1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Tanışma Forumu
  4. 2011-ÖSYS Sonucları Acıklandı. Yeni arkadaslarımız aramıza hosgeldiniz
6 yazı görüntüleniyor - 16 ile 21 arası (toplam 21)
  • Yazar
    Yazılar

Bu soylediklerin ile ilgili sorular genellikle üniversitelerin veteriner fakülteleri websayfalarında olur.
    Bizim üniversiteninkinine ben yaptıgım için ordan biliyorum :)

Ayrıntılar içinse her üniversite için bir forum acmıstık zamanında. Ordan herkes istedigi kadar konu acıp soru sorabilir sorun degil yani :D Tek konuda toparlamaya gerek yok

ImraHor
    Üye

Her üniversitenin forum konusunda istediğiniz soruyu sorabilirsiniz arkadaşlar.takip ediliyor :)

cefrinnn
    Üye

üniversitelerin web sayfalarını bilmiyorum ama forumda görmüştüm ama bence yeterince bilgi olmadığı için yazdım
    peki siz öyle diyorsanız öyle olsun herkes kendine konu açsın :)

Akdeniizz
    Katılımcı

teşekkürler.Hoşbulduk =) Aranızda olmak güzel =)

reco61
    Üye
    tuğba 🙂 wrote:
    :))))) ÇOK MULUYUM İSTEDĞİM OLDU SONUNDA . 19 MAYIS ÜNV. BEKLE BENİ :) ÖZEL KOŞULLARA BAKMIŞTIM AMA ŞİMDİ BULAMIYORUM HAZIRLIK ZORUNLU MUYDU ? ZORUNLUYSA NE ÖNERİRSİNİZ.? HAZIRLIK OKUMADAN SINAVI GEÇMEK İSTİYORUM. YARDIMM :)))

aramıza hoşgeldiniz bende omü 5. sınıf öğrencisiyim zorunlu hazırlık okuyan biri olarak hazırlığın hiç birşeye faydası olmayan boşu boşuna 1 sene kaybı yaşanılan bir yer olduğunu belirtmek isterim..Amaşanslısın geçen seneden itibaren hazırlık zorunlu olmaktan çıktı isteğe bağlı oldu bence hiç hazırlık okuma ve hemen 1. sınıfa adapte olmaya bak çünkü Veteriner fak. ağır bir fakülte boşlamaya hiç gelmez iyişanslar

ishak2525
    Üye

meraba ben vetenilerlik istiyorum ama aklim da soru işaretleri var mesala ücreti falan ne kadardardir

6 yazı görüntüleniyor - 16 ile 21 arası (toplam 21)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.