1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Duyurular ve Etkinlikler
  4. moderator olmak istiyorum
15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 16)
  • Yazar
    Yazılar
    firtapia
    Üye

merhabalar bende sığır ve buzağı hastalıkları bölümünde moderatorlük almak istiyorum eğer mümkünse….şimdiden teşekürler…

1.Adınız Nedir ?
    2.Yaşınız Kaçtır (Ay Gün Yıl) ?
    3.İnternet’e ne kadar süre ayırıyorsunuz?
    4.Daha önce Moderatorluk yaptınız mı ? Yaptıysanız özel mesajla adres(ler)’ini yollayınız ..
    5.İnternet hızınız kaçtır ?
    6.Forumda Hangi bölümde yada bölümlerde moderatörlük yapmak istiyorsunuz?

Bu bilgilerden sonra üyelik bilgilerinizide tam olarak doldurun….

firtapia
    Üye

1)ferhat eyupoğlu
    2)03-06-1985
    3)2 saat
    4)hiç yapmadım
    5)1024
    6)sığır ve buzağı hastalıkları.teşekürler..

firtapia
    Üye

ferhat eyüpoğlu harran üniversitesi 5.sınıf öğrencisiyim.bu siteye nekakar katkıda bulunursam benim içinde okadar yararlı olacağını düşünüyorum..

Moderatörlük şartlarından birisi de sitede yeteri kadar online kalabilmek ve yetkili olduğunuz konu başlığı altında düzeni sağlayabilmektir.

Üyelerin bazıları yanlış yere konu açabilir.Moderator bu yanlış yere açılan konuları doğru yere taşır,düzeni sağlar,yanlış yazımları düzeltir,ahlaksızlıkları admine bildirir vs…

Bunları yapabilecek arkadaşların ve günde en az 1 saat sitede online kalıp uygulama yapabilecek olanlarının moderatorlüğe başvurmalarını öneriyorum.

firtapia
    Üye

DEĞERLİ BÜYÜĞÜM YETERİ KDAR ONLİNE KALABİLDİĞİM VE BU ŞARTLARI SAĞLAYABİLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜMDEN BAŞVURUYORUM…VE ARTIK NET Bİ CEVAP BEKLİYORUM 4 GÜN OLDU BAŞVURALI

Pekala sizi bekletmeyeyim:

Moderatorluk başvurunuz mesaj sayınızın azlığı nedeniyle reddedilmiştir.

Moderatorluk şartlarından birisi de mesaj sayısının çokluğudur.Bazı kendisini kanıtlayan üyelerimize moderatorluk yetkisi verildi.Bu şartın aranmadığı durumlarda verilen moderatorluklerde görevlerin yapılmadığı tespit edilmiştir.

Eğer bazı konu başlıklarında verdiğiniz cevaplarla tecrübelerinizi kanıtlarsanız moderatorluk teklifi gelecektir.

Şimdilik 30 küsür mesaj bunun için çok az.Örneğin ben 700 küsür mesaj attığımda moderatorluk aldım.

Ayrıca başvuralı 3 gün olmuş.

firtapia
    Üye

anlastık ozaman hocam elimden geleni yapacam ama konu baslıklarına vereceğim cevaplar tecrubelerime dğil bilgilerime dayanarak oluyor.çünkü hekimlekte yeterince tecrübe kazandığımı düşünmüyorum daha çok yeniyim… inşallah sizin sayenizde braz tecrüe kazanacağim..teşekürler net bir cevap verdiğiniz için

O zaman sizin açınızdan bilgi paylaşımı yeterli.Tecrübe zamanla edinilir zaten.

Gerekli görüldüğünde ve göze battığınızda admin tarafından size moderatorluk teklifi gelecek.Aktifliğiniz ölçülecek.

Sağlıcakla kalın.

firtapia
    Üye

ilginize teşekürler…

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
    Özel mesaj yolu ile bana ulasırsanız sevinirim.

Ferhat arkadaşım..Yöneticiliğin hayırlı olsun….

Firtapia arkadaşım,yönetici statün hayırlı olsun.

firtapia
    Üye

herkese teşekkür ederim…dün yoldaydım samsundan urfaya geldim…inşallah herşey güzel olacak…:)

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 16)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.