14 yazı görüntüleniyor - 1 ile 14 arası (toplam 14)
  • Yazar
    Yazılar
    tubii
    Üye

at antrenörlüğünde okuyup veterinerliğe geçmek isteyen arkadaslar fikirlerini yazsınlar.

fahriye
    Üye

slm senin konumunda birini tanıyorum ist atantrenörlügünde okumuş ve burdur mehmet akif ersoya geçen bi bayan arkadaşım var gayet konumundan memlun

tubii
    Üye

mrb sanırım arkadasınız intibak yapıyodur,çünkü bi ankara üni intbak yok.her üni intibak sistemi farklı,burdurunki nasıl biliyomusunuz?arkadasınız memnun olduğuna göre sanırım pek zorlanmıyor,genelde geçenler geçmesi kolay ama okuması zor diyolar,arkadasınıza başarılar.yeni bilgilerinizide paylaşırsanız sevinirim.

psrdon benim de bi söxüm var müsadenizle… bende veterinerlikte okuyorum fakat okulum bitince ist at işletmeciliği ya da at antrenörlüğü okumaya karar verdim… lütfen bana yardımcı olun… sizce böle bi karar almam doğru mu? doğru ise hangi okulu okumamı önerirsiniz…. sebepleriyle yazarsanız sevinirim… teşekkürler…

Fırat’a da açılmış,istersen orada okuyabilirisin.

dilara
    Üye

2 yıllık bir bölümde okuyup veterinerliğe geçmek istiyorum deseniz neyse de,
    veterinerliği bitiren birisinin 2 yıllık at ant. veya at işl. okumasına gerek yok bence..
    ama yinede kendi kararınızı kendiniz vereceksiniz;)

at antrenörlüğü yapmak için o bölümden mezun olmak gerekiyor.Yasal zorunluluk bu.Veteriner hekimi olupta at antrenörlüğü yapılamıyor.Bu nedenle bu konuda uzmanlaşıp bu yönde çalışacak olanlar istediği gibi tercih yapıp okuyabilirler.

Bu nedenle veteriner fakültesini okuyanın at antrenörlüğü okumasına gerek yok dediğin için yanıldığını söylemek zorundayım Dilara.

dilara
    Üye

benim demek istediğim veterinerlik gibi çok güzel bir mesleğin varken at ant. olmak ne kdr anlamlı;)

Aslında bende Atları cok seviyorum, ve düsündügüm birseydi bu at antrenorlugu, ama mesleki egitimimizde bize bunun verilmemesi üzücü..

Eğer seni fazla zorlamayacaksa, (zaman acısından) bence hayallerini bırakma ve okuyobiliyorsan 5 sene içine bi 2 sene daha sıkıstır derim. Cogu dersten zaten muaf olacaksındır 2 yıllıktaki ders programına.

saol mehmet akın ve diğer arkadaşlar … benim hayalm bu yönde … bakalım sonuçlar nasıl olacak… saolun yine de…

FATIH1988
    Üye

BENDE ELAZIĞ AT ANTRENÖRLÜĞÜNDE OKUYORUM AMA GELMENİZİ TAVSİYE ETMEM EĞİTİM YÖNÜNDEN BİRAZ ZAYIF UYGULAMA ÇAK AZ……

veteriner fak. okuduktan sonra böyle bir bölümü okumak istemenizden kaynaklı sizi kutlarım, başarılarınızın devamını dilerim, işiniz gücünüz rast gelsin…

hakanisma
    Üye

on dokuz mayısta okuyorum bizde geçiş yapan bir arkadaş var

hakanc
    Üye

bu ne yaw

14 yazı görüntüleniyor - 1 ile 14 arası (toplam 14)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.