Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,431 ile 2,445 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #46433
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]immobil[/size]

yanıtla: selam meslektaslar #46432
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]:flowers:aramıza hoşgeldin[/size]

blankdilara
    Katılımcı

54004158no8.jpg

blankdilara
    Katılımcı

65649817je5.jpg

85032718bf3.jpg

blankdilara
    Katılımcı

73568088sl7.jpg

65649817je5.jpg

blankdilara
    Katılımcı

18128686vu1.jpg

97952614md3.jpg

blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Profesyonel Futbol A Takımımız, Antalya’daki ikinci yarı hazırlık kapmanın ilk günündeki ikinci antrenmanını, sağanak yağmur altında yaptı.
    Takımımızın kamp yaptığı Arcadia Golf Sport Resort Oteli’nin sahasında Teknik Direktörümüz Zico yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma, uzun ve kısa pas top kontrolü çalışmalarının ardından, takımımız çift kale maçla antrenmanı sürdürdü. Çift kale sonrası takımımız, yan sahada yaklaşık 20 dakika süren bir dayanıklılık çalışması yaptı. Bugün akşam saatlerinde kampa katılan oyuncumuz Roberto Carlos da antrenmana çıktı. Oyuncularımızdan Deniz, takımla birlikte çalışmaya katılmayarak otelin salonunda çalıştı. Serdar ise antrenman boyunca düz koşu yaptı. Oyuncularımızdan Kezman, Kemal ve Serdar, antrenman öncesi yaklaşık 1 saat, otelin salonunda özel bir çalışma yaptı. Çift kale maç sırasında Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk, kalecilerimizden Mert Günok ile yan sahada ayrı bir çalışma yaptı. Yoğun yağışa rağmen, takımımızın antrenmanını otel müşterileri ve çok sayıda taraftar da izledi. Otel yönetimi de bir jest yaparak, antrenmanı izleyenlere şemsiye dağıttı. Takımımız yarın sabah 11.00 akşam 18.00’de yapacağı çift antrenman hazırlıklarını sürdürecek.

53530061tc0.jpg[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #46422
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]
    Takımımızın İkinci Kaptanı Semih Şentürk, yıllardır Fenerbahçe forması giydiğini, sözleşmesinin bitmesine 6 ay olduğunu ve gönlünün Fenerbahçe’de kalmaktan yana olduğunu söyledi. Anlaşmak için küçük pürüzler dışında sorun kalmadığını belirten Semih Şentürk, “Fenerbahçe’de kalıcı olabilmek için çok sabrettim. Burada oynamaya devam etmek istiyorum” dedi.

Semih Şentürk, sabah idmanı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Semih, takım olarak Turkcell Süper Ligi’ne kötü başladığımızı ancak devamında bu olumsuzlukları aştığımızı söyledi ve ekledi: “2007-2008 sezonuna kötü başladık. Ligde istediğimiz sonuçları alamadık ancak daha sonra toparlandık. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız uyumu çabuk sağladılar ve takım olarak toparlanmayı başardık. Bir ara liderle aramızdaki puan farkı 7-8 puana ulaştı ancak şu anda ligin lideri ile aynı puana sahibiz.”

Semih, sezon başından bu yana yakaladığı çıkış ile ilgili bir soruya, “Ben yıllardır Fenerbahçe forması giyiyorum. Sıramın gelmesini hep bekledim. Yıllarca önemli futbolcuların ardında bekledim. Şimdi forma şansı yakaladım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Şu anda Kezman beni bekliyor. Hocamız kime şans verirse o karşılaşmalarda forma giyiyor. Ben bu performansımı sergilemeyi sürdürdüğüm sürece forma şansı bulabilirim” yanıtını verdi.

Semih sözleşmesinin bitimine az bir süre kaldığının hatırlatılması üzerine şunları söyledi: “Sözleşmemin tamamlanmasına 6 ay var. Benim gönlüm Fenerbahçe’den yana. Bunu menajerime de söyledim. Zaten şu an için küçük pürüzler dışında sorun kalmadı. Fenerbahçe’de kalıcı olabilmek için çok sabrettim. Burada oynamaya devam etmek istiyorum. 9 yıldır bu kulübün ekmeğini yiyorum ve Fenerbahçe bence Türkiye’nin en büyük takımı. A Milli Takıma da Fenerbahçe’de forma giydiğim sırada yükseldim. Bu nedenle Fenerbahçe’nin benim için önemi büyük.”

