Oluşturulan forum yanıtları

15 yazı görüntüleniyor - 3,826 ile 3,840 arası (toplam 4,597)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: rEsİmLerLe FENERBAHÇEMİZ #41082
    blankdilara
    Katılımcı

stadxl5.jpg

kupavg8.jpg

yanıtla: rEsİmLerLe FENERBAHÇEMİZ #41081
    blankdilara
    Katılımcı

gsduagq2nk5mf3.jpg

tektrflpe5.jpg

yanıtla: rEsİmLerLe FENERBAHÇEMİZ #41078
    blankdilara
    Katılımcı

takmruhusj9.jpg

serdarvolkanelelebo3.jpg

appiahab9.jpg

yanıtla: rEsİmLerLe FENERBAHÇEMİZ #41074
    blankdilara
    Katılımcı

aslaaavx4.jpg

fbgc5.jpg

yanıtla: FB-CSKA Moskova #41070
    blankdilara
    Katılımcı

[size=x-large]Fenerbahçe, Moskova’da
    Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nde salı günü CSKA Moskova ile oynayacakları maç için Moskova’ya geldi.

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde salı günü deplasmanda Rusya’nın CSKA Moskova takımıyla yapacağı maç için Rusya’ya gitti.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla maçın oynanacağı Moskova’ya gelen sarı-lacivertli kafile, Vnukovo Havalimanı’na indi.

Kafile buradan, Moskova’da konaklayacağı otele hareket etti.

Fenerbahçe’de Moskova’ya gelen kafilede, maç eksiği bulunduğu için henüz hazır olmayan Appiah ve Tümer’in yanı sıra sakatlığı bulunan Semih ile Can, kaleci Serdar ve Gürhan yer almıyor.

Fenerbahçe, maç öncesi son çalışmasını maçın oynanacağı Lokomotiv Stadı’nda TSİ 17.00’de gerçekleştirecek.

Teknik direktör Zico ise antrenmandan yarım saat önce maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.[/size]

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #41067
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]iklim[/size]

yanıtla: BU İSİM NEYİN OLUYOR #41065
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]arkadaşım..
    erdi ??
    [/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]yanağın gamze olsa bay bay kuzum..[/size]

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #41058
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]osman[/size]

yanıtla: SON HARFTEN KELİME SÖYLE #41051
    blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]proton[/size]

yanıtla: rEsİmLerLe FENERBAHÇEMİZ #41031
    blankdilara
    Katılımcı

b13095fbjf8.jpg

fbld8.jpg

blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Aslında niyetinde teknik direktörlük yoktur Bülent hocanın. Önlerindeki 4 maçı atlatıp ondan sonrası için yeni hoca arayışına girecektir. İlk maçında Fenerbahçe’ye 4-0 kaybeder ama bunu önemsemez. Çünkü hedef 12 puanla son sıraya demir attıkları ligdir. 11 Kasım 2006 günü İnönü’de Beşiktaş’ı 1-0 yenerler. Bir hafta sonra evlerinde Trabzon’u da aynı skorla geçerler. Galatasaray’a Ali Sami Yen’de 3-1 yenilirler ama ilk yarının son haftasında aldıkları Ankaragücü galibiyeti onları 10. sıraya kadar taşır. Artık yeni hoca arayışları rafa kaldırılmıştır. Ligin en genç teknik direktörünün takımı ligi 7. bitirir.

Sivasspor bu sezona da iyi başladı. Ligin ilk haftasında Trabzon’la olaylı maç oynadılar. Bülent, Trabzon’un hükmen mağlup sayılıp üç puanın kendilerine verilmesi durumuyla ilgili ise ‘kurallar neyse o uygulansın’ diye konuşuyor. Trabzon maçı haricinde oynadıkları 5 maçın 4’ünü kazanan Uygun’un talebeleri ligde Galatasaray ve Beşiktaş’ın ardından üçüncü sırada bulunuyor. Sivasspor’un ligdeki en büyük hedefi ise UEFA Kupası’na katılmak.

O, Sivasspor’da başarılı olursa bir gün Fenerbahçe’yi çalıştıracak hocalardan biri olacağına inanıyor. Bu göreve geldiğinde de ’20 milyon Fenerbahçe taraftarını arkama alarak Şampiyonlar Ligi Kupası’nı Kadıköy’e getireceğim’ diyor.[/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]BÜLENT NASIL HOCA OLDU?

Bülent Uygun futbolu bıraktıktan sonra menajerliğe başlar. Fatih Tekke, Gökdeniz, Cihan, Orhan Ak gibi oyuncular için kulüpler artık onunla pazarlık yapıyordur. Bu dönemde bir çok maç izler. Mecnun Otyakmaz’ın tekrar Türkiye’ye dönmesiyle Sivasspor’un menajerliğine geçer. 800 milyar borcu olan ikinci ligdeki bu takımda yapacak çok şey vardır.
    Kurduğu kadroyu teknik direktör İsmail Kartal’a emanet eder. Sezon sonu Süper Lig’dedirler. Burada da iyi bir ekip oluşturur. İlk yılında takımı Alman Werner Lorant çalıştırır. İkinci sezon ise takımın başında Karol Pecze vardır. “İyi bir hocaydı. İyi çalışıyordu. Ama işler iyi gitmedi. 13. hafta ligin en alt sırasındaydık.”

