10 yazı görüntüleniyor - 1 ile 10 arası (toplam 10)
  • Yazar
    Yazılar
    e.coli
    Üye

HERKESE SLM ARKADASLAR SITEYI COK GUSEL DUSENLEMISINIZ TEKRARDAN UZUN ZAMANDIR GIRMEMISTIM YENI NICK LE YENIDEN MERHABA

aramıza tekrar hoşgeldiniz ozaman. Eski nickiniz ile kayıt olmussanız ikisini birlestirebiliriz isterseniz.
    Özel mesaj ile eski nickinizi bildirmeniz yeterli.

dilara
    Üye

aramıza hoşgeldiniz:)

E. coli’nin ne işi var burada kardeşim ;) bizim işimiz hastalıklarla mücadele etmek :)

Hoşgeldin.

aramıza hosgeldin arkadasım

polathan
    Üye

Merhaba arkadaşLar…

Yeni bir hekim oLarak mesLeğe adım attım… HayırLısı Allahtan askerliği beklemekteyim… Paylaşımlarınız ve bu sitede emeği geçen dostLara teşekkürler…gerçkten güzel paylaşımların olduğu bir yer… tebrikler…

polathan wrote:
    Merhaba arkadaşLar…

Yeni bir hekim oLarak mesLeğe adım attım… HayırLısı Allahtan askerliği beklemekteyim… Paylaşımlarınız ve bu sitede emeği geçen dostLara teşekkürler…gerçkten güzel paylaşımların olduğu bir yer… tebrikler…

Teşekkür ederiz Polathan bey, sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız, hoşgeldiniz

dilara
    Üye

aramıza hoşgeldiniz polathan:)

polathan
    Üye

Hoşbulduk… GeneLde Büyük baş ilgileniyorum… o konularda fikir alışverişinde bulunmaktayım. Kedi – Köpek yada Egzotik bana biraz uzak ama bildiklerimi ve tecrübelerimi (Büyük baş konusunda at da dahil) paylaşabilirim… düzenli olarak her akşam burdayım artık…

zeni
    Üye

mrb benim ilk senem. biraz sancılı geçiyor ama umarım düzelir:)

10 yazı görüntüleniyor - 1 ile 10 arası (toplam 10)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.