Selamlar,
Ben buraya üye olalı çok olmadı ama kendimi tanıtmamışım, tanıtayım
Öncelikle Veteriner hekim Murat Kutay beye buradan teşekkür etmek istiyorum. buraya ilk geldiğim günden beri yardımlarını hiç esirgemedi. sonu gelmeyen sorularımla uğraştı, kendisine minnettarım. Sayesinde burayı çok çok sevdim
Bendeniz Eliz, 31 yaşındayım, aslında şu günlerde biraz endişeli olsam da normalde pek neşeli, biraz fazla konuşkan () ve yardımsever biriyimdir. elimden geldiğince herkesin yardımına koşarım. konu hayvan ve insan sağlığı oldu mu feci ince eler sık dokur eşimi delirtirim. eşim diş hekimi, babam kbb profesörü, abim eski veteriner. belki de onların arasında olduğumdan bu kadar meraklıyımdır annemin bi günahı yok, o sanatçı bir süre önce bebeğimizi kaybettiğimizden biraz fazla evhamlıyım, bu konuda herkesin anlayışına sığınıyorum. saolsun herkes yardımıma koşuyor, anlayış gösteriyor
hayvanları haddinden fazla severim, malesef fazla üstlerine düştüğümden eşim şuan baktığım bettam dışında hayvan beslememi yasakladı. bettam balık ötesi bi balıktır. yakında tasma takıp gezdiricem o derece akıllıdır ) çok okur, çok araştırırım, sonra da okuduklarımdan dehşete düşüp uzmanların başını ağrıtırım )) bunlardan kalan vaktimde ingilizce öğretmenliği yaparım. yabancı kaynaklarda takıldığınız yerler olursa seve seve çeviri yaparım büyük bir counter strike sitesinde, forum ve serverlarında üst düzey yöneticiyim. sağlık köşemiz var bir doktor arkadaşımıza yetki verdik o bölümde, ama malesef veterinerimiz yok, aslında burayı o kadar sevdim ki kullanıcılarımızı bu kardeş siteye yönlendirmeyi düşünüyorum evcil hayvanları ile ilgili her türlü yardım ihtiyaçları için
işte böyle, olabildiğince kısa yazdım. malesef kısa yazmayı beceremeyen biriyim, özet çıkarmak benim için en büyük problem oldu okul hayatım boyunca )) her zaman yardıma hazırım..
Sevgiler
Eliz