1. Anasayfa
  2. Hayvanlar Alemi
  3. Veteriner Hekimlere Sorun
  4. teriyer köprğim 2 gündür kusuyor hafif ateşi var lütfen yardım edin
6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
    bahrican
    Üye

teriyer cinsi 1,5 yasında köpeğim var yaklasık 6 aydır bende 2 gundür ne yese dışarı çıkardı halada arada yediklerini cıkartıyor hafifte vucudu normalden daha sıcak halsizlik var daha önce red etmediği yiyecekleri şimdi görmek dahi istemiyor yemek yerse mecburiyetten yiyor bu arada dikatimi ceken bir seyde köpeğim erkek pipisinin ucunda kızarıklık var arada yalıyor sanki bir akıntı var daha önce yoktu öyle birsey birde köpeğimi dışarı çıkardığımda sokata ne varsa koklar yemek isterdi yardımcı olursanız cok sevinecegim şimdiden ilgilenenlere tesekkürler.

VETRİNER HEKİME GÖTÜRMENİZ TAVSİYE OLUNUR…

Anamnez bilgileriniz yetersiz.İlk söylediklerinizle birlikte kafada birşeyler şekilleniyor ama son söyledikleriniz ile birlikte (penis ucunda kızarıklık ve köpeğin bundan rahatsızlık duyarak sürekli yalaması) kafa karışıyor.Ne kadar bulgu gözlediyseniz süreleriyle birlikte yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.Vakit geçirmeden veteriner hekim arkadaşlarımdan size en yakın olana başvurmanız hastalığın daha az şiddetle seyretmesi,tedavinin daha çabuk ve daha az zararla gerçekleşmesi,sizin ve hayvanınızın sağlığı,mutluluğu açısından önemlidir.Geçmiş olsun.

bahrican
    Üye

ilgininize tesekkür ederim,köpeğim iyleşti veterinerim polivit kullanmamı tavsiye etti.köpeğim.şimdi iyi ilgilenen herkese tesekkürler.bu arada
    tüm sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ederim.

Bu konuda bir anormallik var sadece vitamin eksikliğinden bu kadar semptom göstermez.Polivit gibi dandrik bir beşeri ilaçda hemencecik iyileştirmez.Mutlaka başka bir şeylerde uygulamış olması gerekli derim ben yanlışmıyım ?

bahrican
    Üye

Aslında anormallik yok söyleki köpeğim tabiri uygunsa biraz pis boğazdır.
    sanırım dışarıda yine tuvaletini yaparken bir seyler yedi diye düşünüyorum bunun üstünede soguk algınlığı diyeyim biraz üşütmede eklenince sonuç kaçınılmaz oldu.
    yine en son olayımı sizlerle paylaşayım köpeğim yalaşık 4 gün önce ilaç aldı largopen 1 mg lık lardan 5 6 tane yedi veterinere götürdüm ona bir iğne yaptı antropin sanırm ismi şimdi tam hatırlamıyorum zehirlenmelere karşı olan bir iğne 3 saat sonra dahada kötüleşti aynı iğnenin ikincisini yaptı bu arada köpeğime sıvı karbon kömür içirdik ardından gecenin ilerleyen saatlerinde yoğurt yedirdik derken sabaha karşı düzeldi beni çok korkuttu çok yaramaz bir köpeğim var sorunlar sanırım hiç eksik olmayacak ama bende onun yaramaz ele avuca sığmaz tavırlarını seviyorum tabi kendine zarar vermediği sürece
    burdan herkese sevdikleri ile sağlıklı günler geçirmesini diliyorum.

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.