1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Tanışma Forumu
  4. 2.EL KİTAPLARIMIZI PAYLAŞALIM ...
14 yazı görüntüleniyor - 1 ile 14 arası (toplam 14)
  • Yazar
    Yazılar
    -TONY MONTANA-
    Katılımcı

MERHABA ARKADASLAR!
    İsmim Barış, ben Atatürk üniv. veterinerlik fak. bu yıl kazandım ve çok mutluyum. Fakültenin zorluklarını hemen hemen herkesten duyuyorum fakak zorluk değisken bi kavram olsa gerek, üstelik hayvanlarla ilgili olduğumdan bu meslek ideallerimin arasındaydı.
    Ben, ilgili abilerden ve arkadaslardan yardım istiyorum; elinizde fazla veterinerlik fak. ders kitapları varsa yada bildiğiniz 2. el kitaplar varsa bana teminedebilirmisiniz.
    THANKS!

öncelikle aramıza hoşgeldin bizim bölümün zorluğunu duymuşsun özellikle fakültenin 5 yıl olması dolayısıyla 5 yıllık bilgiyi hafızanda tutman çok zor olacak dolayısıyla 1.sınıftan 5. sınıfa kadar olan kitapların özellikle önemli derslerin kitapları sana meslek hayatında sürekli bi kaynak olacağından kesinlikle 2. el kitap almanı tawsiye etmem bide zaten kolay kolay kimse sana kitap wermez benim düşüncem fotokopide olsa kendi kitabın olsun zaten 1.sınıfta tek lazım olacak ders anatomi 3 kitap diğerlerini fotokopi çektirsende olur
    başarılar…

benim görüşümde 2. el kitap almaman tarafında.Meslek hayatın boyunca ihtiyacın olacak onlara internetten taratırım diyorsan yanılırsın herşeyi bulamazsın

seyhanr
    Üye

acaba üniversite hocaları mı tavsiye ediyor yoksa evrensel yani kalıp kitaplar mı var?

anatomi dersinde şimdiye kadar iki kitap war bursa ve ankaradaki hocalarımızın çıkardığı gördüğüm kadarıyla çoğu ünv. ankaranın kitabını 3 kitap olması sebebiyle tercih ediyor fakat bana göre bursanın kitabı şekil bakımından daha güzeldi
    genelde hocalar tawsiye ediyor kitapları ama kaynak bakımından serbestsiniz istediğiniz kaynağı kullanabilirsiniz bi zorunluluk yok yani

dilara
    Üye

ne olursa olsun 2.el kitap falan almayın. bir üst sınıfa geçince de eski kitaplarınızı atmayın. günün birinde mutlaka lazım olur:happy:

veterıner hekım olmayı dusunuyorsanız kıtaplara her zaman ıhtıyacınız olacak. kıtaba para vermek ogrencılık yıllarında zor gelsede daha sonra almıs oldugunuz kıtaplara sevınırken almadıklarınız ıcın pısman oluyorsunuz. ama karar yıne de sızın tabı.

dilara
    Üye

mezun olan yada 4.-5. sınıflardaki bazı öğrenciler kullanmadıkları kitapları okula bırakıyorlar ihtiyacı olanlar alıp kullansın diye. sizden üst sınıflardaki arkadaşlarınıza sorun, belki sizin ihtiyacınız olan kitapları bulabilirsiniz. bende konyadan mezun olan bir öğrenciden 5 yılda kullandığı tüm kitaplarını aldım. çok yıpranmış olsalar da işime çok ama çok yarıyorlar.

tayleria
    Üye

ıkıncı el kıtap almanı bende dıger arkadasların gıbı tavsıye etmıyorum ılk sınıfta sadece anatomı yı tabı fakulteden fakulteye degısıyo basıları ılk sınıfta fızyolojı goruyo senın fakultende goruyosa onuda al zaten anatomı kıtabı 3 kıtap bır sozluk toplamda 39 ytl uludagdakı hocamızın kıtabını tavsıye ederım guseldı kıtaplarınıda kımseye verme sana her zman lazım olacaktır

ImraHor
    Üye

kitapları atmamam konusu mantıklı ama neden 2. el kitap almayacağımı anlamadım

valla kardeşim tüm arkadaşlara katılıyorum. bizim mesleğimizde kitaplar o kadar değerli ki aslında üniversite yıllarında almadığın kitapları bizim gibi mezun olduktan sonra bile almak için aramaya ve değişik kaynaklar almaya devam ediyorsun.
    onun 2.nci el kitap almanı tavsiye etmem hayırlı olsun

EMEGE SAĞLIK

kuduz34
    Üye

bilgiler için teşekkürler

rez_34
    Üye

herkese mrb[hr]
    mrblaaaar

14 yazı görüntüleniyor - 1 ile 14 arası (toplam 14)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.