Başkanla oturup konuşur. Bir kan değişikliğine gidilecektir. Ancak fikstüre bakıldığında önlerinde Fenerbahçe (kupa), Beşiktaş, Trabzon ve Galatasaray maçları vardır. “Başkana dedim ki, bu zorlu maç trafiğinde hangi hocayı getirirsek getirelim alınacak kötü sonuçlar bizi iyice darmadağın eder. Başkan ‘peki ne yapacağız’ dedi. Dedim ki, ben eşofman giyeceğim. Oyunculara diyeceğim ki 3.5 senedir sizin bütün sorunlarınızla ilgilendim. Şimdi takımın başındayım. Artık sıra sizde, bana yardım edeceksiniz.”[/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Sıkıntılı günlerinde kendisine tek el uzatanın uzun zamandır tanıdığı Mecnun Otyakmaz olduğunu ve bunu hiç unutmadığını dile getiren Bülent, futbolu bırakma kararı almasına rağmen 1 yıl sonra yeniden yeşil sahalara döner: “Göztepe’ye kiralık gittim. Kadro dışı bırakıldım. Sonra üçüncü ligdeki Zonguldakspor’a gittim. Oraya sırf Zonguldak Maden İşçileri’nin deprem zamanı Sakarya’ya yaptıkları yardımlar sebebiyle gitmiştim. Kulüp kapanıyordu. Elimizi taşın altına soktuk. Amele birliğinin yatakhanelerinde bile yattım. Sezonun son maçında şampiyonluğu kaçırdık.”

Bülent Uygun, Zonguldak’ta bir sene kaldıktan sonra Mecnun Otyakmaz’ın başkanı olduğu Üsküdar Anadolu takımında pazar günleri maça gelip çıkan bir futbolcudur artık. Daha yaşı 31’dir. “Mecnun Başkan daha sonra Sivas’a başkan oldu. 2001-2002’de Sivas’a gittim. Takımın abisiyim. Son on dakika oynuyorum. Ligde 5 puan öndeydik. Takım içinde bazı sorunlar oldu. Hoca beni kadro dışı bıraktı. Mecnun Başkan’da yurt dışındaydı. Ben de ilk yarının bitmesine birkaç hafta kala da futbolu tamamen bıraktım”[/size]

blankdilara
    Katılımcı

[size=medium]Tekrar İstanbulspor maçından sonraki olaylara dönüyoruz. Ali Şen’in bu açıklamaları karşısında Bülent de sıcağı sıcağına basına şunları söyler: “Ben hayatım boyunca onurum için yaşadım. Değil Oğuz abi babam bile olsa kimseyi tanımam. Bana arkadaşını tutmadı diyenlere sözlerini iade ediyorum”. Birkaç saat sonra da Vefa Küçük, Bülent’e kadro dışı kaldığını tebliğ eder.

Bülent kadro dışı bırakıldığı anda Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’dan transfer teklifleri alır. Devre arasıdır. Ancak Bülent, Fenerbahçe taraftarını üzmemek için 6 aylığına Kocaelispor’a kiralık gitmeye karar verir.

“Cuma günü Kocaeli ile anlaştım. Pazar maça çıktım. Maçı hanımın abisi Selçuk Şahin yönetiyor. 90. dakikada Erman bana çift daldı. Ayağım iki yerden kırıldı. Ondan sonra da futbol hayatım düşüşe geçti.” 6 ay yataktadır. Kendisini ısrarla isteyen takımlar ortada yoktur. Kocaelispor’da kalır. Sonra Çanakkale Dardanel’e kiralık gider. 1 Ağustos 1999’da ise M.Ali Yılmaz’ın isteğiyle Trabzonspor’a imza atar. Ancak takımı çalıştıran A.Suat Özyazıcı Bülent’in transferine karşıdır. Sadece Galatasaray ile yapılan maçta oynar. 17 Ağustos’da meydana gelen depremden sonra Trabzon’dan ayrılır. Depremde 35’e yakın akrabasını kaybetmiştir. Futbol hayatı boyunca kazandığı tüm paralarla Sakarya’da yatırımlar yapan Bülent’in sahibi olduğu mal mülklerin hepsi de yerle bir olmuştur. “O durumumda bana kimse sahip çıkmadı. Sevgi eli bana uzatılmadı. Geçmişte onca şey yapmama rağmen arayan soran olmadı. Futbol aleminin delikanlı alem olmadığın anladım. Ben de futbolu bıraktığımı açıkladım.”[/size]

15 yazı görüntüleniyor - 3,826 ile 3,840 arası (toplam 4,597)