ya domino’s pizza buraya 15 dk.da gelir ayrıca onun geldiği yoldada trafik olmuyo genelde :D:D trafik falan bekleyemem kalkar kalkmaz arıycam yarın valla kahvaltımı pizzayla edicem :D:D
:D:D onlar trafik olsada 20 dk da geliolar yaa gıcıklar:D bncede öle yap kahvaltıda güzel oluo pizza bn seviorm:D:D
evet bende seviyorum süper oluyo 😀 neyse ben kaçar şimdilik lost izliyim beni bekliyo merak ettim zaten hadi görşrz sonra byee
ii hadi görüşürüzzz:D şu lost’uda merak ettim bi ara bnde izliyim:D:D :bye:
Gidin izleyin bakalım, biz son postuda alıp pizza yemeye gidiyoruz, arkadaslara soyledim onlarında canı cekmişte hemde bu saatte…
😀 yaaa banada alınn gitmişkenn :D:D
:D:D bu saatte mi:D:D
ne varki saatte senin için sabah daha :D:D
:Duyuuzzzz:D bu gün öyle değil:D ayrıca bn kendim için demedim onlar için demiştimm:D
emin olki onlar seni görmüyo şuanda:D:D:D yani demen fayda etmez:D:D bugün öyle olmasa ne farkeder hergün öyle ama 😀 ayrıca uyuzda sensinn 😀
belki görüyolar sen nasıl bu kadar emin olabilion:D:D önceden öyleydi artık öyle olmıycaak ders çalışmaya başlıycam:D:D:D
😀 hadi inş pek umudum yok ama bakalım :D:D:D görseler cvp yazarlardı bence bak görmemişlerr 😀
😀 bnmde pek umudum yokya neysee:D:D:D banada öle geldi görmemişler:D
😀 bak gene benim dediğim oldu işteee 😀 ben eminim diye boşuna dememişimm ohoo tamam seninde umudun yoksa sen ders çalışamazsın
:Dyaa ilk defa tuttu iştee senin dediğin sevinme o kdr her zmn benm dediğim oluo die:D:D çalışıcam bee öle demee:D
Parolanızı mı unuttunuz? Şifrenizi sıfırlamak için hesabınızın eposta adresini girin.