Giriş Yap

Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 2,626 ile 2,640 arası (toplam 4,844)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: Son PosT. #45739
    blankdilara
    Katılımcı

:bravo:

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45738
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Turkcell Süper Ligi’nin 15. haftasında sahamızda aldığımız galibiyetin ardından kaptanımız Alex de Souza şunları söyledi: “Takımımızı tebrik ediyorum. Galatasaray’ın neredeyse pozisyonu yoktu ve kazanmayı başardık. Herkesi tebrik ediyorum.
    2-0 kazandık ama daha farklı da olabilirdi. Burada kazanmış olmak çok önemli. Aslında baktığınızda maç kolay olmadı. Önde iyi baskı yapıp alanları kapattık ve maçı kolaylaştırmayı başardık. 2-0’dan sonra da hafta içerisinde Zico’nun öğrettiklerini daha iyi yapabilseydik daha da farklı olabilirdi. Ama maçı kolaylaştıran bizim oyun anlayışımızdan başka bir şey değildi.
    Futbol her zaman böyle olmalı. Ezeli rakip de olsa stadyumları karnaval havasına çevirmelisiniz. Bizim taraftarımızın yaptıklarını her taraftar yapmalı ve futbolcu da saha içerisinde kendi işini yapmalı.
    Deivid ile konuştum ve o bir tartışması olduğunu söyledi. O sırada da hakem kırmızı kart verdi ama herhalde bunu en iyi Deivid cevaplayabilir.”
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45737
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]
    Oyuncumuz Selçuk Şahin maç sonrasında mücadelede kazanarak önemli bir işe imza attığımızı söyledi. Selçuk sözlerine şöyle devam etti: “Bu çok önemli bir maçtı ve biz de bu bilinçle maça hazırlandık. İlk golü bulduk ve ardından da galibiyete iyice odaklandık. Sonra ikinci golü de bulduk. Sonuç önemli değil ama kazandık. Artık aradaki fark bir puan ve zirve için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
    Bugün sadece tribünler değil sahanın içi de çok iyiydi. Arada bir iki kere itişip kakıştık ama bunlar da futbolun tadı. Taraftarımız çok bilinçli ve hiçbir şekilde olay çıkmasına izin vermiyorlar. Bugünün ardından hem futbolcuları hem de taraftarı kutlamak gerekiyor.

CSKA maçı belki de tarihimizin en önemli maçlarından. Kazanırsak bir ilki gerçekleştirmiş olacağız. Bu maça da aynen hazırlanacağız ve o maçı da kazanacağımıza inanıyorum.”
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45736
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu, muhteşem taraftarımızın Galatasaray maçında hafta içinde yayınlanan mesaj doğrultusunda gerekeni yaptığını belirterek, taraftarımıza teğşekkür etti.
    Maç sonrası FB TV’ye değerlendirmeler yapan Şekip Mosturoğlu, “Bu maç öncesi hafta boyunca hiçbir yöneticimiz konuşmadı. Biz sadece internet sitemizden bir mesaj yayınladık. Çünkü stadyumdaki taraftarlarımız coşkuyu ve tüm Fenerbahçelileri temsil ediyordu. Taraftarlarımız yayınladığımız bu mesaj doğrultusunda gerekeni yaptı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim sahadaki rakibimizden farkımız, 12. adamımızdı. Taraftarımızdan CSKA maçında da aynısını bekliyoruz” dedi.
    Galatasaray maçını da değerlendiren Şekip Mosturoğlu, “2. golden sonra daha fazla gol bulabilirdik. Oyun disiplinini hiçbir zaman bırakmamak lazım. 2-0’a da 3 puan veriyorlar ama, 3, 4, 5 olabilirdi. Oyuncularımız az gol attı” diye konuştu.
    CSKA maçını da değinen Mosturoğlu, “Şimdi önümüzde başka bir hedef, CSKA maçı var. Her maç bir final. İnşallah 2. tura geçeceğiz. Oradan da yürüyebildiğimiz kadar yürüyeceğiz. O maça bu maçtan fazla inanıyorum” diye konuştu.
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45735
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]
    Teknik direktörümüz Zico maç sonrasında yaptığı açıklamada oyuncularımızı tebrik etti ve şunları söyledi: “Bizim için mücadele, hırs ve oyun performansı üst düzeyde bir maç oldu. Bu bir ekip çalışmasının ürünüdür. Burada kimse tek başına kazanmaz ya da kaybetmez. Burada kazandığımız karşılaşma, malzemecilerden, futbolculara, teknik heyete ve yönetime kadar herkesin eseridir. Maçta erken bir gol elde ettik. Bu bizi az da olsa rahatladı ancak rakibimiz oyundan düşmedi ve mücadeleye devam etti.
    Soyunma odasında içeriye girdik ve herkesi tebrik ettik. Bu başarı oyuncularımızın hiçbir zaman oynama isteklerini, ümitlerini kaybetmemelerine dayanıyor forma istekleri ve formanın değerini de bu sayede biliyorlar. Ben her zaman adaletli olduğumu düşündüm ve her zaman oyuncularıma şunu söylerim: “Bugün kadroda olmayan haftaya ilk 11’de olabilir.” Bu oluşum ve kadro da bu düşüncelerin eseridir.Kalli’nin 11’i beni şaşırtmadı çünkü bir teknik direktör olarak rakibinizin çıkartabileceği her türlü kadroya alışık olmalısınız. Ayrıca rakiplerin oyun kurgusu yerine kendi takımımı düşünmeyi tercih ederim.

