Orhan Tarım (Orhan Holding)
İlan Tarihi Şehir/Ülke Personel Sayısı
24.04.2008 Bursa 1
Genel Nitelikler:
Holdingimizin Hizmet ve Ticaret Grubu bünyesinde yer alan Orhan Tarım 1998 yılında kurulmuştur. Bugün faaliyetlerini Yenişehir İlçesi Çardak Köyü Meseniz Mevkii’nde Bitkisel Üretim (Yaklaşık 2000 dekarlık alanda) ve Hayvansal Üretim olmak üzere iki ana alanda sürdürmektedir. Hayvansal Üretim yaklaşık 30 dekar alan üzerinde açık ahır sistemi ile sürdürülmekte ve;
* Süt ve Süt Ürünleri
* Damızlık Düve Üretimi
* Canlı Besilik Hayvan yetiştiriciliği yapılmaktadır.
Bursa Bölgesinde Tohumluk Buğday Üreten tek özel kuruluş olan Orhan Tarım, yine Bursa Bölgesinde Tarım İl Müdürlüğüne hastalıklardan “Ari İşletme Belgesi” almak için müracaat eden ilk işletme olup, 2006 yılında Ari İşletme olabilmek için gerekli testlerden başarıyla geçti ve 2007 yılında belge almaya hak kazandı. Aynı yıl AB standartlarında Süt üretimi (1 ml.’de 100.000’in altında bakteri sayısı) gerçekleştirilmeye başlandı.
Gelişmekte ve büyümekte olan Orhan Tarım, bu büyümenin bir parçası olacak, hedeflerimize katkı sağlayacak bir takım arkadaşına ihtiyaç duymaktadır. İşletmedeki Hayvansal üretimle ilgili tüm süreçten sorumlu olacak, kendisine bağlı ekibi yönetecek, uzun vadeli hedefleri olan bir Veteriner Hekim aramaktayız.
* Üniversitelerin Veterinerlik Fakültesinden mezun,
* Erkek adaylar için Askerliğini yapmış,
* MS Office uygulamalarına hakim,
* Esnek çalışma şartlarına uyum gösterebilecek,
Not: İşletme içerisinde Lojman imkanı bulunmaktadır. Yenişehir’de ikamet edecek adaylara ulaşım imkanı sağlanacaktır.
http://www.orhanholding.com/insan_kaynak_ik.php