1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Muhabbet & Eğlence
  4. BİR KOCA NASIL PİŞİRİLİR :)
6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #14826
    dilara
    Üye

    [size=x-large]Kocaların çoğu pişirilme sürecinde yanlış işlem gördüklerinden yumuşaklıklarını ve iyi niteliklerini kaybederek bozulurlar.
    Gerçek odur ki bazı kadınlar onları sıcak suda haşlayarak, bazıları ilgisizlikleri ile dondurarak, bazıları da basıp, ezip turşusunu kurarak ve yine kimileri savurganca harcayarak bozulmalarına neden olurlar.

    Özenilerek hazırlanan her kocanın iyi ve yumuşak olacağı söylenemez.Ancak iyi pişirilenin gerçekten tadına doyum olmaz.

    Koca seçiminde ne lüferin alımındaki gümüş pırıltısı, ne barbunyanın altın yaldız görünümü geçerlidir.
    Bunun için çarşı pazar dolaşmaya da gerek yoktur.Genellikle en iyileri kapınızın önüne gelenlerdir.Beğeninin kişisel olduğunu düşünerek koca seçimini yalnızca kendiniz yapınız.Kendiniz sabırla pişiremeyecekseniz almaktan vazgeçiniz.

    Kocayı pişirmek için en iyisi porselen bir kap ise de, elinizde toprak çanaktan başkası yoksa özenle kullanıldığında aynı işi görebilir.Kocalar da karides ve istakoz gibi canlı canlı pişirilirler.Bazen pişerken tencerenin dışına taşıp yanabilir ya da kenarları sertleşerek kabuk tutabilirler.Onları tencerelerinde tutmak için ” görev duygusu” adlı zayıf iplikten çok “huzur” adlı sağlam sicimle sıkı sıkıya bağlamalıdır.

    Sevgi sıcaklık ve neşeden oluşan sürekli bir ateş yakılır.Kişiliğine uygun bir ısıya ayarlanarak ateşe oturtulur.

    Köpürerek taşması halinde kaygılanmamalıdır.Pek çoğu iyice pişinceye kadar sık sık köpürebilir.

    Özellikle sirke ve karabiber yerine tatlıcıların öpücük adı altında sattıkları şekreden biraz konulabilinir.Tadına bakarken, hoşgörü,iyimserlik ve neşe benzeri baharattan birer tutam katmanız önerilir. Ancak bunlar diğer baharat gibi azar azar ve dikkatlice kullanılmalıdır.Yumuşaklığını kontrol ederken sertleşmesinden kaçınılmalıdır. Fazla yayılmasını ve kabın dibine oturarak işe yaramaz hale gelmesini önlemek için arada bir hafifçe karıştırılmalıdır.Kıvama geldiğini anlamamak olanaksızdır.

    Böyle pişirildiği zaman size çok uygun ve sindirilmesi kolay olacaktır.Dikkatsizlik nedeniyle ev ateşini soğutmazsanız, bozulmadan istediğiniz süre dayanır. Bu yolda hazırlanmış koca mutlu bir ömür boyunca tadını korur..[/size]

    #40038

    süper ya :D :bravo:

    #40045

    :bravo::bravo::bravo:

    #48116
    Legioner
    Üye

    Öğrenci arkadaşlarımız daha şimdiden pişmeye hazırlar yahu..Baksanıza okuyanın hoşuna gitmiş ki ona göre mesajlar yazmışlar..Eywahh eywahh,ne oldu bizim Veteriner Fakültelerinin öğrencilerine böyle :)

    #48120
    dilara
    Üye

    :icon6::w00t::laugh:

    #48899

    Ya kocanızı niye pişiriyorsunuz?Değerini bilin.Bakın haberlerde de uyuyoruz,Y kromozomu denature olmaya başlamış,artık yok oluyormuş.Değerini bilin kocalarınızın:D

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.