Deivid’in gördüğü kırmızı kartla ilgili yorum yapamıyorum çünkü pozisyonu görmedim o sırada Edu’ya taktik veriyordum. Ayrıca Deivid ile de net bir konuşma yapmadım. Ne olduğu hakkında net bir bilgim yok. Yarın pozisyonu seyredip gerekli yorumları yaparız. Böyle güzel bir maçta ve gol attığı maçta o da arkadaşlarını bıraktığı için Deivid de üzgün. Olay biraz soğusun yarın bakarız.

Ben hakemler ile ilgili yorum yapmaktan hoşlanmıyorum. Çünkü maça çıkarken biz hakemi ya da başka bir şeyi düşünmeyiz. Ancak hakemlerde bazen kriter hatası yapabiliyorlar.”
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45734
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]
    Fenerbahçemizin Galatasaray’a karşı aldığı galibiyet sonrasında oyuncularımızdan Mateja Kezman şunları söyledi: “Çok önem verdiğimiz bir maçtı. Bu maçı kazandığımız için çok mutlu ve gururluyum. Galatasaray’ı yenmek çok önemliydi şimdi sadece bir puan gerideyiz ve zirve için çalışmalarımız devam edecek. Bu zaferde emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum.
    Ameliyatın ardından toparlanmak çok da kolay değil. Oyuna yedek başladım ve girdikten sonra elimden geleni yapmak istedim. Ama sonra 10 kişi kaldığımızda da defansa da yardım etmeye çalıştım.
    Semih için çok mutluyum. O da elinden geleni yapıyor. Çok iyi işler çıkarıyor ve O’nun gibi bir takım arkadaşınız olması çok önemli. Tecrübelerimi de her zaman O’na aktarmaya çalıştım. Ben yokken de şimdi de çok önemli işler yapıyor.
    Taraftarımız hakkında tek kelime söyleyebilirim. Muhteşemler. Bize verdikleri destek çok güzel. Hepsine çok teşekkür ediyorum.”
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45733
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Fenerbahçemizin Galatasaray karşısında aldığı 2-0’lık galibiyet sonrasında Uğur Boral açıklamalarda bulundu. Uğur şunları söyledi: “Bugün herkesin düşündüğü gibi Fenerbahçe galip geldi. Sürpriz olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe’nin kadrosu ortada. Günümüzde olduğumuzda yenemeyeceğimiz takım yok. Rakibimiz namağluptu ama bizimle oynamadıkları için böyleydi. Çarşamba günü CSKA ile yapacağımız maçın önemini biliyorduk ama o maçı hiç düşünmedik. Artık çalışmalarımızı ve motivasyonumuzu o maça göre hazırlayacağız. O gün de iyi konsantre olup oynarsak o maçı da kazanacağız ve herkese hayırlı uğurlu olacak.”
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45732
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu, Fenerbahçe’nin Anadolu’nun en büyüğü olduğunu, Anadolu ve Türkiye’yi temsil ettiğini söyledi.
    Galatasaray galibiyetinden sonra FB TV kameralarına açıklamalar yapan ve galibiyeti değerlendiren Mahmut Uslu, “Biz Anadolu’nun en büyüğüyüz. Anadolu ve Türkiye’yi temsil ediyoruz. Takımımız oturdu, belli bir zaman geçti. Bu takım daha da iyi olacak. Bugün Galatasray’a basket ve Paf’ta yenilmiştik. Paf’ta yenildik ama ağabeyleri gerekeni yaptı. Basketbolda da Partizan maçından gelen bir yorgunluk vardı takımın üzerinde. Şu anda Türkiye’nin yüzde 50’den fazlası mutlu. Hatta yüzde 80 desek daha doğru. Çünkü Beşiktaşlılar da çok mutlu” diye konuştu.
    Önümüzdeki CSKA maçını Fenerbahçe tarihinin en önemli maçı olarak gösteren Mahmut Uslu, “CSKA maçı tarihimizin en önemli maçı. CSKA maçını kazanarak ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde tur geçeceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde ondan sonra maçlar tek, tek tur usulü. O maçlarda deplasmanlarda iyi oynarsak, bu seyirciyle neler yapabileceğimizi göstereceğiz” diye konuştu.
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45731
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]maçın ardından Başkanvekilimiz Nihat Özdemir açıklamalarda bulundu. Özdemir şunları söyledi:
    “Maçın hemen ardından soyunma odasına gittik, sadece teknik kadroyu ve Zico’yu tebrik ettik ardından da soyunma odasından ayrıldık. 15 maçtır yenilmeyen Galatasaray sahamıza geldi ve onları burada iyi oyunumuzla 2-0 yendik.

