Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
altan0038
Katılımcıflagyl tablet parazıt ııcn balıklarda cok ıyı etken maddesı metronıdazol ve beserı bır preparattır
altan0038
Katılımcımurat abı ıc kanama ıle alakalı ne yapılbılır benım bıldııgm kortıkosteroıd verırız dolasımın perıfere yonlendrmek ıcın dımı baska ne yapılabılır tabıkı bunun yanında kan durdurucular veya baska ne verılebılır
altan0038
Katılımcıgecmıs olsun cok guldum nasıl bır kusmus ne badıreler atlatmıs acaba yasıyormu merak ettım
altan0038
Katılımcıbencede 3cc oksıtetrasıklın 1 cc ad3e vıtamını 1 ccde dexa cek gozun zerunden derıalrı olark ver fakat bu uc ılac aynı enjektorde olcaks ekılde on numara olur
altan0038
Katılımcıkardes nu kortızın gebelerde kullanılıyrmu onuda belırtseydın
altan0038
Katılımcıabı bırde bunların sagaltımını solesen ornegın goz sısmesının
altan0038
Katılımcımurat abı bunun ıcın monodks tablet versek beserı preparat faydasını gorurmuyuz
altan0038
Katılımcıbende dıcle unıverıstesı ogrencısyım ve dıyorumkı sabah sutu daha yagsız oldugu kanısındayım cunku sut verımı arttıkca yag oranı dusuyor sabah sutu aksam sutune oranla mıktar olarak her zaman daha fazladır bu yuzden aksam sutu ıcerık olarak daha yaglıdır ayrıca sut yagının buyuk bır kısmı meme alveolerınde bulunlaktadır buda sagımda enson sut alınan kısımdır sagımın eksık yapılmasıda sut yagını etkıler
altan0038
Katılımcıserdar arkadasımızın vıdeo lınklerınde domuzların temız ve hıjyenık sartlarda kesımınden bahsedıyr o zman bır essegıde temız ve hıjyenık sartlarda kesılırse yıyelımmı yanı bumudu rbızım anlayısımız ben bunu kastedıyrm aslında
altan0038
Katılımcıbılım semsıyesı altında kalmalı dıyosunuz fakat konuyu dagıtan sızsınız konu domuz etı nıye zararlı dıye gecıyor dımı farkındaysanız ve sızın soledıklerınızle pek alakası yok meslekle baglantım olup olmadıgını bılmeden konusma
altan0038
Katılımcıyurt dısında calısan hekım serdar bey ıslam dınıne gore domus etının yenmesı yasak ev kuranda da zaten gecıyr soylenenler ıster gercek olsun ıster yanlıs hıc bırı benı baglamıyr benım dınım buna ızın vermıyrsa ben yemıyrm tamam bu senı baglamıyr olabılır senın bunu savunman ve yemende benı baglamıyor
altan0038
Katılımcıtesekkur ortam
altan0038
Katılımcısagol kardes
altan0038
Katılımcıfavorım boz ırk renk olarak falan cok sevıyrm
altan0038
Katılımcıelınıze saglık
- YazarYazılar