Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=large]sensiz bir hiçmişim aslında[/size]
dilaraKatılımcıA z A p
dilaraKatılımcıteoman :laugh:
dilaraKatılımcı:w00t:
dilaraKatılımcımagicX wrote:güzel bi kaynak olmuş.Ama ben herzaman ihtiyacı olanın burs almasından yanayım.çok haklısın;)
dilaraKatılımcısepulika wrote:anatomiden korkuyorum ya ezberim çok ii diileğer hiçbir dersi kaçırmaz ve sene başında özellikle bu derse çok çalışırsan hiç zorlanmazsın. ama ezbere çok ihtiyacın olacak bilmiş ol.
dilaraKatılımcısınavlar senin çalışıp çalışmamana bağlı olarak değişir ama genel olarak çok zor değildir:flowers:
sene başında bir hevesle pek devamsızlık yapan olmuyor, dönem sonuna doğru anatomide ve seçmeli derslerde devamsızlık yapanların sayısı artabilir:icon4:
dilaraKatılımcıisteğe bağlı hazırlık sınıfı şu demek: bazı üni.lerde hazırlık sınıfı yok ve bölümün öğretim süresi 5 yıl. bazılarında ise zorunlu yabancı dil(hazırlık) var öğretim süresi 6 yıl.
eğer muafiyet sınavını geçersen 6 yıllık okulu 5 yılda bitirebilirsin.
5 yıllık üni.lerde ise dil yetenek sınavı yapılıyor.bunu geçersen 1.sınıfta ingilizce dersini görmüyorsun, eğer geçemezsen mecburen ek olarak ingilizce dersi görüyorsun..:flowers::flowers:
dilaraKatılımcı

dilaraKatılımcıbazı üni.ler okulda ingilizce sınavına hazırlık olsun diye kurs açıyorlar. senin okulunda da böyle birşey var mı ararştırırsan iyi olur. bence 6 yıl okumayı gözünde büyütme;)
dilaraKatılımcıMurat KUTAY wrote:VETERİNER HEKİM KİMDİR :hayvan doktorudur. şöyle ki eğer bi yerinize kene yapıştıysa keneyi sizden çıkartmaz veteriner hekim; sizi keneden çıkartır. önce hayvan!

:bravo: :bravo: süperr ya
önce HAYVAN!..
dilaraKatılımcıistanbul vet.de hazırlık sınıfı yok ama okumak isteyenler başvurup 1 yıl hazırlık okuyabiliyorlar.
dilaraKatılımcıaramıza hoşgeldin:flowers:
istanbulda hazırlık sınıfı yok.
dilaraKatılımcıaramıza hoşgeldiniz:flowers:
dilaraKatılımcıyazarım:flowers:
alttaki bi biskrem versem benimle istanbul turu yapar mısın..?
- YazarYazılar