1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Muhabbet & Eğlence
  4. 41 yaşında gol kralı..
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    nusnika
    Üye

[size=medium]Aydın 1. Amatör Kümede mücadele eden Astaşspor’un 41 yaşındaki futbolcusu Recep Dalman, 15 maçta attığı 27 gol ile gol krallığında rakipsiz kaldı..[/size]

Dalman, yaptığı açıklamada, 28 yıldır amatör liglerde futbol oynadığını belirterek, bugüne kadar 867 gol attığını söyledi.

Evli ve iki çocuk babası olduğunu, asıl mesleğinin emlakçılık olmasına karşın futboldan kopamadığını ve bu yaşına kadar futbol oynadığını ifade eden Dalman, şöyle konuştu:
    ”28 yıllık futbol yaşantımda sadece 5 takımda futbol oynadım. Bugüne kadar 14 kez şampiyonluk yaşadım. Geçen yıl Aydın Tekstil’de 23 gol atıp gol kralı oldum. Futbolu bırakmayı düşünüyordum, ancak Astaşspor’dan teklif gelince bir yıl erteledim. Fakat teknik direktörüm Muzaffer Yılmaz, benden memnun olduğunu söylüyor. Bu nedenle sağlığım elverdiği sürece futbol oynamaya karar verdim.”

Bu yıl amatör ligin ilk yarısındaki 15 maçta 27 gol attığını dile getiren Dalman, ”Bu sezonki hedefim, yaşımın 41 olması nedeniyle 41 gol atmak, ancak grubumuzun zorlu olması nedeniyle bunu gerçekleştiremeyeceğimi düşünüyorum. Yine de gol krallığında rakibim yok” diye konuştu.

Maçlarda gol atarak, takımının başarılı olması için yılmadan mücadele edeceğini bildiren Dalman, maç içinde centilmenlik kuralları içinde davrandığını ve bugüne kadar sadece iki kere kırmızı kart gördüğünü söyledi.

Astaşspor Teknik Direktörü Muzaffer Yılmaz da Recep Dalman’ın gösterdiği performanstan oldukça memnun olduğunu belirterek, ”Recep’in takımımıza çok fazla katkısı oldu. Önümüzdeki uzun yıllar boyunca kendisinden hem futbolcu hem de teknik adam olarak yararlanacağız” dedi.

Eski Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Yılmaz ise Recep Dalman’a gösterdiği başarı ve centilmenliğinden ötürü nazar boncuğu taktı.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.