Galatasaray maçları hep stresli olurdu ama bugün taraftarımızın gösterdiği ilgi, sahaya yabancı madde hiç atmadığı ve sadece takımına destek olduğu maçta seyircimiz örnek bir seyirci olduğunu gösterdi. Taraftarımıza sahada ve dışında yürekten teşekkür ediyorum. Maçın başından beri yaptığımız anonslara ve açıklamalara aynen uydular. Sahaya hiçbir şey atmadılar. Son Galatasaray maçında yaşananları hala hatırlıyoruz ama bizler Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nun farkını gösterdik.
    Maalesef spor medyasında özellikle transfer konusunda yanlış haberler yayınlanıyor. Sayın Başkanımız ve yönetim kurulunun açıklamaları oldu. Medyanın da dikkatli olması gerekli. Bizim transfer konusunda bir çalışmamız yoktur. Takımımız devre sonunu beklemektedir.

Deivid’in gördüğü kırmızı kartta ne olduğunu ve neden olduğunu anlayamadım. Soracağız. Kritik bir maçta herkesin dikkatli olması lazım ve izleyerek analizini yapacağız.”
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45730
    blankdilara
    Katılımcı

[size=large]STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
    HAKEMLER: Fırat Aydınus , Serkan Ok , Tarık Ongun

FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Gökhan , Lugano , Edu , Roberto Carlos (Kazım dk. 90+2 ), Mehmet Aurelio , Selçuk , Uğur Boral (Vederson dk. 46 ), Alex , Deivid , Semih (Kezman dk. 72 )

GALATASARAY: Orkun , Uğur , Song , Servet , Hakan Balta , Sabri , Volkan Yaman (Ümit Karan dk. 63 ), Barış (Mehmet Topal dk. 84), Serkan , Arda (Hakan Şükür dk. 74 ), Nonda

KIRMIZI KART: Deivid (dk. 78)

GOLLER: Semih (dk. 5), Deivid (dk. 56)

SARI KARTLAR: Uğur, Semih, Deivid, Edu (Fenerbahçe), Song, Volkan Yaman, Arda (Galatasaray)
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45729
    blankdilara
    Katılımcı

[size=large]
    Turkcell Süper Ligi’nin 15. haftasında Fenerbahçemiz Galatasaray’ı konuk etti. Takımımız maçtan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmada Deivid kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Maçın ayrıntıları şöyle:
    5′ Alex’in pasında topla buluşan Semih, sağ çapraza inerek attığı şut Orkun’u bacaklarının altından geçerek filelere gitti. 1-0
    15′ Barış Özbek’in ceza sahasının dışından çektiği sert şut kalecimiz Volkan’da kaldı.
    19′ Volkan Yaman’ın yaklaşık 25 metreden çektiği sert şut yandan auta gitti.
    21′ Semih’in pasında ceza sahasının sağında topla buluşan Gökhan’ın şutunda kaleci Orkun topu kornere çeldi.
    26′ Roberto Carlos’un uzaktan sert şutunda kaleci Orkun topu kornere çeldi.
    41′ Uğur Boral’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Alex’in şutunda kaleci Orkun’den dönen topu Galatasaray defansı uzaklaştırdı.
    43′ Arda’nın ara pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Nonda’nın şutunda top kaleci Volkan’da kaldı.

