İLAÇ ÜRETİM YÖNTEMLERİ EĞİTİMİ
10-11 NİSAN 2010 Tarihi’nde düzenlenecek olan “İLAÇ ÜRETİM YÖNTEMLERİ” eğitimi ön kayıtları başlamıştır. Kontenjanımız 40 kişi ile sınırlıdır. 29 Mart 2010 Tarihine kadar yapılacak başvurularda %10 indirim yapılacaktır. Aynı gruptan1-5 kişi katılımda % 5, 5 kişiden fazla katılımda %10 extra indirim yapılacaktır.Ön kayıt formları için info@qualityacademia.com adresinden başvuru yapılabilir.
Kimler Katılabilir ?
Kalite Güvence Şef ve Müdürleri, Kalite Kontrol Şef ve Müdürleri, Üretim Şef ve Müdürleri, Ruhsatlandırma Şef ve Müdürleri, Depo Şef ve Müdürleri, Kimya, Kimya / Gıda Mühendisliği, Biyoloji, Biyomedikal, Eczacılık, Veterinerlik bölümlerinde okuyan öğrenciler ya da mezun olan profesyonel yönetici adayları.
Eğitim Hakkında :
İlaç Endüstrisi radikal değişimlerin yaşandığı bir dönemden geçiyor. Bu değişimler ilaç firmalarının organizasyonlarına da hızla yansıyor. Ar-Ge projelerine ayrılan yüksek bütçeler, pazarlama stratejilerinin değiştirilmesi, teknik alt yapı yatırımları, entellektüel sermayenin elde tutulması vb. pek çok konuyla mücadele edilirken, bir taraftan da üretim yöntemlerine odaklanılarak daha sofistike çözümler bulunmaya çalışılıyor. Böylece, ilaç firmaları yeni bir maliyet bilinci dönemine adım atıyor. Bu kadar dinamik bir ortamda entellektüel sermayenin asıl sahibi olan çalışanların, sürekli gelişim felsefesi ile eğitimlerinin güncel tutulması bir zorunluluk halini almaya başlamıştır.
Bu eğitim ile farklı formlardaki ilaç üretim yöntemlerine değinilerek GMP perspektifinden ilaç üretiminin hangi koşullarda, nasıl, kimler tarafından yapılması, kontrol edilmesi, dağıtılması gerektiği örnekler ile desteklenerek açıklanacaktır. Eğitim sonunda insan sağlığı için vazgeçilmez ve tartışılmaz önemi olan ilaçların son kullanıcıya ulaşıncaya kadar yaptığı yolculuğa tanık olurken, yurt içi ve yurt dışı bir çok ilaç firmasında iş bulmanızda çok önemli katkılar sağlayacak Türkçe / İngilizce sertifikaya sahip olacaksınız.
Eğitim Konuları :
-İlaç ve İnsan Hayatındaki Önemi
-İlaçlar ve Kalite
-Ürün Bilgileri, Farmakolojik Gruplar
-Dozaj Formları
-Bir İlacın Geliştirilmesi ve Üretimi
-Likit Preparatlar
-İnfüzyon Solüsyonlar
-Süspansiyonlar
-Aseptik Üretim
-Liyofilizasyon
-Yarı-Katı Preparatlar
-Göz Preparatları
-Rektal-Vajinal Preparatlar
-Kapsüller
-Tabletler
-Granülasyon
-Film Kaplı Tabletler
-Kremler, Pomadlar
-İlaçların Ambalajlanması
-İlaç Endüstrisinde Ar-Ge
-Yeni Eğilimler
-GMP ve İlaç Üretimi
-İş Mükemmelliği ve Üretim İlişkisi
Eğitim Yeri : İ.T.Ü. Maçka Kampüsü
Eğitim Ücreti : 400 TL / Öğrenci: 200 TL
Eğitim Süresi : 2 Gün
Eğitim Saatleri : 09-30-18:30
Eğitim sonunda sertifika verilecek olup, ayrıca katılımcılarımızın konular hakkında detaylı bilgilere sahip olabileceği bir CD armağan edilecektir.