Ben bir Makina Müh.siyim ancak Konya’da yeni kurulan bir süt üretim çiftliğinin yönetimini gerçekleştiriyorum bir süredir, açıkçası henüz kendi tesisimize geçmediğimiz için çoğu önemli iyileştirmeyi gerçekleştiremiyoruz.
http://www.veterinerhekimiz.com sitesini hayvanlarımızdan birinde ortaya çıkan mastitis olgusunun tedavisini daha profesyonel anlamda gerçekleştirelim diye interneti tararken buldum. Malesef ki tam yetkin veteriner hekim bulamıyoruz bulunduğumuz ilçede. Bu hususta böyle düşünmemin sebebi, veterinerlerin uyguladığı bazı tedavileri takip edip internet üzerinden profesyonel ve yetkin kaynaklarda yazanlarla karşılaştırdığımda bir çok yanlış uygulama ve yapılması önerilmeyen tedavi şekillerini hayvanlarımız üzerinde uyguladıklarını görmemdi. Üzülerek ve içim acıyarak izliyorum işletmem içerisinde gerçekleşen bazı şeyleri. Kendi konum olmamasına rağmen ve tahsilli birisi olarak veterinerlik mezunu insanların bilgilerine saygı duymam gerektiğini bildiğimden mümkün olduğunda tedavileri izlemeye çalışıyorum şimdilik.
Ancak her fırsatta sayfalarca okuyor okuyor okuyor ve okuyorum… Okuduğum kaynakların güvenilirliğini de mümkün mertebe denetliyorum. Umuyorum ki burada edindiğim bilgiler çiftliğimizde veteriner tarafından uygulanan tedavileri takip edip, tedavinin en doğru şekilde yapıldığından emin olmam hususunda bana destek olacaktır.
Henüz az önce üye oldum ancak üyeliğimden önce de okuduğum, takip edebildiğim kadarıyla son derece önemli ve ihtiyacım olan bilgileri buradan edineceğim inşAllah, öyle gördüm…
Bu konu altındaki faydalı paylaşımlarınız için içten teşekkürlerimi sunarım.
Saygı ve selamlarımla,
Eser Burak Gezen