Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=medium]
Fenerbahçemiz Ankaraspor maçı hazırlıklarına milli takımda yer alan oyuncularımızdan yoksun olarak devam etti.Bir saat 15 dakika süren sabah idmanında takımımız üst sahada koşu, koordinasyon ve istasyon çalışması yaptı. Ardından oyuncularımız bellerine bağlanan lastiklerle kuvvet çalışması yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan takımımızda bir grup 5’e 2 top çalma, diğer grup ise ayak tenisi oynayarak idmanı tamamladı.
Alex, takımdan ayrı egzersiz uzmanımız Eurico Campos ile sakatlıkları süren Serdar ve Gürhan tesislerde çalışırken, çalışmalarını Sırbistan’da sürdüren Kezman antrenmana katılmadı. Ayrıca oyuncumuz Tümer Metin de takımdan ayrı düz koşu yaptı.AKŞAM ANTRENMANINDAN NOTLAR
Takımımız akşam da 1 saat 15 dakika süren bir antrenman yaptı. Antrenörlerimizden İrfan Saraloğlu’nun yaptırdığı koşu, koordinasyon ve ısınma hareketleriyle başlayan akşam antrenmanında, Sant’anna takımımıza kondisyon ve güç toplamaya yönelik bir çalışma yaptırdı. Sabah düz koşu yapan oyuncularımızdan Tümer Metin de bu çalışmaya katıldı. Tümer, sabah diğer arkadaşlarının yaptığı gibi beline bağlanan lastiklerle kuvvet çalışmasını, akşam antrenmanında yaptı. 1 saat 15 dakika sonra Sant’anna antrenmanın bittiğini söylemesine rağmen, oyuncularımız sahadan çıkmayarak top oynamak istediklerini belirttiler. Sant’anna’nın çift kaleyi kabul etmemesi üzerine, aralarında Roberto Carlos’un da bulunduğu 8 oyuncumuz, İrfan Saraloğlu ile birlikte sahada kalarak, top çalma oyunu oynadı. Aynı dakikalarda Colin Kazım, Deivid, Vederson ve Can da sahanın bir ucundan diğer ucuna, minyatür kaleyi gol atmaya çalıştı. Renkli dakikaların yaşandığı akşam antrenmanın son renkli görüntüsü, Deivid’in kafasında top sektirerek, üzerindeki malzemeleri çıkarmasıydı. Anterenmanın resmen bitmesinden 20 dakika sonra, oyuncularımızın sahayı tamamen terk ederek soyunma odalarına gitmesiyle akşam antrenmanı sona ermiş oldu. Takımımız, yarın saat 11.00’de yapacağı tek antrenmanla çalışmalarına devam edecek.
[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Profesyonel Futbol A Takımımız, 3 günlük izinin ardından, Turkcell Süper Lig’in 13. haftasında B.B.Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, Samandıra Kamp Merkezi’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Koşu, koordinasyon ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Milli takımlarda yer alan oyuncularımızın yanı sıra sakatlıkları süren Kezman, Alex, Serdar ve Gürhan’ın yer almadığı, izinli olan teknik direktörümüz Zico’nun katılmadığı antrenmanda oyuncularımız kademeli koşu yaptı. Takımımız yarın saat 11.00 ve 17.00’de yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek…
[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]Katar’da 1 Kasım tarihinde Dr. Popoviç’in kliniğinde sağ dizinden artroskopi ameliyatı olan oyuncumuz Mateja Kezman, ülkesi Sırbistan’da çalışmalarını sürdürdüğünü, önümüzdeki hafta başında Türkiye’ye geleceğini ve gelir gelmez antrenmanlara başlayacağını belirterek, “Bomba gibi geri dönüyorum” dedi.
Resmi internet sitemize bir açıklama yapan Mateja Kezman, geçirdiği ameliyat ve hazırlıklarıyla ilgili olarak bilgiler verdi. Kezman, “Katar’da başarılı bir ameliyat geçirdim. Daha sonra Sırbistan’a geçtim. Ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarını halen ülkemde sürdürüyorum. Ameliyattan 5 gün sonra hafif tempolu yürüyüşlere başladım. Daha sonra ağırlık ve kas güçlendirici çalışmalar yapmaya başladım. Bir an evvel takımıma dönmek için Sırbistan’da çalışıyorum. Önümüzdeki hafta başında Türkiye’ye geleceğim ve gelir gelmez de antrenmanlara çıkacağım. Doktorların vereceği raporlar doğrultusunda, maç kondisyonunu da kazandıktan sonra, yeniden Fenerbahçe’de görev alır hale geleceğim. Uzun süredir beni rahatsız eden sakatlığımdan kurtuldum. Fenerbahçe’ye, bomba gibi geri dönüyorum” dedi.
[/size]
dilaraKatılımcı:bravo: :bravo:
dilaraKatılımcı[size=x-small]çok yazık yaa:sm_cry:üzüldüm
[/size]
dilaraKatılımcı[size=x-small]minik[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]yok valla:icon9:
naz..?[/size]
dilaraKatılımcı:happy:
dilaraKatılımcı[size=small]öyle birini tanımıyom valla:icon6:
nisan..?[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]dawn of victory:whistling:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]birincisi kediler zaten temiz hayvanlar.her an kendilerini temizlerler,boş vakitlerinde hep yalanırlar:icon6:Bunun için suya pek ihtiyaçları yoktur.ikincisi de güzelliklerine birascık düşkündürler.oysa ıslak bir kedi gördüğümüzde çoğunlukla onlara acınası bir halde bakarız.
[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz:flowers:
[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]vizeler iyi geçti daha nasıl olabilirim: SÜPER:bravo:
[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]alet çantasını alıp arabanın lastiğini değiştirmiş…
alet çantasına nolmuş..?:w00t:
[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]intresellüer[/size]
- YazarYazılar