1. Anasayfa
  2. Hayvanlar Alemi
  3. Veteriner Hekimlere Sorun
  4. Sığır
  5. Mastitise dair herşey Resimli ppt formatında
15 yazı görüntüleniyor - 31 ile 45 arası (toplam 50)
  • Yazar
    Yazılar

yararlı bir siteymiş

esre
    Üye

çok güzel olmuş eline sağlık

mimoza25
    Üye

tskler ellerine sağlık

onur_wet
    Üye

ellerine sağlıkk

paylaşım cok güzel… peki genel olarak sahada hangi etken maddeler ile tedavide en etkin tedaviyi elde edebiliriz ???? meme ici ve parenteral hangi antibiyotikleri kombine kullanırsak etkin sonuç alabiliriz?

seyyah12
    Üye

Dosyayı akrobat okumuyor.

ayikon
    Katılımcı

emeğine sağlık

iyivet
    Üye

çok güzel bir paylaşım,ellerinize sağlık teşekkürler…

musty1905
    Üye

hocam paylaşım için çok teşekkürler…

faydalı bilgiler paylaşımın için teşekkürler…

elcegızlerın dert gormesın cok tesekkur edrım
    cok hos bır calısma yapmıssın

cok harıka paylasımlar ellerıne saglık ellerın dert gormesın muhterem arkadasım

tşk..

eline koluna sağlık, çok teşekkürler.

eserburak
    Üye

Ben bir Makina Müh.siyim ancak Konya’da yeni kurulan bir süt üretim çiftliğinin yönetimini gerçekleştiriyorum bir süredir, açıkçası henüz kendi tesisimize geçmediğimiz için çoğu önemli iyileştirmeyi gerçekleştiremiyoruz.

http://www.veterinerhekimiz.com sitesini hayvanlarımızdan birinde ortaya çıkan mastitis olgusunun tedavisini daha profesyonel anlamda gerçekleştirelim diye interneti tararken buldum. Malesef ki tam yetkin veteriner hekim bulamıyoruz bulunduğumuz ilçede. Bu hususta böyle düşünmemin sebebi, veterinerlerin uyguladığı bazı tedavileri takip edip internet üzerinden profesyonel ve yetkin kaynaklarda yazanlarla karşılaştırdığımda bir çok yanlış uygulama ve yapılması önerilmeyen tedavi şekillerini hayvanlarımız üzerinde uyguladıklarını görmemdi. Üzülerek ve içim acıyarak izliyorum işletmem içerisinde gerçekleşen bazı şeyleri. Kendi konum olmamasına rağmen ve tahsilli birisi olarak veterinerlik mezunu insanların bilgilerine saygı duymam gerektiğini bildiğimden mümkün olduğunda tedavileri izlemeye çalışıyorum şimdilik.

Ancak her fırsatta sayfalarca okuyor okuyor okuyor ve okuyorum… Okuduğum kaynakların güvenilirliğini de mümkün mertebe denetliyorum. Umuyorum ki burada edindiğim bilgiler çiftliğimizde veteriner tarafından uygulanan tedavileri takip edip, tedavinin en doğru şekilde yapıldığından emin olmam hususunda bana destek olacaktır.

Henüz az önce üye oldum ancak üyeliğimden önce de okuduğum, takip edebildiğim kadarıyla son derece önemli ve ihtiyacım olan bilgileri buradan edineceğim inşAllah, öyle gördüm…

Bu konu altındaki faydalı paylaşımlarınız için içten teşekkürlerimi sunarım.

Saygı ve selamlarımla,
    Eser Burak Gezen

15 yazı görüntüleniyor - 31 ile 45 arası (toplam 50)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.