Oluşturulan forum yanıtları
- YazarYazılar
-
dilaraKatılımcı[size=small]:bravo:“Barcelona ile final oynamak istiyoruz”:bravo:
Fenerbahçemizin PSV ile yaptığı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında başarılı bir performans sergileyen Gökhan Gönül bugünkü antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Genç oyuncumuz, dünkü karşılaşma ile ilgili olarak “Takım olarak dünkü maça kilitlenmiştik. Her şeyin bilincindeydik ve o şekilde sahaya çıktık. Fenerbahçemizin geçen yıllarda şanssız bir kaderi vardı bu yıl o kaderi değiştirmek istiyoruz. Gruptan yüzde 90 çıktık sayılır. Sahada mücadele veren herkes birlik oldu ve karşılaşmadan galip çıktık. Bu galibiyetten dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Hedefimiz bu yıl sadece bu değil. Bundan sonraki yıllarda da başarıları yakalamak istiyoruz. Bir üst tura çıktığımızda da iyi bir performans çıkartarak taraftarımızı ve camiamızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.
Teknik direktörümüz Zico’nun Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibimizin aslında Barcelona olduğunun hatırlatılması üzerine Gökhan Gönül, “Zico’nun daha önce de söylediği bir şey var. Bizim Şampiyonlar Ligi’nde aslında rakibimiz Barcelona diyordu. Onlarla mücadele bizi zorlayabilir. Onun dışındaki takımlar bizim ayarımızda ve ortada geçecek maç olduğunu söylüyordu. Ben de öyle düşünüyorum. Biz öteki takımlardan kendimizi ayrı tutmuyor, en az onlar kadar başarılı ve kadroya sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Barcelona ile final oynamak istiyoruz. Onlarla birlikte finale kalmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı.
Gökhan, sergilediği performansla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Ben buraya ikinci lig de şampiyon olup oynadığım takımı Süper Lig’e çıkarıp geldim. Kimse Fenerbahçe’ye gelirken yedek kalmak istemez. Ben de burada oynayabileceğime, büyük bir takımın sorumluluğunu taşımaya, camianın hedeflerinin bilincinde olarak geldim. Bu sorumluluğu kaldırabileceğime inanarak geldim. Hocamın verdiği görevi ve yansı iyi değerlendirip iyi maçlar çıkardığımı düşünüyorum. Taraftarımız sağ olsun beni bağrına bastı destek verdi. Benim için onlar ekstra bir güç. Ben profesyonel olarak 3. ligde başladım. Takım arkadaşlarımızla birlikte takımımızı Süper Lig’e kadar çıkardık. Zorlu maçlar geçirdik. Bunlar bana tecrübe oldu, güç oldu. Stresli maçlara nasıl çıkacağımı öğrendim. Zorlu maçlara da bu şekilde hazırlandım. Elimden geleni her şeyi sahada vermeye çalışıyorum. Benim için final oynamak bile Şampiyonlar Ligi’nde stres değil daha çok bir heyecan ve hoş bir şey. Tam zamanında Fenerbahçe’ye geldiğimi düşünüyorum. Basamakları bir bir çıkmak varken, 1’den 5’e atlamak kötü bir şey. Yaşım da çok genç değil. Artık dünya futbolunda 23 yaşında bir oyuncunun çok genç olduğunu düşünmüyorum. Ben teknik direktörümüz Zico’ya teşekkür ediyorum. Geldiğimiz ilk günden bugüne kadar yedek ve as kavramı olmadığını söylüyordu. Bu da benim için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Dün Yasin de iyi bir performans sergiledi. Yedek kavramının olmadığını ispatladığımızı düşünüyorum.”
