütünün Tedavi Edici Özellikleri
    11.4. Keçi Sütünün Koku Durumu ve Diğer Özellikleri

    İndirmek İçin :

    http://hotfile.com/dl/127197269/17823b4/Vtr-259.rar.html

    şifre : veterinerhekimiz.com

    #88142
    avatar of suvetsuvet
    Üye

    teşekkürler…

    #88296

    Eline sağlık aradığım bir kaynaktı

    #88573

    çok faydalı bir yazı

    #94926

    elne saglık aga

    #95004

    teşekkürler…

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.