İlk yarıda sergilediği performansı ikinci yarıda da sürdürmek istediğini söyleyen Semih, açıklamalarına şöyle devam etti: “İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da gol atmak ve attırmak istiyorum. 20 gole kadar çıkmak en büyük hedefim. Alex’le oynamak benim için çok kolay. Herkes bunun zor olduğunu söylüyor ama bence değil. Çünkü onun nerede hangi hareketi yapacağını biliyorum.Benim için onunla oynamak büyük zevk.”

Semih Sevilla maçı ile ilgili olarak ise şunları söyledi: “Sevilla ile ilk maçı kendi stadımızda oynamak bence çok önemli. Seyircimizin önünde oynayacağımız ilk maçta taraftarımızın desteği ile gol yemeden galip gelmek çok önemli. Başarılı olacağımıza inanıyorum.”
    [/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]
    2007-2008 futbol sezonunun ikinci yarısı için Antalya’da kampa giren Fenerbahçe Futbol takımı, ayrıntılarıyla Fenerbahçe Televizyonu ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Fenerbahçe Televizyonu haber bültenlerinin yanı sıra 14.00 ve 23.00’te yayına girecek “Kamp Günlüğü” kuşaklarında futbolcular geçen sezonun değerlendirmesi ve yeni yılla ilgili hedeflerini spor kamuoyu ile paylaşacaklar. 11 Ocak’a kadar sürecek Belek Kampı’ndaki antrenmanlardan özel görüntüler ve röportajlar da yine gün boyu izleyicilere aktarılacak.

Kamp Günlüğü programının ilk konuğu ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico olacak. Brezilyalı teknik adamın sezonun ikinci yarısı, lig, Şampiyonlar Ligi ve oyuncularla ilgili görüşleri bu akşam saat 23.00’de ekrana gelecek.

Fenerbahçe Televizyonu’nun son teknoloji ürünleriyle donatılmış canlı yayın aracı ve 7 kişilik ekibi, Fenerbahçe Futbol takımındaki gelişmeleri anında FB TV ekranlarına taşıyacak.

[/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #46420
    blankdilara
    Katılımcı

[size=large]
    Oyuncularımızdan Ali Bilgin FBTV’ye Fenerbahçemizin ikinci yarı kampını ve 2007 yılını değerlendirerek, 2008’den beklentilerini açıkladı. Ali Bilgin, zor ama başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi.

Ali Bilgin şunları söyledi: “Kampın ilk idmanını yaptık. Gayet iyi ve hırslı geçti. Şu anda Antalya’ya göre soğuk bir hava var burada. Ancak bunun nedeni Ocak ayında olmamız da olabilir. Ancak hava ne sıcak ne de soğuk olduğu ve zemin de biraz kaygan olduğu için bir futbolcunun çalışmasına elverişli durumda. Takımın şu andaki başarısı herkesin birbiriyle iyi anlaşmasından ve kaliteli oyunculardan oluşmasından kaynaklanıyor. Devre arasının az olması sayesinde futboldan pek uzak kalmayacağız. Bu sayede konsantrasyon kaybı da kondisyon kaybı da en alt seviyede oluyor. 2007 yılında benim için en unutulmaz olaylar başta Fenerbahçe’ye transfer olmam. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmamızı da unutamam. 2008 yılından beklentilerime gelince başta sağlık ve huzur istiyorum. Sonrasında ise Fenerbahçe’nin en iyi yerlere gelmesini diliyorum. Zor bir sezon olacak ama başarılı olacağımıza inanıyorum.”
    [/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #46419
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Alex, UEFA’nın resmi internet sitesinde yapılan puanlandırmaya göre Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en iyi beş oyuncudan biri oldu.
    Brezilyalı oyuncumuz, UEFA’nın resmi internet sitesinde oynanan “Fantasy Football” adlı sanal oyunda en çok puan toplayan 5. oyuncu oldu. Oynadığı 6 maçta 34 puan alan Alex’i geçmeyi başaran isimler ise 43 puan toplayan Manchester United’lı Cristiano Ronaldo, 40 puanlı Liverpool kaptanı Steven Gerrard, 38 puan alan Milan orta sahasının dinamosu Pirlo ve Olimpiakos’un sürpriz ismi 36 puanlı Stoltidis. Alex ise, Arsenal’in orta sahasının beyni Fabregas, Liverpool’lu Benayoun ve Real Madrid’in golcü futbolcusu Nistelrooy ile birlikte 34 puan toplayıp en değerli 5. oyuncu olmayı başardı. Alex böylece Ronaldinho, Kaka, Messi, Robinho gibi dünya yıldızlarını geride bırakmayı başardı. Öte yandan aynı puanlamaya göre Roberto Carlos Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen en iyi 8. defans oyuncusu olurken, kalecimiz Volkan Demirel de en iyi kaleciler arasında 7. sırada bulunuyor.
    [/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=small]
    İkinci yarı hazırlıkları için Antalya Belek’teki Limak Arcadia Golf Sport Resort’e kampa giren Profesyonel Futbol A Takımımız, kamptaki ilk antrenmanını bugün sabah otelin sahasında yaptı. Antrenman öncesi Teknik Direktörümüz Zico, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada, 2007’de gösterilen başarıların 2008’de de tekrarlanmasını istedi.
    Zico yönetiminde, otelin sahasında saat 10.00’da başlayan antrenman bir saat 40 dakika sürdü. Antrenman öncesi saha ortasında toplanan oyuncularına yönelik bir konuşma yapan Zico, “2007’de büyük başarılara imza attık. Bizim için iyi bir sene oldu. 2008’de de aynı başarıları tekrar etmeliyiz. Çünkü taraftarlarımız, bizden bunu bekliyor. Önümüzde sıkı bir maç programı var. Bundan en iyi şekilde çıkabilmenin yolu, iyi çalışmaktan geçiyor. Bugün bu başarıları yakalamak için çalışmaya başladık. Dikkatli bir çalışma temposu içinde olursak, istediğimiz başarıları alırız” dedi.