Gökhan Gönül öncelikli hedefinin Fenerbahçe camiasında başarılı olup uzun yıllar sarı- lacivert formayı taşımak olduğunu ayrıca milli takımda da forma giymek istediğini söyledi. Gökhan sözlerine şöyle devam etti: “Fenerbahçe’de büyük başarılar elde etmek temel hedefim. Ayrıca her Türk gencinin hayallerini süsleyen bir milli takım formasını giymek istiyorum. Fatih hocamızın, futbol anlayışı karakteri, gözlerine baktığınızda maçı kazanma hırsını görebiliyorum. Oyuncu seçimlerinde yanılacağını hiç düşünmüyorum. Ben bugün çağrılsam da çağrılmasam da düşüncelerim değişmeyecek. Türkiye’de yaşayıp bu kültürü alan hiç kimse milli takımın başarısızlığını istemez. Ben onun futbol bilgisine güveniyorum. Birlik olmak gerekiyor. Norveç maçı Türk futbolunu yakından ilgilendiren bir maç. İnşallah galibiyet alıp dünya şampiyonasında biz de varız deriz.”
[/size]
dilaraKatılımcı:sm_cry: :sm_cry: :sm_cry:[size=small]çok üzüldüm yaa:sm_cry::sm_cry::sm_cry:[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]emeğine sağlık:flowers:gerçekten güzel bilgiler[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]
Turkcell Süper Ligi’nin 12. haftasında Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz hazırlıklarına başladı. Dünkü karşılaşmada oynayan futbolcularımız rejenerasyon idmanı yaparken, diğer oyuncularımız koşu, koordinasyon, istasyon, pas çalışmasının ardından çift kale maç ile idmanı tamamladı. İdmanda sakatlıkları bulunan Kezman, Serdar, Gürhan, Tümer yer almadı. Yasin ve Volkan ise sahada düz koşu yaptı.Takımımız yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenman ile çalışmalarına devam edecek.
[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]“Mabedimizi hep böyle rakiplere dar edelim”
Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı, FBTV’de Fatih Demirkol’un konuğu oldu. Volkan Ballı, “Taraftarımıza maç öncesinde mesaj vermiştik. Çünkü tarihimizin en önemli maçlarından birine çıkıyorduk. Taraftarımız bu mesajı aldı ve takımımıza itici güç oldu. Bunu isteyen aslında biz değildik takımdı. Takım, hep seyircinin bu şekilde arkasında olmasını istiyor. Şarkı, türkü ve marşları başarı kazanıldıktan söylenmesini istiyor. Bize bu onuru yaşatan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Artık bu maç geride kaldı. Yaptıklarımızın daha iyisini yapmalıyız. Bundan sonraki maçlarda da seyirci her pozisyonda rakibe bu baskıyı vermeli. Daha sonra şarkı ve türkü söylemeliler. Bundan sonra da kendi mabedimizi rakiplere hep böyle dar edelim. Ayrıca seyirci bunu yaparken olumsuz hiçbir şeye izin vermedi. Sahaya en ufak bir şey bile atılmadı, bir kaç meşalenin dışında bir şey olmadı” diye konuştu.
Volkan Ballı üst üste gelen maçların takımımızı fizik ve motivasyon yönünden etkilemediğinin görüldüğünü belirterek “Türk takımlarının Dünya’yla rekabet edebilmesi için bunun böyle olması gerekiyor. Biz Beşiktaş ile çok zor bir lig maçı yaptık. Ardından PSV ile oynadık. Fizik açıdan takımımızda bir düşüş olmadı. Biz de zaten fiziki açıdan yeterliyiz demiştik. Şimdi Kayserispor ile oynayacağız. Fenerbahçe’de bu böyle devam edecek. Profesyonel yaşantıda dünü unutmalısınız ve her zaman hazır olmalısınız. Ayrıca takımımızda direkt olarak oynamayanlar da ne kadar hazır olduklarını gösterdi. Fenerbahçe’nin milyonlarca taraftarı var. Fenerbahçe ile yatıp kalkan on binlerce insan var. Buradaki herkes bunun bilincinde. Hafta sonu çok önemli bir rakiple oynayacağız. Bu maçtan da başarı ile ayrılıp sezon sonunda şampiyonluk bekliyoruz. Bunu da alacak gücümüz var” diye konuştu.
