15 yazı görüntüleniyor - 2,371 ile 2,385 arası (toplam 5,564)
  • Yazar
    Yazılar
    rashad
    Üye

furkan dün duygu bana sinirlenmiş, şimdi keles sanıyor ki, duygu bu gün ondan yana olucak… amma sen bu konuda onunla bi danış tamammı… ben yok bana olmaz…. bana sinir oluyor… ))))

kelej
    Üye

al bakayım nereye kadar alacakssan ……

ImraHor
    Üye

:D olur aga sorarım ama duygu orjinal insan niye taraf tutsun ki:D

bu son post:D

dilara
    Üye

:Dbende

rashad
    Üye

aaa şimdi sen taraf tutmuyormusun?
    Dugunu orjinallıgına şübhem yok… kimseninkine de yok. amma ya her kesi bu derneye topluycaz post bizim olucak ya da ben öldürürüm her halde kelesi ))))

kelej
    Üye

ya bana ne diyorsun siz başlattınız duyguda çagırım yanıma diyerekten…..

rashad
    Üye

şimdi duygu duyarsa var ya… hepinizi öldürür ha!!!
    benim arkadaşim o canim arkadaşim…. ben size laf söyleyemiyorumşşş birakin gelsin gösterir gününüzü!!!!
    Duyguuu!!! Duygu! bak kimler var burda… sana dil uzatıyolar ama ben izin vermiyorumşşş hadi hançerini çek de gel artık….

dilara
    Üye

:nunu: :nunu: :nunu:
    :nunu:

kelej
    Üye

neyse alın son post sizin olsun artık yokum bu oyunda..duygu sanada tekrar özur dilerim senide kattık tartişmanın içerisene….

FeeLinG
    Üye

yazdıklarınızı okudum arkamdan konuşmuşsunuz çok ayııpp :D

birincisi rashad sana kızmadım ve nefret etmiyorum bunu dünde söyledim bu konuyu kapatmazsan cidden kızıcam olay büyüycek…biz burda oyun oynuyoruz ve ortada kızılıcak hiç bişey yokken niye kızıyım…bu oyunlar eğlenmemiz için var sadece eğlenelim ve çokta ciddiye almayalım ortamı germeyelim……

ikinciside ortada taraf tutulucak hiç bişey yok biz bu forumda bi aileyiz hepiniz arkadaşımsınız kimsenin tarafını tutmuyorum sizde bunu düşünüp bırakın taraf tutmayı bence uzamasın bu konu….oyun oynuyoruz burda isteyen gelir son postu alır gruplaşmaya hiç gerek yok…tadını kaçırmayalım lütfen….

rashad
    Üye

yaa neden bu kadar tepki veriyosunuz bana yaa!!! valahi ben shaka yapiyorum.. bu kadar da soyledim ha!!! baktım .akanı tutturmuşam devam etdim ve cok da eylendik bence… ne bu oyunu terketmeler olaya molay lafları? bundan sonra sadece postmu yazsam acaba?
    furkan dadıma yetsene…
    sen de kelej gitme lutfen

BriqanD
    Üye

neler olmus burda………

rashad
    Üye

ya deme abi bi shaka yapdim dunyani dagitmishim meyerse ))))

BriqanD
    Üye

olur boyle vakalar:)

ImraHor
    Üye

feeling konuştuklarımız ciddi değildi ya k.bakma. tabiki eğleniyoruz ve aileiz…

neyse burda kapatalım…bu arada postu alayım:D

15 yazı görüntüleniyor - 2,371 ile 2,385 arası (toplam 5,564)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.