1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Tanışma Forumu
  4. slm arkadaşlar
13 yazı görüntüleniyor - 1 ile 13 arası (toplam 13)
  • Yazar
    Yazılar
    yaseminn
    Üye

Selam arkadaşlar nasılsınız ben yasemin 20 yaşındayım ben aslında hemşirelik yada paramedik mesleğini yani insan sağlığını istiyordum fakat puanım yeterli olmadığı için tercih yapamadım istesem başka bölümlere gidebilirdim ama ben sağlık olmasını istedim ve aöf laborant ve veteriner sağlık bölmünü tercih yaptım yarın kayıtlarımz başlıyor ben bu meslekte ilerlemek istiyorum araştırmalarıma göre dgs ile veteriner hekimliğe geçiş yapılıyormuş bunun doğruluk derecesi nedir?

Şuanda veteriner hekim değilim fakat laborant ve veteriner sağlık öğrencisiyim beni aranıza kabul ederseniz sevinirim iyi günler..

Merhabalar, aramıza simdiden hosgeldin.
    Geçiş yapma konusuna gelince dogruluk payı cok büyük :d

Hatta bu sene bizim fakülteye 3 kişi geçiş yaptı bile

yaseminn
    Üye

Hoşbuldum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bu habere gerçekten çok sevindim sağolun :)

biz birinci sınıftayken 2 kişi 2. sınıftaykende 4 kişi geçiş yaptı bu sene daha gitmedim ama okula bu senede wardır gelen heralde
    aramıza hoşgeldin

dilara
    Üye

aramıza hoşgeldiniz:)

venus
    Üye

Hoşbulduk..

merhaba yasemin. ben de burdur veteriner fakültesinde okuyorum. seni de aramıza almaktan büyük zevk duyarız.
    yanlış anlama sadece bi meslektaş olarak tanışma amaçlı msn adresimi eklersen konuşabiliriz. ben de eskişehir doğumluyum bu arada
    msn: taskin_imre@hotmail.com

vetmert
    Üye

arkadasım aramıza hsogeldin simdiden, meslekle ilgili sıkıntıların olursa herzaman yardım isteyebilrsin, eminim buradaki tüm arkadaslar ilgili olacaktır, simdiden basarılar.

yaseminn
    Üye

arkadaşlar beni aranıza kabul ettiğiniz için herkese tek tek teşekkür ederim çok sağolun

belal
    Üye

öncelikle tebrik eder eğitimin her devresinde bulunmak mükemmel her meslek gibi veterinerlikde çok güzel[hr]
    eskişehirdemi devam edeceksiniz yasemin hanım

vet mesut
    Üye

bende bu yıl kazandım vetrnrlk fkltesini bizim sınıfta geçiş yapanlar varda işleri çok zor eger bir dersten kalırsalar okuldan ilişkileri kesilio ona gore seçim yap

FALLEN
    Üye

Aramıza hoşgeldiniz..:D

slm aramıza hoşgeldiniz.dikey geçişle veteriner fakultesine geçiş yapabilirsdiniz bizim fakulteye hersene birileri geliyor

13 yazı görüntüleniyor - 1 ile 13 arası (toplam 13)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.