15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 20)
  • Yazar
    Yazılar
    blankreco61
    Üye

1. sınıfım anatomiden bişi enlamıyorum bütün kemikler birbirine karıştı ismlerini artık ezberleyemiyorum

O ZAMAN BIRAKACAKSIN VETERİNER FAKULTESİNİ…BİZİM ZAMANIMIZDA 8 KİŞİ ANATOMİNİM ZORLUĞU YÜZÜNDEN SINIFI BIRAKMIŞTI…

AMA GERÇEKTEN VETERİNER HEKİM OLMAK İSTİYORSAN AZİMLE VE SIKILMADAN,SABIRLA ÇALIŞMAN GEREKİR..

blankreco61
    Üye

çok yaedımcı oldun sağol teşekkür ederim :icon7:

reco61 wrote:
    1. sınıfım anatomiden bişi enlamıyorum bütün kemikler birbirine karıştı ismlerini artık ezberleyemiyorum

Öncelikle sunu soyleyim benimde Anatomi ile basım dertte.
    yapman gerekenler ise genel olarak degilde biraz ozel olarak calısmayı dene.
    sistem sistem mesela.
    benim zamanımda en buyuk hatam kitabı komple okumaya calısarak anlamaya calısmamdı.
    ama kemikler olarak bahsetmek gerekirse,
    mesela atlas ve popesko haritaları var. onları temin eder ve canlı resimlerle birebir calısmayı denersen biraz daha iyi olur bence.
    birdee kendine cagrısımlar kur herrzaman için..
    simdilik bunları tavsiye edebilirim

blankreco61
    Üye

teşekkürler böle yapıcı öneriler faydalı oluyor

ya sıkma canını bende kaldım anatomiden bu sene geçerim inşallah :D kafaya çok takınca iyice başına bela oluyo :d

blankdilara
    Üye

[size=x-small]siz anatomiyi kafanızda çook büyütüyorsunuz ya..o kadar korkulacak bir ders değil..aslında çok zevkli..
    öyle isimlerini ezberleyemiyorum,çok zor,hepsi birbirine karışıoyr derseniz olmazz..o zaman agresif_örümcek’in dediği gibi bırakacaksınız veteriner fakültesini:sleep::sleep:
    [/size]

dilara sen vizeye girdikten sonra bi daha buraya cwp yas bakalım aynı düşüncelere sahip olabilecekmisin:D

blankdilara
    Üye

[size=small]tmm vizelere girdikten sonra tekrar görüşürüz:bravo:[/size]

YA BENDE 1. SINIFIM 12 SINDE VIZELER VAR BEN HALA CALISMYA BASLAMDIM SONUM NE OLCAK BILMIORUM ZATI ANLAMIORUM DERSTEN BISEY INS KALMAYIZ IKIMIZDE BU SENE:unsure:

blankdilara
    Üye
    jackal40 wrote:
    YA BENDE 1. SINIFIM 12 SINDE VIZELER VAR BEN HALA CALISMYA BASLAMDIM SONUM NE OLCAK BILMIORUM ZATI ANLAMIORUM DERSTEN BISEY INS KALMAYIZ IKIMIZDE BU SENE:unsure:

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

blanksacide
    Üye

ya bnde kalmıştım ilk aldığımda 2.alışımda verdim.sıkma canını ne kadr çalışırsan çalış işin püf noktası rahat olmakta kasma kendini ha tut ki yapamadın bi daha alırsın kıl bi drs hakkaten ama ilerde çok işine yaricak biligiler.kemiklerin isimlerine gelince ezberlersin sen sinir sistemine gel de ozman konuşalım senle tekrar:icon6:hadi kolay gelsin başarırsın umarım…

ya sen kemikler diyosun ya eklemlerle kaslar onlar nolacak hele o pis koku huha alış artık

mrh reco ben dıcle unıv vetteyım bırıncı sınıf yenı bıttı benım anatomıyle hıc derdım olmadı neden bılıyomusun cunku benım dayım vet anatomıden 3 sene ust uste kalmıs omu yardım ettı dıyeceksın hayır o baska sehırde klınıgı var ve beledıyede calısıyo lafın kısası ben ılk gunden asılmıstım anatomıye asılcaksın sırayla gıdeceksen o gun labaratuvara ındıgınde o kemıgı bıtırmeden cıkmıyacaksın arada tekrar edeceksın tabıkı unutuluyo hepsı latınce kendıne gore sıfreler koy mesela ben promotoryumu promosyonda aklıma getırırdım atlas mı aksısmı ılk omur dusunurdum atlas genıs bı sey derdım ılk oldugunu ole aklımda tutarddım bole sıfrele calıs gunu gunune kemıklerı bıtır cık labaratuvardan ezbere dayalı ama ne yapalım mutlaka arada tekrar etmeyıde unutma kardesım ben gectım anatomıden bute bıle kalmdan 80 le gectım ama 2 arkadasım bırı scapulada bıraktı fakulteyı bırıde ıkıncı donem sıstemlerde calıs calısınca gercekten cok kolay

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 20)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.