[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Fenerbahçemizin Turkcell Süper Ligi’nin 12. haftasında Kayserispor ile Kayseri Atatürk Stadı’nda yapacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. 11 Kasım 2007 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşmayı Oktay Demiray yönetecek.
[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]
Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos, dün yaptığımız PSV Eindhoven maçı ile birlikte kariyerinin 111. Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıktı.Brezilyalı oyuncumuz Şampiyonlar Ligi’nde bu kadar yüksek bir maç sayısına ulaşmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini söyledi. Carlos, sitemize yaptığı açıklamada “Dün oynadığımız PSV maçı ile birlikte kariyerimdeki 111. maçıma çıkmış oldum. Bu birçok futbolcuya kısmet olmayacak bir başarı. Bu benim için mutluluk verici. Futbola devam ettiğim müddetçe bu sayı günden güne artacaktır.”
[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]İdman 17.00’de

Fenerbahçemizin Kayserispor ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıkları bugün başlıyor. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi’nde yapılacak idman saat 17.00’de başlayacak ve basına açık olacak.
[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Galibiyetimiz Hollanda basınında
Hollanda basınında Fenerbahçemizin PSV’yi mağlup etmesi geniş yankı buldu. Gazeteler Fenerbahçemizin PSV’den üstün bir takım oyunu sergileyerek karşılaşmayı rahat ve kolay bir şekilde kazandığı belirtti. Gazetelere göre, takımımız Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam edecek, PSV’nin ise bu şansı hemen hemen kalmadı.
Ülkenin en büyük gazetesi De Telegraaf, “PSV geriye düştü, Fenerbahçe karşısında gole uzaktı” başlığını attı.
De Volkskrant Gazetesi, “Fenerbahçe PSV’nin kalite eksikliğini iyi değerlendirdi, iki dakikada işi bitirdi” başlığını kullandı.
Gazeteler, PSV’nin kalite ve takım oyunu olarak Fenerbahçe’den geride kaldığını da belirtti.
[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]:flowers:aramıza hoşgeldin..[/size]
dilaraKatılımcı:sm_cry: :sm_cry: :sm_cry:
[size=small]ikisine de yazık olmuş..[/size]
dilaraKatılımcı[size=small]aramıza hoşgeldin:flowers:[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]Saracoğlu’nda sevgi gösterileri
Karşılaşmanın ardından uzun süre tribünlerden ayrılmayan taraftarlar, stadyum hoparlörlerinden çalınan şarkılar ve marşlarla büyük coşku yaşadı. Maç sırasında tribünlerdeki farklı tezahürat ve destekleriyle coşkulu bir atmosfer oluşturan taraftarlar, maç sonunda da futbolcularımıza uzun süre sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlarımız, karşılaşmanın son dakikalarında her futbolcuya ayrı ayrı tezahüratlar yaptı.
PSV Eindhoven karşısındaki etkili futboluyla kazanan oyuncularımız bitiş düdüğünün ardından yoğun mutluluk yaşadı. Saha içinde birbirlerine sarılarak galibiyet sevincini paylaşan futbolcularımız, tribünlere giderek taraftarları selamladı.
Karşılaşmanın ardından birbirlerini tebrik eden iki takım futbolcuları, centilmenlik örneği sergiledi.
Özellikle iki takımda forma giyen Brezilyalı futbolcuların, birbirlerine sarıldıkları görüldü.Taraftarlarımız, futbolculara sevgi gösterilerinde bulunurken, teknik direktörümüz Zico’yu da unutmadı. Maçın son dakikalarında, tribünler ”I Love You Zico” tezahüratlarıyla Brezilyalı teknik direktörümüze sevgi gösterilerinde bulundu.
