pH NEDİR? NASIL HESAPLANIR? ASAGIDAKILERDEN HANGİSİ CAY SEKERİDİR? ASAGIDAKI AMİNOASİTLERDEN HANGİSİ KÜKÜTR TASIR?
Sorular bu kadar mı? Yoksa ben mi bulamadım eğer bu kadarsa komiksin Hem de çok
ehehe
……………
[Lütfen Daha Dikkatli Mesaj Yazalım] [Yönetim]
bizimki bu kadardı?
Komediyen misin!
komedyen degilim ama hoca olabiir adam böyle soru soruyordu işte 1. vize soruları
emeğe saygı hiç yoktan iyidir en azından bi fikir
hayır ama hoca komedyen ise ben ne yapayım hocanın sorumsuzlugu benim degil
yok yani biyokimya almasak yicez de..
bu sorularla kesin 100 alırdım
belki vatandaşın sınavı sözlü ve hoca da 2-3 soru sorup gönderiyor olamaz mı? megaboncuk’un işi gücü yok burada komedyenlik yapacak işinize bakın!!!
vizelerim 16 kasım 22 kasım arasında olacak sorularımı yazarım buraya benden sonrakiler faydalanır belki
soru sorudur teşekkürler=)
teşekkürler
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminiz başarısız oldu. Sunucu, {{status_text}} ({{status_code}} kodu) ile yanıt verdi. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
{{#message}}{{{message}}}{{/message}}{{^message}}Gönderiminizin başarılı olduğu görünüyor. Sunucu TAMAM yanıtı göndermiş olsa da gönderim işlenmemiş olabilir. Bu mesajı iyileştirmek için lütfen bu form işlemcisinin geliştiricisiyle iletişime geçin. Daha Fazla Bilgi{{/message}}
Gönderiliyor…
Parolanızı mı unuttunuz? Şifrenizi sıfırlamak için hesabınızın eposta adresini girin.