15 yazı görüntüleniyor - 4,021 ile 4,035 arası (toplam 5,564)
  • Yazar
    Yazılar
    FeeLinG
    Üye

ya domino’s pizza buraya 15 dk.da gelir ayrıca onun geldiği yoldada trafik olmuyo genelde :D:D:D trafik falan bekleyemem kalkar kalkmaz arıycam yarın valla kahvaltımı pizzayla edicem :D:D:D

sckn
    Üye

:D:D:D onlar trafik olsada 20 dk da geliolar yaa gıcıklar:D bncede öle yap kahvaltıda güzel oluo pizza bn seviorm:D:D

FeeLinG
    Üye

evet bende seviyorum süper oluyo :D😀 neyse ben kaçar şimdilik lost izliyim beni bekliyo merak ettim zaten :D hadi görşrz sonra byee

sckn
    Üye

ii hadi görüşürüzzz:D şu lost’uda merak ettim bi ara bnde izliyim:D:D :bye:

Gidin izleyin bakalım, biz son postuda alıp pizza yemeye gidiyoruz, arkadaslara soyledim onlarında canı cekmişte :D hemde bu saatte…

FeeLinG
    Üye

:D😀 yaaa banada alınn gitmişkenn :D:D:D

sckn
    Üye

:D:D:D bu saatte mi:D:D

FeeLinG
    Üye

ne varki saatte :D senin için sabah daha :D:D:D

sckn
    Üye

:D:Duyuuzzzz:D bu gün öyle değil:D ayrıca bn kendim için demedim onlar için demiştimm:D

FeeLinG
    Üye

emin olki onlar seni görmüyo şuanda:D:D:D yani demen fayda etmez:D:D bugün öyle olmasa ne farkeder hergün öyle ama :D😀 ayrıca uyuzda sensinn :D😀

sckn
    Üye

belki görüyolar sen nasıl bu kadar emin olabilion:D:D önceden öyleydi artık öyle olmıycaak ders çalışmaya başlıycam:D:D:D

FeeLinG
    Üye

:D😀 hadi inş pek umudum yok ama bakalım :D:D:D:D görseler cvp yazarlardı bence bak görmemişlerr :D😀

sckn
    Üye

:D😀 bnmde pek umudum yokya neysee:D:D:D banada öle geldi görmemişler:D

FeeLinG
    Üye

:D😀 bak gene benim dediğim oldu işteee :D😀 ben eminim diye boşuna dememişimm :D ohoo tamam seninde umudun yoksa sen ders çalışamazsın :D

sckn
    Üye

:Dyaa ilk defa tuttu iştee senin dediğin sevinme o kdr her zmn benm dediğim oluo die:D:D çalışıcam bee öle demee:D

15 yazı görüntüleniyor - 4,021 ile 4,035 arası (toplam 5,564)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.