çiğ süte uygulanan çeşitli işlemlerin (pastörizasyon, homojenizasyon vb) insan sağlığı üzerindeki etkileri
I: ANADOLU AJANSININ HABERİ (15. 01. 2008)
II. TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI R. PETEK ATAMAN’IN BASIN AÇIKLAMASI (17.01.2008)
III. ADNAN SERPEN’İN (VETERİNER HEKİM) BASIN BİLDİRİSİNE CEVABİ YAZISI
IV. OKUYUCU ELEŞTİRİLERİ
V. PROF. DR. AHMET AYDIN’IN TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI PETEK ATAMAN’A CEVABI
VI. PROF. DR. AHMET AYDIN’IN YAPILAN ELEŞTİRİLERE KARŞI CEVAPLARI
VI-1. Süt-Yararlı Mikroorganizmalar
VI-2. Probiyotiklerin Diğer Hastalıklar Üzerine Etkileri
VI-3. Süt-Kemik Sağlığı
VI-4 Pastörizasyon ve Faydalı Bakteriler
VI-5. Enzimler ve Isıl İşlem Gören Sütler
VI-6. Süt ve Vitaminler
VI-7. Pastörize ve UHT’li sütleri içmek ne kadar sağlıklı?
VI-8. Süt ve Katkı Maddeleri
VI-9. Süt ve Enfeksiyon
VI-10. Modern Mandıracılık
VI-11. Sokak Sütçüsü
VI-12. İneklerin Süt Verimi
VI-13. Süt-Kanser
VI-14. Boy- Süt
VI-15. Homojenizasyon
VI-16. Ayrıştırma
VI-17. Kaymaklı Yoğurt
VI-18. Şizofreni-Otizm-Süt
VI-19. Süt Kutuları
VI-20. Süt mü yoğurt mu?
VI-21. Süt- köylünün geçim kaynağı
VI-22. Ne yapmalı?