- Bu konu 42 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 15 yıl 7 ay önce
Murat KUTAY tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
3 Mayıs 2009: 09:59 #77935
Murat KUTAY
ÜyeDostum henüz sayı kesin değil .bu söylenenler sözleşmeli alımlara göre…..Zaten kadrolu alımlar çok az olacak ve kalkacak..tamamen sözleşmeli alımlara yönleniyorlar…
Puanına göre alım sayısının fazla olması durumunda girme şansın var…Personel genel müdürü bu yıl içinde alım olacak dedi ama sayı konusunda tam kesin konuşmadı…
2500 lük ilk alım sözleşmelilerde puanlar doğu bölgelerinde 60 kadar düşmüştü..Bu nedenle alım sayısı yüksek olursa girme şansın var…
3 Mayıs 2009: 10:09 #77945vetmyurt
Üyebu atamalar kadrolu mu şimdi ve ne zaman yapılacak sözleşmeli atamalar hakkında bilginiz varmı ne zaman kaç kişi yardımcı olursanız sevinirim[hr]
pardon yanlışlıkla oldu teşekkür ederim murat abi3 Mayıs 2009: 10:38 #77956binali
Üyebu alımlar ne zaman olur sizce….birde kaç veteriner hekim alınır…??[hr]
birde bu kadrolar ne zaman nerden açıklanır ….nerden takip edebiliriz…sağolun3 Mayıs 2009: 16:38 #77992Arkadaşlar…
Bu alımların ne zaman olacağını kimse bilmiyor.Bu nedenle başka sitelerde de olursa bir tarih verirlerse inanmayın.
Tarih belli olduğu anda basın toplantısı yapılır açıklanır ve belirtilen tarihlerde ÖSYM tercihleri almaya başlar.
Bu nedenle nereyi takip edeceksiniz?
1)Haberleri düzenli olarak takip edeceksiniz.
2)Hergün arada bir ÖSYM’nin sitesini ziyaret edeceksiniz.
3)Güvendiğiniz siteler var ise bunlardan takip edeceksiniz.
4)Bizim sitemizi takip edeceksiniz…Belli olduğu anda Murat abi sağolsun hemen yetiştiriyor
Bilgi paylaşımını hızlıca yaparız ki en hızlı bilgi paylaşımı yapan veteriner hekim sitesiyiz.Kolay gelsin.
4 Mayıs 2009: 08:02 #78058binali
Üyeteşekkür ederim yener abicim….en güvendiğimiz ve sık girdiğimiz sitede burası…başka siteye gerek kalmıyor
…ama burda internet olmadığı için sık sık girme şansımız olmuyor…onun için tarih önemli ..iyi çalışmalar kolay gelsin
4 Mayıs 2009: 08:09 #78059Murat KUTAY
ÜyeArkadaşlar şu anki durum şu:
Antalya da Targel çalıştayı yapıldı ve projedeki personelin bir çok sorunun olduğu görüldü..Yeni personelinde alınması bu problemleri tümden çözümsüz hale getirebileceği konusunda hemfikir herkez..Çünki 2500 kişinin problemi ayrı 5000 kişinin problemi daha ağır gelir..
Bu nedenle sözleşmeli personele tayin kadro gibi konularında görüş birliğine varıldı..Genel kanı şu targel personelinin sahada tecrübeli olması nedeniyle onların peyderpey kadroya geçirilmesi onlardan boşalan yerlerede yeni personel alınması şeklinde..
Bu çalıştay raporu bakana çıkacak bu günlerde …Bakanda kabul ederse bir takım faaliyetler bekliyoruz alım konusunda…
4 Mayıs 2009: 08:21 #78061Bu da demek oluyor ki eğer böyle bir yapılandırılmaya gidilirse,2009 yılı sonuna (en az eylül) kadar atama yok.
Herşeyin hayırlısı arkadaşlar.
Teşekkür ederim Binali kardeşim.Sanada iyi çalışmalar…
5 Mayıs 2009: 17:52 #78144binali
Üyerica ederim..sizlerin sayesinde bihaber olduğum şeylerin farkına varıyorum
bu son haber biraz sıkıntı yarattı….neyse eylüle kadar burdayız anlaşıldı……herkese şemdinliden selamlar13 Mayıs 2009: 21:08 #78851vetmyurt
Üyebilgisi olan var mı bu ağustos da sözleşmeli alımı olacak mı ? belli olursa ne zaman olur ben bu ağustosda özleşmeli alım olursa askerlik tecilimi bozdurmayacağım
31 Mayıs 2009: 15:08 #79488vetmyurt
Üyemurat abi daha belli değil mi bu sözleşmeli alımı ne zaman olacak burdur veteriner fak. herkes merak ediyor birde bu yılki kpss ye girmenin bi getirisi var mı yardımcı olursan sevinirim.
1 Haziran 2009: 15:43 #79533Merhaba arkadaşım.
Henüz alımlarla ilgili bir gelişme yok.Hiçbir zaman verilmedi.Şu an bir tarih duysanda inanma.Çünkü hepsi kulaktan dolma ve hiçbirinin gerçeklik payı yok.Eğer kesin bir duyum olursa,bakan bir programda falan agzından birşey kaçırırsa hemen paylaşırız buraya.
Bunun dışında bu yıl ki KPSS’ye girmenin veteriner hekimlik açısından bir getirisi yok diye biliyorum.
Koaly gelsin.
1 Haziran 2009: 18:35 #79538vetmyurt
Üyeçok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
)
9 Haziran 2009: 08:19 #79801binali
Üyemurat abim sana mastit konusunda bir soru sormuştum ama cevap yazmadın bende cevabı kendim aldım..neyseki abort olmadı
…yinede tşkr ederim…saygılar…ayrıca bu yıl sonunda alınması planlanan veteriner hekim sayısı kaç olur bilgi var mı?
9 Haziran 2009: 11:31 #79802Murat KUTAY
ÜyeNereye yazdın göremedim ? Pek cevapsız bırakmam soruları ?
13 Haziran 2009: 09:10 #79961binali
Üyemastitis konusuna sığır hastalıkları bölümünde…..
) cevapsız kalmayacağını biliyorum gözden kaçmıştır….şimdiden tşkr ederim…
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.