Konuşma sonrasında idmana başlayan takımımız, antrenörlerimizden İrfan Saraloğlu yönetiminde yaptığı ısınma, koşu koordinasyon çalışmasının ardından kontrollü pasa yönelik keyifli bir çift kale maç ile idmanı tamamladı. Kolej takımı havasındaki takımımızın ilk antrenmanı, neşe içinde geçti. Zaman zaman temposu yükselen antrenmanı otel müşterileri ve taraftarlarımız da izledi. Oyuncularımızdan Deniz Barış ısınma ve koordinasyon çalışmalarından sonra, planlama gereği takımdan ayrı düz koşu yaptı. Oyuncumuz Serdar Kulbige de düz koşu ile antrenmanı tamamladı.
    Diğer kalecilerimiz antrenman sonrası, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde özel bir çalışma yaptı. Antrenman sonrasında oyuncularımızdan Semih, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Takımımız çalışmalarına saat 18.00’de yine otel sahasında yapacağı idman ile devam edecek.
    [/size]

yanıtla: futbolcularımızdan haberler #46417
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Oyuncumuz Can Arat bir süre önce yayına başlayan kendi internet sitesinde Brezilyalı ouyuncumuz Roberto Carlos ile yaptığı bir ropörtaja yer verdi. http://www.canarat.com adresinde yayın yapan internet sitesinde Carlos’la aynı takımda olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade eden oyuncumuz kendi internet sitesinde Carlos’un İstanbul’daki yaşamı ve Türkiye ile ilgili düşüncelerine yer verdi. Kendisi hakkında Roberto Carlos’tan bir yorumu da sitesine ekleyen Can Arat’ın Roberto Carlos’tan “Allah sana oynadığın mevki için gerekli herşeyi vermiş. Sadece biraz sabıra ve sakin olmaya ihtiyacın var” dediği ve Can Arat’a gerek teknik anlamda gerekse taktik anlamda katkıda bulunduğunu anlatmış. Röportajın ayrıntıları için siteyi ziyaret etmeniz yeterli.
    [/size]

yanıtla: DERS NOTU İSTEK BÖLÜMÜ #46416
    blankdilara
    Katılımcı
    selen wrote:
    bana insanda tümor markırlarını bulablir misiniz?

[size=medium]tavsiyem tıp fakültesinde okuyan öğrencilerden yardım iste:whistling::whistling:[/size]

yanıtla: o mu? bu mu? #46415
    blankdilara
    Katılımcı

gerçek:icon6:
    kavak yelleri mi yaprak dökümü mü??

15 yazı görüntüleniyor - 2,431 ile 2,445 arası (toplam 4,844)