9 yazı görüntüleniyor - 1 ile 9 arası (toplam 9)
  • Yazar
    Yazılar

Bir anket yapmak istiyorum…

2 seçeneğimiz var…

1) Sevdiğimiz insan ile sadece 5 yıl yanyana mutlu mesut yaşayıp 5. yılın sonunda ölmek mi istersiniz?

2) Sevdiğinizin yüzünü ömür boyu hiç görmeden, size sadık kaldığını ve sağlıklı olduğunu bilsem yeter mi dersiniz?

Cevaplarınız 1. şık veya 2. şıkkı seçiyorum şeklinde olabilir.Açıklama yapabilirsiniz.

Hakan K
    Üye

2. şık… sadık kalması kalmaması değil ama olay….

ondan uzakta da olsam, onu çokda sevsem, her gün hasretinle ölsem… her gün saat bilmem kaçı 39 geçe hep aklıma gelsede, her boğazlı kazak giydiğimde her üzerinde kuzeyyıldızı yazan montumu giydiğimde, her bir duman ın aman aman şarkısını dinlediğimde, ve bedenimdeki her bir hücremde onu doya doya sine sine özlesemde… uzakta olsun… mutlu olsun… benim canımdan canım ona gitsin.. upuzun yaşasın… ölmesin benim ellerimde… görmiyeyim o acı anı… çok uzun yazardımda :D 11.30 da nikah şahidi olacağım kaçtım :D

dilara
    Üye

1) Sevdiğimiz insan ile sadece 5 yıl yanyana mutlu mesut yaşayıp 5. yılın sonunda ölmek mi istersiniz?
    ayrı kalmaya dayanamam.. 5 yılı en iyi şekilde yaşayıp ölmeyi göze alırım.

FeeLinG
    Üye

aynen benim içinde 1. sevdiğimden uzakta kalmaktansa onunla 5 yıl mutlu yaşayıp ölmeyi tercih ederdim…

Hakan K
    Üye

aceleden yanlış yazmışım :D ben ölecekmişim meğer :D

ben zaten ölmüşüm de cenazemi kaldıranım yok :D :D

ImraHor
    Üye

1) Sevdiğimiz insan ile sadece 5 yıl yanyana mutlu mesut yaşayıp 5. yılın sonunda ölmek

bunu tercih ederim ama mantıklı bi açıklamam yok içimden öyle geldi…

elif_038
    Üye

ben 2.şıkı seçerim.
    çünkü sevdiğime kavuşamasamda onun iyi olduğunu mutlu olduğunu görmek banada mutluluk verir.o yeterki iyiolsundabişey olmaın ona.

sckn
    Üye

5 yıldan sonra o ölse olmuyomu :D😀

ImraHor
    Üye

:)))) bu da bi seçenek tabii :D

9 yazı görüntüleniyor - 1 ile 9 arası (toplam 9)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.