- Bu konu 16 yanıt içerir, 11 izleyen vardır ve en son 15 yıl 1 ay önce kartal_1006 tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
10 Eylül 2008: 12:34 #18621BelanirÜye
Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene Ank. Üniv. Vet. Fak. ‘ ini kazandım. Yalnız interaktif olarak yapılması gereken ders kaydımda çok kararsız kalıyorum ve yeterli bir açıklama bulamadım araştırmama rağmen. Kayıt günü gelişigüzel bilgi vermişlerdi ama hem eksikti hem sabah yoldan gel , kayda gir tam anlayamadım o eksik bilgileri de.
Her neyse sorunuma gelirsek , ders kaydı bölmesine girdiğimde pek çok zorunlu ders görüyorum. Zorunlu ders , adı üstünde zorunludur diyerek hepsini işaretledim ancak ders saati 30’u geçti uyarısı aldım. Şimdi zorunlu derslerden bazılarını almayacağız bu durumda. (Nasıl zorunlu oluyorsa ! )
Dersler için de hiçbir açıklama getirilmemiş. Danışmanımla iletişeme geçemedim ama üniversiteye ilk ayak basışımda o kişiyle görüşmek istiyorum. Çünkü dersler konusunda detaylı bir bilgimiz olmadan bir sene boyunca alacağımız dersleri seçmek çok mantıksız geliyor bana.
Buraya zorunlu olan dersleri yazmak istiyorum. Deneyimi olan bir arkadaşımız yardım etmek isterse çok sevinirim.
- ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ
- Bilimsel ve Teknik Bilgilendirme ve Dokümantasyon Yöntemleri
- Bilgisayara Giriş
- TÜRK DİLİ I
- ANATOMİ I
- ANATOMİ II
- MEDİKAL BİYOLOJİ
- BİYOİSTATİSTİK
- MEDİKAL FİZİK
- EMBRİYOLOJİ
- ORGANİK-İNORGANİK KİMYA
- HİSTOLOJİ I
- VETERİNER HEKİMLİĞİ TARİHİ VE DEONTOLOJİ
- MESLEKİ İNGİLİZCE
- AGRONOMİ
- MEDİKAL BOTANİK
- Temel Yabancı Dil (İngilizce)
Bunların dışında ”ANATOMİK PREPARATLAR VE HAZ.TEK.” ve ”DAVRANIŞ BİLİMLERİ” adlarında iki adet seçmeli ders gözüküyor.
Ders kaydı hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Umarım başka arkadaşlarımızın da faydalanabileceği bilgiler verebilirsiniz.
10 Eylül 2008: 14:01 #52595Vet_ArzuÜyeBen ders kaydımı yaptım ve onaylandı danısmanım tarafından..evet zorunlu derslerın hepsını secmek zorunda deiiliz..ayrıca ordakı bazı dersler 2.doneme ait.toplam 12 ders 23 kredi yaptıgımda onaylandı alman gerekn derslerı yazıyorum!
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ
Bilimsel ve Teknik Bilgilendirme ve Dokümantasyon Yöntemleri
Bilgisayara Giriş
TÜRK DİLİ I
ANATOMİ I
MEDİKAL BİYOLOJİ
MEDİKAL FİZİK
ORGANİK-İNORGANİK KİMYA
VETERİNER HEKİMLİGİ TARİHİ VE DEONTOLOJİ
TEMEL YABANCI DİL VE SECMELİ DERSLER:ANATOMİK PREPERAT VE DAVRANIŞ BİLİMLERİ
Ogrenci numarasının sonu tek olanlar A subesını cift olanlar B subesini seciyormus!Umarım yardımcı olabilmisimdir..10 Eylül 2008: 15:27 #52601sacideÜyearkadaşlar benden size tavsiye eğer bir seçmeli seçmeniz gerekiyorsa natomik preparatları seçmeyin davranış bilimlerini seçin.ama yinede szi bilirsiniz ben not açısından diyorum…
11 Eylül 2008: 09:11 #52642dilaraÜyesacideye katılıyorum bana da sorsalar DAVRANIŞ BİLİMLERİni seçerdim;)
11 Eylül 2008: 12:43 #52633ImraHorÜyeben mesleki ing seçemedim kont dolu dedi ama zorunluymuş ee bi sorun çıkarmıki[hr]
eee bide natomik preparatları neden seçmememizi önerdiniz?11 Eylül 2008: 14:12 #52662dilaraÜyearslanbey wrote:eee bide natomik preparatları neden seçmememizi önerdiniz?DAVRANIŞ BİLİMLERİ ile ilgili daha çok kaynak var ve daha zevkli bir ders diye dedim;)
12 Eylül 2008: 15:22 #52739HippiaterÜyeAnatomik preparatları seçmenı öneririm
Davranış bilimlerini aldığında fazla birşey öğrenmeyeceksın
Anamotık preparat uygulaması olan bir ders ve bu sayede 1. sınıfta zorlanacağın tek ders olacak olan anatomıyı de daha iyi öğrenme fırsatı bulacaksın16 Eylül 2008: 14:48 #53143aue_2405Katılımcımerhaba arkadaslar ben davranıs bilimlerini sectim ama danısmanım ekle bırak döneminde ”ANATOMİK PREPARATLAR VE HAZ.TEK. ”rinide secmelisin demis ne yapmam gerekiyor acaba
16 Eylül 2008: 19:45 #53152sacideÜyeya salla danışmanı.preparata önder hoca giriyo sınavda çıkıyo kopyayla hepsini yazıyosun tam olarak adam kafasına göre not veriyo geneldede geçenler cc ile geçiyo.o ders de zaten pek işine yaramicak unutup gitceksin ortalama önemli onun için seçmeli derslerin en kolay olanını almaya çalışın tecrübe konuşuyo arkadaşlar;)tabii siz bilirsiniz yine de..
17 Eylül 2008: 15:44 #53272aue_2405Katılımcıbilgilendirdigin için tesekkür ederim sacide.. bu arada siz bayagı ezdiniz bizi 2 3 gündür ya .. yok dersler zor yok siz görüceksiniz
17 Eylül 2008: 15:58 #53273KarabogaÜyeselam arkadaşlar hepinizin okulu hayırlı olsun
9 Aralık 2008: 18:32 #62554sefir24Üyesağol inşallah olur:)
tüm arkaadaşlarıma başarılar diliyorum inş kazasız belasız bitiririz:)9 Ocak 2009: 11:15 #67046sefir24Üye2.dönem hangi dersleri seçmemizi önerirsiniz seçmelilerden rutbeli arkadaşlar:???????
9 Ocak 2009: 11:32 #67047HippiaterÜyeSeçebilecein derslerı yazar mısın
Hatırlayamadığım dersler olabilir
Yardımcı olmaya çalışırm18 Ekim 2009: 10:52 #82127ders seçimlerinde şu işleme göre yapıyoruz zorunlular zaten alınıyor da mesela kodları ar vet305 vet304 vet203 felan burda ilk sayı yani 3 ve 2 sayısı sınıfı temsil eder en son sayı ise 5,4,3 de çift olmasına göre dönemi tek olursa 1. dönem çift olursa 2. dönem
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.