İKİNCİ YARI

47′ Barış’ın sert şutunu kaleci Volkan iki hamlede topu kontrol etti.
    48′ ceza saha içerisinde topla buluşan Semih’in şutunda kaleci Orkun son anda yatarak topa sahip oldu.
    50′ Aurelio sol çaprazdan ceza alanına girerken attığı şut kaleci Orkun’dan döndü, daha sonra topu Galatasaray defansı uzaklaştırdı.
    56′ Galatasaray ceza sahasının sağ çaprazında kazanılan serbest vuruşu kullanan Roberto Carlos’un yerden sert şutu baraja çarptı, ceza sahası içinde topu önünde bulan Deivid’in yerden plase vuruşunda top kaleci Orkun’un yanından geçerek ağlara gitti. 2-0
    64′ Semih’in pasında sol çaprazda topla buluşan Aurelio’nun şutun top yandan auta gitti.
    66′ Sağ kanattan hızla ceza sahasına giren Gökhan Gönül şık bir çalımla önünü boşalttı ve yerden gönderdiği pasta Alex topun üzerinden atladı, Deivid’den önce araya giren Galatasaray defansı topu uzaklaştırdı.
    67′ Deivid’in ceza sahası sağ çaprazından sert şutunda kaleci Orkun topu kornere çeldi.
    73′ Ümit Karan’ın sağ çaprazdan sert şutunda top yandan auta gitti.
    78′ Deivid, Fırat Aydınus’tan direk kırmızı kart gördü.
    FB 2-0 gs
    [/size]

yanıtla: Son PosT. #45656
    blankdilara
    Katılımcı

:happy:

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #45655
    blankdilara
    Katılımcı

[size=small]aseton:icon6:[/size]

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #45654
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]arkadaşımın ağabeyinin ismi:happy:
    gülçin..??
    [/size]

yanıtla: ..:: turkcell süper lig’de bu hafta ::.. #45636
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Oyuncularımızdan Diego Alfredo Lugano Moreno, yarın oynayacağımız Galatasaray maçında taraftarımızın, her zaman olduğu gibi kendilerine destek vereceğini belirterek, “Taraftarlarımızın yüreklerindeki Fenerbahçe sevgisi o kadar büyük ki, bu stadyum taraftarlarımıza dar gelecek” dedi.
    Bugün basına kapalı olarak yapılan antrenman öncesi resmi sitemize bir açıklama yapan Lugano, Galatasaray maçını değerlendirdi. Lugano, “İki takım için de yılın en önemli maçı. Ama bizim açımızdan daha da önemli. Çünkü rakibimizi yakalamak için önemli bir fırsat. İyi bir mücadele vereceğimizi umuyorum. Hazırlıklar anlamında takımda her şey olumlu bir şekilde geçiyor ve bu haftayı taraftarlarımıza güzel bir hafta olarak yaşatmak istiyoruz” dedi.
    Lugano, “Galatasaray maçında gol atmayı hedefliyor musun?” şeklindeki bir soruyu ise, “Elbette derbilerde gol atmak güzel bir duygu. Ama bizim ilk görevimiz takıma gelecek tehlikeleri savuşturmak. Yani bizim görevimiz savunma. Ama bundan fırsat bulursam, gol atmaktan keyif duyarım” diye yanıtladı.
    Son olarak taraftarımıza duyduğu güveni dile getiren Lugano, “Taraftarımız, her zaman olduğu gibi bize destek verecek. Stadımızın onlara dar geleceğini biliyorum. Taraftarlarımızın yüreklerindeki Fenerbahçe sevgisi o kadar büyük ki, bu stadyum taraftarlarımıza dar gelecek” dedi..
    [/size]

15 yazı görüntüleniyor - 2,626 ile 2,640 arası (toplam 4,844)