[/size]
dilaraKatılımcı
[size=medium]
UEFA resmi sitesi Fenerbahçemizin 2-0’lık PSV zaferine geniş yer ayırdı. UEFA adına maçı Saracoğlu’dan yorumlayan Paul Saffer “Fenerbahçe işi ilk yarıdaki rüzgarıyla bitirdi” dedi.Sitede yer alan yorumlar şöyle.”İlk yarıda iki dakika arayla gelen goller Fenerbahçe’ye büyük avantaj sağladı. Fenerbahçe 4. hafta sonunda 8 puana ulaşırken PSV Eindhoven 4 puanda kaldı. G Grubu lideri Inter ise 9 puanda.” “Colin Kazım’ın 28. dakikadaki şutu PSV Eindhovenli Dirk Marcellis’e çarpınca yön değiştirdi ve kaleciyi yanıltarak ağlara gitti. Hollandalılar golün şokunu üzerlerinden atmaya çalışırken Alex’in pasını düzgün bir vuruşla ağlara yollayan Semih Şentürk’de farkı ikiye çıkaran isim oldu.” “Seyircinin maç öncesindeki ısınma sürecinde başlattığı yoğun tezahürat PSVli oyuncuları olumsuz etkilerken, Türkler taraftarını da arkasına alarak hücum etti. 90 dakika boyunca hiç susmayan seyirci alınan galibiyette önemli rol oynadı.”“Fenerbahçe’de Deivid ve Lugano’nun yerine oynayan isimler sergiledikleri performansla bu oyuncuların eksikliğini hissettirmezken Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Alex saha içinde takımını yönlendirdi ve galibiyetin mimarı oldu.”
“PSV kalecisi Gomes özellikle ikinci yarıda yaptığı kurtarışlarla farkın artmasını engelleyen isimdi. PSV’yi sahasında geçmişte de mağlup eden Fenerbahçe gruptan çıkmayı başaramamıştı. Ancak bu kez durum farklı olacağa benziyor.”
[/size]
dilaraKatılımcı[size=medium]“Büyük bir maç yaptık”
Teknik Direktörümüz Zico, maç sonrası yaptığı açıklamalarda, takımın bugün büyük bir maç ortaya koyduğunu, oyuncularının performanısdan memnun olduğunu söyledi. Zico, Alex’i sakatlığının daha ileri gidebileceğini düşünerek çıkardığını, bu oyuncunun Kayserispor maçında kadroda yer almayacağını da duyurdu.
PSV maçı sonrası açıklamalar yapan ve basın toplantısı düzenleyen Zico, “Burada bugün büyük bir maç yaptık. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Ciddiyeti elden bırakmadılar. Eksiklerimiz vardı ama, bizim için oyuncularımızın kendine güveni önemlidir. Colin’e, hepsine olduğu gibi güvendim. Futbol kolektif bir oyundur. Ortak oynayınca güzel sonuçlar çıkar. Gökhan’ın performansından da çok memnunum. Ciddiyetini sürdürdü. Sorumluluğunun hep bilincindeydi. Ben Gökhan’ı tebrik ediyorum. Taraftar da ona gereken sevgiyi gösterdi. Benim için mutluluk verici bir şey var. Futbolcularım şans bulmak için çalışıyor. Bir teknik direktörün, yedek kulübesine baktığında oyuna renk katacak futbolcularının olduğunu bilmesi çok önemli. Alex, bundan sonraki Kayserispor maçında yok. Beşiktaş maçında bu maçı düşünerek oyundan çıkarmıştım. Bugün de rahatsızlığının daha ileri gidebileceğini düşünerek oyundan çıkardım. Alex, önümüzdeki maçta yok. Daha sonra 15 günlük bir sürte var. İyileşmesi için her şeyi yapacağız. Alex’in bu sakatlığının eski sakatlığıyla bir ilgisi yok. Özellikle kendisi şut ve pas çektiğinde, topun istediği hızda gitmemesinden şikayetçi. Bir güç sıkıntısı var. Güçlendirme çalışması yapacağız.Kendisine özel tedavi uygulayacağız. Lugano ve Deivid kadroda yeniden yer alacak Tümer’in sakatlığı sürüyor. Elbette en formda olan, bize katkı sağlayacak futbolcuları değerlendireceğiz. Tempomuz yüksek olabilir ama bunun gereğini yapacak futbolcular var elimizde” diye konuştu.
[/size] - YazarYazılar