Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
dilaraKatılımcı:sm_cry:çok üzüldüm yaa yazık hayvanlara..
dilaraKatılımcı[size=medium]Turkcell Süper Lig’de Galatasaray ile Fenerbahçemiz arasında yarın yapılacak karşılaşma öncesinde, teknik direktörümüz Zico yönetimindeki Fenerbahçe’nin, ezeli rakiplerine karşı lig derbilerinde üstünlüğü dikkati çekiyor.
Fenerbahçemiz, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray ile şu ana kadar yaptığı 7 lig maçından 6’sını kazanırken, 1’inde berabere kaldı ve henüz yenilgi tatmadı.
Fenerbahçemiz, Zico yönetiminde Beşiktaş ile yaptığı 4 lig maçından 3’ünü kazanıp, 1’inde berabere kalırken, Galatasaray’ı ise 3 maçta da mağlup etmeyi başardı. Takımımız, Zico ile yaptığı lig derbilerinde rakiplerine toplam 11 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.
Türkiye’deki 2. sezonunu geçiren teknik direktörümüz Zico, Fenerbahçe’nin başında çıktığı toplam 12 derbi maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik yaşarken, 2 kez de mağlup oldu. Zico’lu Fenerbahçemiz, ezeli rakiplerine 12 derbide toplam 15 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.
[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Fenerbahçemiz ile ezeli rakibi Galatarasaray, bugün Ali Sami Yen Stadyumu’nda yapacakları Turkcell Süper Lig karşılaşması ile birlikte 360.kez karşı karşıya gelmiş olacaklar. 17 Ocak 1909 tarihinde, şimdiki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın bulunduğu “Papazın Çayırı” olarak adlandırılan yerde yapılan özel maçla başlayan 99 yıllık rekabette, bugüne kadar 359 maç geride kaldı. Geride kalan maçlardan 135’ini Fenerbahçemiz kazanırken, Galatasaray 115 kez galip geldi. 109 maçta da eşitlik bozulmadı. Bugüne kadar Fenerbahçe’nin attığı toplam 503 gole, Galatasaray 460 golle karşılık verebildi. İki takım arasında, son olarak Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Fortis Türkiye Kupası Çeyrek final ikinci maçını Galatasaray 2-1 kazanmıştı. Saracoğlu’nda oynanan son lig maçını ise Fenerbahçemiz 2-0 kazanmıştı. [/size]
dilaraKatılımcı:whistling:
:whistling:
:whistling:
dilaraKatılımcı[size=medium]aslında ikisi de güzel ama uçağı tercih ederim:flowers:
pekii tw izlemek mi, bilgisayar mı ??[/size]
dilaraKatılımcı:bravo:
:laugh:
:w00t:
dilaraKatılımcı[size=small]herseye tersten bakıp kötümser kalmak..:sleep:
geçmişe gitmek mi, geleceği görmek mi??[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]arkadaşım:flowers:
müberra??[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Ne olursa olsun sana gösterilen sevgiyi görmezden gelme, ona nankörlük etme!!!
bu tavsiyeye her zaman uyuyorum ama neyse..
heyy alttaki havalar sıcak olmaya başladı,tembellik edip derslerine çalışmamazlk yapma:laugh:[/size]
dilaraKatılımcı:crying:
dilaraKatılımcı[size=small]sevdiğinden ayrılanlara bire bir:crying::icon9:[/size]
dilaraKatılımcıthemem wrote:Seninle Başladı seninle bitsin.çok beğendim nickini:bravo:
dilaraKatılımcı:whistling: :whistling: :whistling:
dilaraKatılımcı[size=medium]yaLnız kaldım sanma koca dünya yanımdaaa..[/size]
- YazarYazılar